Перегляд Повної Версії : Відмінності між VAG
Привіт
Шукаєте в Інтернеті я зустрічаю типу Vag Com KLL 409.1 спеціально для групи Vag дуже дешевий (навіть занадто)
і в іншій Vag Com 12.12-й? дорогий, по-перше, ще? я не зрозуміла соціальних можливостей і розширень? з 2 інтерфейсів , а також основних відмінностей, які відрізняють їх.
Хтось може schirirmi ідеї?
Alessio93
19-03-2014, 11:04
прочитайте дві статті, якщо що-назад тест компонентів і програмування?
Щиро не розумію, що ви хочете сказати....
Якщо б я дві статті, де пояснюється те, що вони роблять, я бачив відмінності.
Alessio93
19-03-2014, 20:29
однак, якщо не помиляюся, версія 12.12, крім читання і стирання помилок і випробування компонентів, повинні зробити також програмування всіх блоків управління в автомобілі для підтвердження, я пропоную вам порада, попросіть продавця.... я цієї специфікації bmw мн всієї групи vag. але я думаю, що не зміниться нічого з ісп. 12.12
Але версія 12.12 повинні бути програми vcds. .
Я х, як я взяв кабель kkl x скидання подушка безпеки в момент 2 серії, а потім я встановив vcds і не працює, я не розумію, xk
Але версія 12.12 повинні бути програми vcds. .
Я х, як я взяв кабель kkl x скидання подушка безпеки в момент 2 серії, а потім я встановив vcds і не працює, я не розумію, xk
Я не зрозумів, якщо ти зміг скинути подушка безпеки ? Або це пу? робити тільки після установки VCDS?
істотна відмінність між двома суб'єктами, і, що kkl працює тільки по k-line, тому деякі речі не може зробити, типу abs, подушка безпеки і т. д.... в той час як vag12 працює в автономному режимі може і вміє спілкуватися з усіх систем, які розташовані у машини...
істотна відмінність між двома суб'єктами, і, що kkl працює тільки по k-line, тому деякі речі не може зробити, типу abs, подушка безпеки і т. д.... в той час як vag12 працює в автономному режимі може і вміє спілкуватися з усіх систем, які розташовані у машини...
AAAhhhh, нарешті, щось більше? точно.
таким чином, на кожному міні-атс ? сьогодення-це лінія K, що Може.
Манро я ваш пост уважно і, завдяки тобі я починаю розуміти що-то. Могли б ви порекомендувати якісь doc, пояснює чітко ці речі?
Ну, може бути, моя ? запит ...p? нерозумно, але я заінтригований тим фактом, що існує дуже багато протоколів. Зрозуміти, чому так? від ебу, для отримання даних застосовуються різні системи, скільки вони існують, відмінності....вибачте, я, здається, неправильно задати питання.
не з'? нічого не нерозумно або неправильно, хочуть задовольнити свої власні знання і curiosit?...
конкретних документів про те, що ви питаєте я особисто не маю, але...****** ? ваш друг....
На практиці, я повинен був взяти vag