Прагляд Поўнай Версіі : думку карта fiat panda 1,3 мдж 16v
freddyecu
11-09-2012, 02:00
прывітанне ўсім я запускаю карту panda 1,3 mjt.. прыкладаю файлы на ваш погляд..
карта была зроблена ў адпаведнасці з гор парады, атрыманыя на гэтай 147...
у mappae яшчэ праверыць я не ведаю, як пойдзе, я не па-ранейшаму напісана ў ecu
дзякуй загадзя semre
cicciogsr
11-09-2012, 11:10
прывітанне.. ін'екцыі вы далі % з фіксаванай, калі даследаванні добра розных крывых, вы зразумееце, што гэта не так ? аптымальны спосаб, каб змяніць яго і тым больш не ўлічваць драйвераў .., папярэдне знайшоўшы яго на практыцы заўседы 7% на ўсе .. для мяне, ці не ? добрая стратэгія, магчыма, адчуваеце p? паляпшэння, але мала сутнасці... то, калі пракруціць ну, вы разумееце, што не хапае яшчэ чаго-то... я магу рэкамендаваць вам змяніць карту для карту і спрабаваць зразумець, як працуе аўтамабіль..пакуль знайшлі кампраміс у гэтыя счаплення ? вельмі слабая.. слізгае адразу
freddyecu
11-09-2012, 11:34
Вялікі дзякуй... Вы што б вы зрабілі ў гэтай машыне?аднак вадзіцелі былі выкарыстаны....
cicciogsr
11-09-2012, 11:41
вядома, не даў бы % фіксаваная на ўсе карты, але я іх інтэрпрэтаваць іх andamendo ў 2d, праверыць яго працаздольнасць і змяняць іх адпаведна карты фундаментальных ты ў кадры.. вам трэба зрабіць некаторыя proa..
msport (exil77grande)
11-09-2012, 12:24
паўтараецца тая ж палітыка erraro ў 147 так што не думаю, што гэта было зроблена, прачытаўшы нашы парады.
freddyecu
11-09-2012, 13:10
Я меў на ўвазе некаторыя парады ад карыстальнікаў... Не праломы кіраўніцтва форума
msport (exil77grande)
11-09-2012, 13:12
Я меў на ўвазе некаторыя парады ад карыстальнікаў... Не праломы кіраўніцтва форума
я вельмі добра разумеў, зробленыя на аснове саветаў, атрыманых ад карыстальнікаў,абсалютна не праўдзіва, таму што і гэта было зроблена з той жа палітыкі 147, такім чынам, для ўсіх нас гэта не добра і перарабляць.
freddyecu
11-09-2012, 13:21
Дзякуй, я спрабую чытаць лепш парады і ўспомніў... вялікі дзякуй