Перегляд Повної Версії : scodifica immobiliser fiat punto 1.2 8v
доброго ранку форум, сьогодні я хочу в перший раз зробити scodifica immobiliser magneti marelli iaw 5af. я намагався з carsoftware і раз sensor decoding, але жоден з 2 програмне забезпечення надихнув мене особливої довіри, хтось має досвід в заслуги?
leandro89
18-03-2014, 12:44
доброго ранку форум, сьогодні я хочу в перший раз зробити scodifica immobiliser magneti marelli iaw 5af. я намагався з carsoftware і раз sensor decoding, але жоден з 2 програмне забезпечення надихнув мене особливої довіри, хтось має досвід в заслуги?
обговорення перенесено в розділ підходить, за пі? увага, в наступний раз
cinqueturbo
18-03-2014, 13:01
Але пунто 1,2 8v, не IAW59F?
Але пунто 1,2 8v, не IAW59F?
Будь ласка, вибачте помилився розділом, я знаю, але не зуміли зробити це scodifica, програмне забезпечення, працюють погано
cinqueturbo
18-03-2014, 13:51
Будь ласка, вибачте помилився розділом, я знаю, але не зуміли зробити це scodifica, програмне забезпечення, працюють погано
Ок, або зрозуміли, що нам не вдалося, але, що ECU монтує?
HW SW?
ви впевнені, що це iaw 5af?
з, що читання і запис?
Ви, ви робите спокійно, як 5af, що 59f. Потім, якщо scodifica ? отже, на автомобілі, які мають рамки з тахометра і температури, ви повинні зробити зміни, навіть на машині, чому? в іншому випадку не працюють, для автомобілів без нічого, тільки з поплавцем і одометр просто scodifica.
перевищення швидкості
18-03-2014, 18:05
а те, що він говорить цю проблему і, можливо, як раз carsoft не працюють, а це займе належне обладнання
Ще ти не розповів нам, з яким інструментом читати.
Якщо ? один 59F з HW>100, si pu? зробити з півня, поставивши в boot ебу, в іншому випадку c'? потрібен спеціальний інтерфейс.