Перегляд Повної Версії : видалення egr fiat punto evo mjd8
freddyecu
17-03-2014, 02:41
привіт всім я тільки що видалили управління egr від grande punto evo, але перед завантаженням в ебу я хотів просити вас, якщо зроблено правильно... наперед дякую
біт, які ви змінили в 1DCC0A, що це таке.
cinqueturbo
17-03-2014, 13:07
Я бачу декілька Біт modati..
це була не просто Біт switch?
я прошу, звичайно,
чому? або, коли-небудь зроблених знаю рішення,
для чув, ви говорите про 1-Розрядних комутаторів..
Backgroop
17-03-2014, 13:42
я прошу, звичайно,
Це не реальний swict але обман до управління, на практиці переміщенні біт, що обмежує напругу нижче порога, клапан egr cio? напруга, в якій починає працювати клапан, шукати значення 37e9 називається battery voltage threshold for shut-off enabling це значення множиться на взаєморозуміння або конвертації в 0,000421 є від 6 вольт, просто змініть значення так, що підносилася над 14,60 вольт і Клапан EGR smetter? працювати..
я прошу, звичайно,
він також зробив зміни виняток fap, але той біт egr не знаю.
cinqueturbo
17-03-2014, 20:19
Це не реальний swict але обман до управління, на практиці переміщенні біт, що обмежує напругу нижче порога, клапан egr cio? напруга, в якій починає працювати клапан, шукати значення 37e9 називається battery voltage threshold for shut-off enabling це значення множиться на взаєморозуміння або конвертації в 0,000421 є від 6 вольт, просто змініть значення так, що підносилася над 14,60 вольт і Клапан EGR smetter? працювати..
Відмінне пояснення, спасибі..
чому? не місць, рішення в розділі, присвяченому побачив, що не вистачає col адресу і screen?
або й ще доказ, щоб остаточне рішення?
Backgroop
17-03-2014, 20:29
Відмінне пояснення, спасибі..
чому? не місць, рішення в розділі, присвяченому побачив, що не вистачає col адресу і screen?
або й ще доказ, щоб остаточне рішення?
Ні, це остаточне рішення, я роблю пост про дію і його місце в розділі " підходить
leandro89
18-03-2014, 12:46
мій був тільки одне питання, чому її розділ, де тільки деякі обрані можуть скористатися цією послугою, це рішення працює вже дуже на багатьох форумах, так що немає нічого таємного, як і багато інших речей, я знаю, що зараз мені буде сказати, що тут ці правила, але я повторюю, був тільки одне питання, тим більше, що це не єдине рішення для цієї машини, ви cinqueturbo, що ви є частиною групи**** спробуйте зробити центральний egr з цієї sw і потім подивитися різницю.
у розділі off limit існує, чому? c'? багато матеріалу, який ? результатом вивчення і перевірки, щоб уникнути, що кожен, хто має доступ ? створений цей розділ, не по темі, закрито. не йдемо
потім, як ви кажете, рішення Backgroop і неправильне..
Вибачте леонардо, а ти до закритій темі, я все ще пишу в ugoboss..
я не мене, я абсолютно взявши з ким, і я не сказав, що рішення Backgroop і' неправильна , я тільки сказав, що не тільки тому, що не уважно прочитайте те, що люди scrive. закрив тему.
leandro89
19-03-2014, 19:09
обговорення очищена, ми намагаємося не сваритися
hgtferma
28-03-2014, 19:20
привіт всім я тільки що видалили управління egr від grande punto evo, але перед завантаженням в ебу я хотів просити вас, якщо зроблено правильно... наперед дякую
привіт, я вам скажу одну річ знайти значення 12348 після двох картах, egr і зробити їх тести, як я зробив, я теж, мабуть, можна домогтися успіху ;-)
привіт, я dilettando я теж з egr цих ecu нові mjet.
ви можете підтвердити, якщо на додаток до методу Backgroop c'? його до комутатора, змінюючи один біт?
Backgroop
07-04-2014, 14:16
привіт, я dilettando я теж з egr цих ecu нові mjet.
ви можете підтвердити, якщо на додаток до методу Backgroop c'? його до комутатора, змінюючи один біт?
Та я підтверджую, що існує перемикач для відключення Egr я особисто перевіряв і рішення, розміщена на форумі
Та я підтверджую, що існує перемикач для відключення Egr я особисто перевіряв і рішення, розміщена на форумі
Спасибі. Я не маю доступу до area of limits, я міг би попросити вас люб'язно дати в око мій файл і скажіть мені, якщо я взяв комутатор?
Backgroop
07-04-2014, 14:44
Спасибі. Я не маю доступу до area of limits, я міг би попросити вас люб'язно дати в око мій файл і скажіть мені, якщо я взяв комутатор?
Якщо ви розміщуєте файл, все подглядываю..
Backgroop
07-04-2014, 15:17
Дякую :)
Ви не можете публікувати зовнішні посилання і проти правил.
І посилання на мій особистий dropbox... я робив, щоб не засмічувати форум... :(
Я поклав тут :)
Backgroop
07-04-2014, 15:21
Ти здогадався, в повному обсязі, і в ту карту, яка буде послідовно ? власну мапу EGR
Ти здогадався, в повному обсязі, і в ту карту, яка буде послідовно ? власну мапу EGR
Ще раз спасибі!
Backgroop
07-04-2014, 15:29
Ще раз спасибі!
підряд на той біт є рішення, яке я описав на початку посту
підряд на той біт є рішення, яке я описав на початку посту
Що то в цей файл, що я виклав, повинні бути адреси 1eb3b0 значення в 16bit B25C , правильно?
Backgroop
07-04-2014, 15:42
значення 5cb2
значення 5cb2
Ви праві, я скасував :) :) :)
gianni1001
03-12-2014, 20:14
прошу вибачення
крім маячня.... але в кінці файлу додав Freddyecu це точно?
Машиніст
07-12-2014, 22:55
Якщо ви маєте на увазі файл в перший пост, egr ? виключена правильно.
я прийшов abbelinato.....який з двох працює ?
Обидва працюють, що сумніви у вас?
Обидва працюють, що сумніви у вас?
Ви справді не раз говорив, що, змінивши біт зі значенням 37A9 не працює або краще закриває клапан, але дає інші проблеми....для того, щоб те, що я прийшов в сумнів
Ви справді не раз говорив, що, змінивши біт зі значенням 37A9 не працює або краще закриває клапан, але дає інші проблеми....для того, щоб те, що я прийшов в сумнів
існують різні методи, і єдиний, тут я мав протипоказань і принести напруга на EGR більше 15 см Battery voltage threshold for shut-off enable