КПК

Перегляд Повної Версії : Шукаю Bekup Повний Ford Focus 1.6 Tdci 110Cv 242-209 або якщо хтось відновлює

giak.motors
привіт мої успішні проблема з ford focus або хочу видалити fap і, або читати файли, з mpps, що або зроблено з машини, схожі c-макс ж двигун і пряжі все гладко тепер тебе читаю файл і я буду писати і відповідати на листи, або намагався з recoweri але нічого не дав мені навіть дані ecu, то чи думав, що розблокувати його в bdm або bdm 100 поклав, і я тільки читає singolfile в bekup повністю, а не в україні змушує мене читати окремі файли, тому було цікаво, якщо ви, будь ласка ви могли б мені допомогти венах я був би вдячний , я знаю, що ви можете? знову будувати, але, чесно кажучи, не ніколи не зробив, я можу відправити bk ліжко і flasch, якщо ви можете мені допомогти спасибі заздалегідь

legendaryslave

не вистачає презентації

giak.motors
не вистачає презентації

доброго дня, вибачте, я знаю, що я повинен був представитися, але коли я йду в презентації я не розумію, де я повинен натиснути, щоб відкрити папку, щоб написати, як я роблю ???

angelolsp
тут ви дізнаєтеся, як відкрити обговорення їх немає?

leandro89
побачив, що ви відкрили обговорення ви можете зробити це дуже добре в розділі " презентації і уявити, в будь-якому випадку, якщо хтось поштову файл і не можете його скачати, чому? ви не маєте права, тому одна порада, яку я можу тобі дати ? використовувати режим? "контакти" внизу сторінки і виставити на ваше питання.

legendaryslave