Перегляд Повної Версії : Seat Ibiza 1.2 12V йде на 2 циліндра
привіт всім,
Seat Ibiza 1.2 12V з заводу спг: проблеми ? що холодна машина трясеться і чітко ви відчуваєте, 2-циліндровий; як тільки нагрівається машина добре і чудово ходить, чорт? повертається проблему циліндрів....йде на 2 циліндра.
Проблема 2 циліндра відбувається-й? рідко на бензині , в той час як часто при використанні метану.
Котушки змінюєте, корпус дросельної заслінки ок... автомобіль ? прийшла на зміну ecu двигуна...
Поради?
у будь-якому випадку ecu ? це: Siemens VDO 03E 906 023 D
заздалегідь спасибі!
Alessio93
19-03-2014, 20:35
привіт , свічки, все у вас перевірити ? часто ви споживаєте з заводу спг ... дроти, свічки ?
все ок...свічки виходять чисті, коли контроль...дроти, свічки ок...
dariuccio
19-03-2014, 21:02
інжектори? холодна машина частина метан або бензин? форсунок метан підлягають дефекти
цей автомобіль обійшов кілька майстерень...? прийшов сюди, щоб обмін ecu двигуна, перш ніж почати, я хотів би виключити інші припущення...
форсунки, звичайно, змінені, так як завод датується 2009...
але автомобіль "труситься" навіть вирушаючи на бензин...
Alessio93
19-03-2014, 21:29
перевірити ланцюг грм і її натяжителя.....
ці двигуни страждають, особливо з цієї точки зору..
просто помістіть олія не підходить? дають проблеми в цьому сенсі...
потім, однак, на перші серії цих двигунів, якщо добре пам'ятаю, що було приманкою для заміни ланцюга...
якщо ланцюг ? ок..управляє egr...
dariuccio
19-03-2014, 22:14
не думаю, проблема етапі, а тим більше-на egr, але я думаю більше на всмоктування повітря.
я хотів би знати, якщо на цьому двигуні ? очікується, датчик розрідження у впускному
зробіть контроль стиснення ви побачите, що ? їх проблеми мені ? успішно вже кілька разів.
переїхав у інжектор, який дав проблеми проблема залишається...
на тому ж інжектор у spinette була трохи збільшена, але також stringendola що не змінюється
мінімум ? нерегулярні (2 циліндра), в той час як автомобіль веде себе на дорозі...
клієнт говорить, що він чув, оновлення до ecu двигуна...? чи це можливо?
Перевірте кут випередження в дистрибутив, може бути saltao якийсь зуб. сталося зі мною, ідентичний дефект. пробував багато компонентів, але врешті був момент. Коли вирішите проблему, ви також скидання параметрів autoadattativi так як автомобілі, які перебувають під напругою або gpl, що метан, як правило, йдуть з параметрів і дають проблеми холодного запуску
Alessio93
20-03-2014, 14:32
Я не думаю, що оновлення ecu !!!розподіл гавкіт контролюється ??
ебу двигуна отримує завдання: знайти помилки, коли відключаю датчики-котушки-форсунки і надходить напруга на инжекторах.
машина має близько 170 тис. Км, ніколи не зробив ланцюга розподілу.
контролер? етап, як і раніше,...глушник "бурмоче" і не дуже добре
leandro89
20-03-2014, 15:49
як вже? сказав перевірити компресію
ducati83
20-03-2014, 18:39
я приєднуюся до інших управляє стиснення і скорочення голову бичка.....
Rebound вибачте, але котушки і інжектора циліндра, що не v? ви обмінялися з котушок і форсунок циліндрів, які йдуть?
на практиці що? циліндр, який не v???
однак aldil? всього на ці двигуни раз з-за метану і diffetti до натиснути його на напрямну клапана клапани ж, як правило, gripparsi і залишатися злегка відкриті....тест стиснення ? обов'язок....
max boost
22-03-2014, 21:06
я не знаю який двигун, але я додаю клапанів занадто закриті, які можуть плавитися...типовий dell газової системи . Ігри клапани стиснення і йдуть перевірити...ІМХО
yannsaba
22-03-2014, 22:12
Поради, дані всі правильні, але діагноз у вас dtc, коли ви отримуєте відмову. Цим часто страждають від розсилки з подовженням ланцюга, але їх ecu тебе діє кілька помилок, пов'язаних із синхронізацією.
Перейти на видалення ...бензин йде ок метану, коли він у два знімають форсунки або pippetta свічки і подивитися, хто ви відмовилися
bytebyte
24-03-2014, 19:20
з газом, можливо, вони згоріли клапани, 170.000 км, не мало, і тоді, можливо, зроблені для більшості, газ.
спробуйте, може бути, на зворотному котушки і свічки і форсунки з інших циліндрів, не більше, потім спробуйте стиснення та фази
Або перевірити котушки, на які часто йдуть в маси або навіть дроти свічок запалювання, всередині-мідь горить, і ви можете interromberecon вібрація йде і не йде
вибачте, затримка...тест компресії двигуна не перевищено...
ви думаєте, що клапани...машини, звичайно ? пішла, не вникаючи в те, що...
дякую всім за допомогу
bytebyte
11-04-2014, 19:07
ну, головне, що в кінці кінців ви ? приїхали, щоб зрозуміти проблему!!
legendaryslave
11-04-2014, 20:25
я тримав парі, що це було проблемою стиснення pero, я б витягнув, вниз, у польоті голову, щоб не змусити її піти :cool:
замовник хотів обійтися мінімальними витратами...вирішив взяти її в іншому місці :) дякую всім !