Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю файл ori Opel corsa opc nurburgring edition
Як вынікае з назвы cerc? вышэй файл з любога колькасці праграмнага забеспячэння . Мадэль ? у 210cv загадзя дзякуй
leandro89
17-03-2014, 23:02
Як вынікае з назвы cerc? вышэй файл з любога колькасці праграмнага забеспячэння . Мадэль ? у 210cv загадзя дзякуй
pi? info ад лепш ?, па крайняй меры, напішыце, тып ecu, hw
msport (exil77grande)
12-04-2014, 12:39
вы вырашылі?
Прывітанне Данііл, няма, на жаль. Тут, у Сардзініі, каб nutburgring не c'? я. Я знайшоў толькі 192cv класічнай.
msport (exil77grande)
13-04-2014, 09:20
нават калі я бачу, вы мала, і ў большасці напішыце, калі вам трэба, то, калі ласка,https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?296-Гонкі&p=89391#post89391 пост 26,атрымлівайце задавальненне.
Прывітанне, хлопцы.....у мяне corsa opc і хацеў бы праверыць, ці адрозненні файла гонкі нюрбургрінг..... Не маглі б вы сказаць postarmi файл?? На жаль, я зарэгістраваны нядаўна, і я не дасягнула яшчэ неабходных паведамленняў для запампоўкі пяро, каб выправіць, калі вам трэба, я досыць шмат файлаў крычы :) я спадзяюся, што мне рабіць, калі ласка !! вялікі прывітанне !!!