Перегляд Повної Версії : помилка P0335 - Немає сигналу обертів двигуна opel astra 1.7 dti 80cv
цей автомобіль представляє цю помилку я замінив датчик оборотів, але проблема залишається,я не мав часу, щоб зробити інші елементи управління,в той час я тільки autocom і не дозволяє мені зробити diag повної змушує мене робити тільки для перегляду і стирання помилок.для кого-то ? сталося щось подібне?
сигнал від датчика обертів ecu приходить чи ні?
magic heroes
17-03-2014, 02:25
як справедливо говорить манро сигнал обертів c'?? двигун запускається..?? помилка ? завжди активна і не видаляється, або віддаляється і виникає в процесі avviamneto або у разі, якщо ви запускаєте двигун з мотоцикла??
freddyecu
17-03-2014, 02:54
контролює датчик обертів...як правило, і він, але машина, звичайно, не правильно?і не припускали, навіть обороти на тахометрі?
Якщо в autocom, коли про з а стартер не ви знаменує обертів АВТОМОБІЛЬ не поїде туди? ніколи тепер проблема полягає в розумінні, якщо датчик і ок, або якщо ви в системі, перевірте з'єднання в клемній коробці, я на другий день я втратив голову на двигун psa. Rhy щоб було ясно, 2,0, який монтує щит jumper 307 etc etc не хотів далеко не відзначений обертання і синхронізації між датчиком распредвала і датчик оборотів на маховику, зрештою, спробував провід, щоб провід до ecu були рознімання "мама", що вони збільшуються-й? повинні, і не входили в контакт з чоловіками датчики, я їх спреди всі МАШИНИ і футбольний
автомобіль частина робить rumoraccio, що йде, як тільки спалахує mil продуктивність не добре,я не міг діагностувати, тому що l autocom змушує мене робити тільки стирання помилок,я замінив датчик, але ? так само,я не міг зробити інші елементи управління, pereche клієнтів обслуговував машину.
"у разі якщо хтось має skema чайник щодо цього датчика?
magic heroes
18-03-2014, 14:40
якщо помилка завжди активний, і ви не можете скасувати його, навіть ТІЛЬКИ в рамках вкл, не запускаючи двигун, то майже напевно ? несправність в електронній/електричної..в першу чергу сам датчик (який у вас вже? змінилася), або збій підключення до ECU...контактів, втрачених або дефектних роз'ємів, проводів зі знятою ізоляцією, яка йде в маси, або навіть помилка в ECU.
Якщо помилка буде видалити і при запуску двигуна виникають знову, швидше за все ? механічні проблеми! C'? є невідповідність між сигнал датчика частоти обертання і фази. Рада, Перевірте терміново етапу і всіх ruotismi, пов'язані з ними!!
dvdtuning
18-03-2014, 20:28
Ця astra має класичний ебу під двигуном, який наповнюється дизель і dissalda?
blackwolf76
18-03-2014, 22:01
Датчиків два, і машини в діагностиці отримую ту ж помилку. Якщо ви змінили, то під invertilo і поставте її вище, распредвала, повинні бути рівні.
dariuccio
18-03-2014, 22:19
мені здається, що те, кулачків 3 дроти, а той, що під лише два
blackwolf76
18-03-2014, 22:24
мені ? сталося кілька днів тому na meriva, який має той же двигун, що і вони були ідентичні.
А спробуйте змоделювати помилку, від'єднавши проводи перед вище, а потім нижче, і подивіться, що ви від.
Датчик потрібно ставити оригінал коштувати 90 євро, але машини, рік і тип motorr і y17dti
ебу двигуна ? вище блоку циліндрів,двигун ? у y17dti, що мені двері, я роблю перевірку, що ви сказали мені і я оновлю.я хотів зробити перевірку (якщо хтось з вас вдасться це зробити ve nesarei)))) я хотів подивитися, з номером рами, якщо датчик ? правильний.або я повинен подзвонити в opel.
ха!я забув!l помилки стерти, але тільки приводить у рух двигун ? дуже шумно(як ніби це дуже рано)шум, який зникає appera з'являється mil тримається біль в не більш 2 секунд.
ха!я забув!l помилки стерти, але тільки приводить у рух двигун ? дуже шумно(як ніби це дуже рано)шум, який зникає appera з'являється mil тримається біль в не більш 2 секунд.
замінити sens. з орі
арт. GM 97180388
Novosti?? Мені цікаво дізнатися, як туди
встановлений датчик ориг номер postatomi,l помилка ? зник,автомобіль йде набагато краще,і машини л я доставлений клієнту oravediamo якщо ricombare через деякий час, хоча я сумніваюся.дякую всім за співпрацю.
завдяки dell допомогу giama залишаюся у вашому розпорядженні.