КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне egr fiat punto evo mjd8

freddyecu
17-03-2014, 02:41
прывітанне ўсім я толькі што выдалілі кіравання egr ад grande punto evo, але перад загрузкай у эбу я хацеў прасіць вас, калі зроблена правільна... загадзя дзякую

ugoboss
17-03-2014, 07:08
біт, якія вы змянілі ў 1DCC0A, што гэта такое.

cinqueturbo
17-03-2014, 13:07
Я бачу некалькі Біт modati..
гэта была не проста Біт switch?
я прашу, вядома,
чаму? не ці, калі-небудзь зробленых ведаю рашэнне,
для чуў, вы кажаце пра 1-Разрадных камутатараў..

Backgroop
17-03-2014, 13:42
я прашу, вядома,

Гэта не рэальны swict але падман да кіравання, на практыцы перамяшчэнні біт, што абмяжоўвае напружанне ніжэй парога, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог cio? напружанне, у якім пачынае працаваць клапан, шукаць значэнне 37e9 называецца battery voltage threshold for shut-off enabling гэта значэнне памнажаецца на паразуменне або канвертавання ў 0,000421 есць ад 6 вольт, проста зменіце значэнне так, што ўзносілася над 14,60 вольт і Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог smetter? працаваць..

ugoboss
17-03-2014, 13:58
я прашу, вядома,

ен таксама зрабіў змены выключэнне fap, але той біт egr не ведаю.

cinqueturbo
17-03-2014, 20:19
Гэта не рэальны swict але падман да кіравання, на практыцы перамяшчэнні біт, што абмяжоўвае напружанне ніжэй парога, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог cio? напружанне, у якім пачынае працаваць клапан, шукаць значэнне 37e9 называецца battery voltage threshold for shut-off enabling гэта значэнне памнажаецца на паразуменне або канвертавання ў 0,000421 есць ад 6 вольт, проста зменіце значэнне так, што ўзносілася над 14,60 вольт і Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог smetter? працаваць..

Выдатнае тлумачэнне, дзякуй..
чаму? не месцаў, рашэнне ў раздзеле, прысвечаным ўбачыў, што не хапае col адрас і screen?
або і яшчэ ў доказ, каб канчатковае рашэньне?

Backgroop
17-03-2014, 20:29
Выдатнае тлумачэнне, дзякуй..
чаму? не месцаў, рашэнне ў раздзеле, прысвечаным ўбачыў, што не хапае col адрас і screen?
або і яшчэ ў доказ, каб канчатковае рашэньне?

Не, гэта канчатковае рашэнне, я раблю пост з пра дзеянне і яго месца ў раздзеле " падыходзіць

leandro89
18-03-2014, 12:46
мой быў толькі адзін пытанне, чаму яе ў раздзел, дзе толькі нешматлікія абраныя могуць скарыстацца гэтай паслугай, гэта рашэнне працуе ўжо вельмі на многіх форумах, так што не нічога тайнага, як і многія іншыя рэчы, я ведаю, што цяпер мне будзе сказаць, што тут гэтыя правілы, але я паўтараю, быў толькі адзін пытанне, тым больш, што гэта не адзінае рашэнне для гэтай машыны, вы cinqueturbo, што вы з'яўляецеся часткай групы**** паспрабуйце зрабіць цэнтральны egr з гэтай sw і потым паглядзець розніцу.

у раздзеле off limit існуе, чаму? c'? шмат матэрыялу, які ? вынікам вывучэння і праверкі, каб пазбегнуць, што кожны, хто мае доступ ? створаны гэты раздзел, не па тэме, закрыта. не ідзем

ugoboss
18-03-2014, 13:53
затым, як вы кажаце, рашэнне Backgroop і няправільнае..

Выбачайце леанарда, а ты да закрытай тэме, я ўсе яшчэ пішу ў ugoboss..

я не мяне, я абсалютна узяўшы з кім, і я не сказаў, што рашэнне Backgroop і' няправільная , я толькі сказаў, што не толькі, таму што не уважліва прачытайце тое, што людзі scrive. закрыў тэму.

leandro89
19-03-2014, 19:09
абмеркаванне ачышчана, мы стараемся не сварыцца

hgtferma
28-03-2014, 19:20
прывітанне ўсім я толькі што выдалілі кіравання egr ад grande punto evo, але перад загрузкай у эбу я хацеў прасіць вас, калі зроблена правільна... загадзя дзякую

прывітанне, я вам скажу адну рэч знайсці значэнне 12348 пасля двух картах, egr і зрабіць іх тэсты, як я зрабіў, я таксама, мабыць, можна дамагчыся поспеху ;-)

zioweb
07-04-2014, 14:01
прывітанне, я dilettando я таксама з egr гэтых ecu новыя mjet.
вы можаце пацвердзіць, калі ў дадатак да метаду Backgroop c'? яго да коммутаторы, змяняючы адзін біт?

Backgroop
07-04-2014, 14:16
прывітанне, я dilettando я таксама з egr гэтых ecu новыя mjet.
вы можаце пацвердзіць, калі ў дадатак да метаду Backgroop c'? яго да коммутаторы, змяняючы адзін біт?

Ды я пацвярджаю, што існуе перамыкач для адключэння Egr я асабіста правяраў і рашэнні, размешчаная на форуме

zioweb
07-04-2014, 14:31
Ды я пацвярджаю, што існуе перамыкач для адключэння Egr я асабіста правяраў і рашэнні, размешчаная на форуме
Дзякуй. Я не маю доступу у area of limits, я мог бы папрасіць вас ласкава даць у вока мой файл і скажыце мне, калі я ўзяў камутатар?

Backgroop
07-04-2014, 14:44
Дзякуй. Я не маю доступу у area of limits, я мог бы папрасіць вас ласкава даць у вока мой файл і скажыце мне, калі я ўзяў камутатар?

Калі вы размяшчае файл, усе пазіраю..

zioweb
07-04-2014, 15:00

Дзякуй :)

Backgroop
07-04-2014, 15:17

Дзякуй :)

Вы не можаце публікаваць знешнія спасылкі і супраць правілаў..

zioweb
07-04-2014, 15:19
І спасылка на мой асабісты dropbox... я рабіў, каб не засмечваць форум... :(

Я паклаў тут :)

Backgroop
07-04-2014, 15:21
Ты здагадаўся, у поўным аб'еме, і ў тую карту, якая будзе паслядоўна ? ўласную карту EGR

zioweb
07-04-2014, 15:25
Ты здагадаўся, у поўным аб'еме, і ў тую карту, якая будзе паслядоўна ? ўласную карту EGR

Яшчэ раз дзякуй!

Backgroop
07-04-2014, 15:29

Яшчэ раз дзякуй!

запар на той біт есць рашэнне, якое я апісаў у пачатку посту

zioweb
07-04-2014, 15:36
запар на той біт есць рашэнне, якое я апісаў у пачатку посту

Што то ў гэты файл, што я выклаў, павінны быць адрасы 1eb3b0 значэнне ў 16bit B25C , правільна?

Backgroop
07-04-2014, 15:42
значэнне 5cb2

zioweb
07-04-2014, 15:46
значэнне 5cb2
Вы маеце рацыю, я адмяніў :) :) :)

gianni1001
03-12-2014, 20:14
прашу прабачэння
акрамя трызненне.... але ў рэшце файла дадаў Freddyecu гэта дакладна?

Машыніст
07-12-2014, 22:55
Калі вы маеце на ўвазе файл у першы пост, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? выключаная правільна.

Errecinque
я прыйшоў abbelinato.....які з двух працуе ?

cinqueturbo
Абодва працуюць, што сумневы ў вас?

Errecinque
Абодва працуюць, што сумневы ў вас?
Вы на самай справе не раз казаў, што, змяніўшы біт са значэннем 37A9 не працуе або лепш закрывае клапан, але дае іншыя праблемы....для таго, каб тое, што я прыйшоў у сумнеў

cinqueturbo
Вы на самай справе не раз казаў, што, змяніўшы біт са значэннем 37A9 не працуе або лепш закрывае клапан, але дае іншыя праблемы....для таго, каб тое, што я прыйшоў у сумнеў

існуюць розныя метады, і адзіны, з тут я меў супрацьпаказанняў і прынесці напружанне на EGR больш за 15 см Battery voltage threshold for shut-off enable