Перегляд Повної Версії : відображення інформації
freddyecu
11-09-2012, 00:43
привіт всім... я до сих пір я розглядав тільки автомобілі disel x відображення, і я хотів би знати, якщо є поліпшення, схожі ache x бензиновим або різниця мінімальна? заздалегідь дякую
magi1984
11-09-2012, 07:37
якщо ваш автомобіль ? оснащений турбо можна вивести кілька коней,але будьте обережні, що ви змінюєте, чому? ризик великих збитків.
Якщо авто не турбо все можна змінити, але збільшення ? мінімум
Я атмосферний бензиновий двигун, на якому я навчався pi? ? 1.4 fiat.
Чесно кажучи, я був задоволений результатами, двигун змінили шум...
І все ? звичайно-й? просто, що якщо не працювати на старих електронних, в яких ви змінюватися прямо час вприскування: l? або ви центрування паливної самостійно, чи не йде! Пробував на Clio 1.8 16v
sa80libero
12-09-2012, 18:31
ми хотіли б його стехиометрической для управління в реальному часі навуглерожування і емулятор eprom...
на бензин і набагато більш складним, щоб поставити точку...
і його емулятор, досить швидко, щоб змусити вас побачити, що насправді відбувається...........
mavaila1972
13-09-2012, 01:07
Я б сказав, що на бензин всмоктується, іноді коні тягнути незалежно від двигуна
Те, що значно краще і надання
Тобто пилососом каструвати тип mito 1.4 16V 78cv або mini one, який з відповідні зміни програмного забезпечення ne вивести також двадцять коней:p
freddyecu
13-09-2012, 01:30
Отже, що ви можете? зробити... я Думав, мало, і нічого-x це я ніколи не був зацікавлений x бензинових двигунів пилососом.....
freddyecu
13-09-2012, 01:32
По-вашому, можна змінити мапу бензиновий атмосферний двигун x зробити турбо? Очевидно, що x турбонагнітач заздалегідь дякую
В цей момент не варто міняти електроніку?
freddyecu
13-09-2012, 13:34
В якому сенсі міняти електроніку?
використовувати ecu stand-alone, функції automappatura ват уприскування з лямбда-wideband...
мансардний
13-09-2012, 17:48
що ? здійснимо, але якщо дотримуватися тиск наддуву нижче середнього, йде журнал всієї головки блоку циліндрів і ступеня стиснення
msport (exil77grande)
13-09-2012, 19:40
хлопці, ви не по темі, ми тримаємо у чистоті від посади у разі, якщо ne відкрийте конкретного.
майте на увазі, що тепер на електронне обладнання останнього покоління, емуляції в режимі реального часу ? зараз неможливо реалізувати....
майте на увазі, що тепер на електронне обладнання останнього покоління, емуляції в режимі реального часу ? зараз неможливо реалізувати....
чому?не могли б ви пояснити??
carmat70
19-10-2012, 13:36
Я думаю, я, що зараз це неможливо.
У мікро-останнього покоління з вбудованою флеш ? не вдалося, чому? ви повинні мати прошивку світло і через jtag і компілятор/відладчик запустити програму в режимі? для налагодження збирається відслідковувати, де він працює.
В мікро з flash smd зовнішніх, не ? неможливо, але дуже складно, ви повинні отпаять флеш-пам'яті і зварювання гнізда для емулятора, проблема ? гніздо ? у smd, і ви, ймовірно, зробити великі збитки, я навіть не знаю, чи існує емулятор для flash smd, однак навіть у цьому випадку, як і в першому, ви могли б з допомогою jtag і відладчик, проблема залишається прошивки у відкритому вигляді.
Привіт
Я думаю, я, що зараз це неможливо.
У мікро-останнього покоління з вбудованою флеш ? не вдалося, чому? ви повинні мати прошивку світло і через jtag і компілятор/відладчик запустити програму в режимі? для налагодження збирається відслідковувати, де він працює.
В мікро з flash smd зовнішніх, не ? неможливо, але дуже складно, ви повинні отпаять флеш-пам'яті і зварювання гнізда для емулятора, проблема ? гніздо ? у smd, і ви, ймовірно, зробити великі збитки, я навіть не знаю, чи існує емулятор для flash smd, однак навіть у цьому випадку, як і в першому, ви могли б з допомогою jtag і відладчик, проблема залишається прошивки у відкритому вигляді.
Привіт
простіше кажучи??