Прагляд Поўнай Версіі : scodifica immobiliser fiat punto 1.2 8v
добрай раніцы форум, сеньня я хачу ў першы раз зрабіць scodifica immobiliser magneti marelli iaw 5af. я спрабаваў з carsoftware і раз sensor decoding, але ні адзін з 2 праграмнае забеспячэнне натхніў мяне асаблівага даверу, хто-то мае вопыт у заслугі?
leandro89
18-03-2014, 12:44
добрай раніцы форум, сеньня я хачу ў першы раз зрабіць scodifica immobiliser magneti marelli iaw 5af. я спрабаваў з carsoftware і раз sensor decoding, але ні адзін з 2 праграмнае забеспячэнне натхніў мяне асаблівага даверу, хто-то мае вопыт у заслугі?
абмеркаванне перасунута ў раздзел падыходзіць, за пі? увага, у наступны раз
cinqueturbo
18-03-2014, 13:01
Але пунта 1,2 8v, не IAW59F?
Але пунта 1,2 8v, не IAW59F?
Калі ласка, прабачце памыліўся раздзелам, я ведаю, але не здолелі зрабіць гэта scodifica, праграмнае забеспячэнне, працуюць дрэнна
cinqueturbo
18-03-2014, 13:51
Калі ласка, прабачце памыліўся раздзелам, я ведаю, але не здолелі зрабіць гэта scodifica, праграмнае забеспячэнне, працуюць дрэнна
Ок, ці зразумелі, што нам не ўдалося, але, што ECU мантуе?
HW SW?
вы ўпэўненыя, што гэта iaw 5af?
з, што чытанне і запіс?
Вы, вы робіце спакойна, як 5af, што 59f. Затым, калі scodifica ? разам, на аўтамабілі, якія маюць рамкі з тахометра і тэмпературы, вы павінны зрабіць змены, нават на машыне, чаму? у адваротным выпадку не працуюць, для аўтамабіляў без нічога, толькі з паплаўком і одометр проста scodifica.
перавышэнне хуткасці
18-03-2014, 18:05
а тое, што ен кажа гэтую праблему і, магчыма, як раз carsoft не працуюць, а гэта зойме належнае абсталяванне
Яшчэ ты не распавеў нам, з якім інструментам чытаць.
Калі ? адзін 59F з HW>100, si pu? зрабіць з пеўня, паставіўшы ў boot эбу, у адваротным выпадку, c'? патрэбен спецыяльны інтэрфейс.