КПК

Перегляд Повної Версії : розблокування плр

ugoboss
15-03-2014, 12:42
привіт, сьогодні вранці я зробив один розблокування однієї дівчини pcr 2.1, і все йшло добре, і читання pdf з пояснення, і я стрибнув в очі напис "УВАГА зробити розблокування ебу тільки один раз" я не пробував, але мені було цікаво, і я також прошу вас, що робити, якщо один робить це в два рази розблокування, хто пробував, чи знає результат?

alien78
15-03-2014, 12:47
у мене зроблено кілька, і я ніколи не зробив так, щоб напис "увага"з який інструмент ви зробили?

jolidj
15-03-2014, 12:54
nn трапиться нічого . але якщо я бачу, що в його визначеності розблокувати 2 рази.....
один раз і далі.

ugoboss
15-03-2014, 14:58
я завжди зроблені з fgtechv53, *jolidj свої це просто цікавість я не впевнений, потрібно розблокувати його в два рази, просто цікаво, якщо хтось зробив це, і результати.

giuseppe1374
15-03-2014, 15:31
нічого не станеться, ви завжди переписує ті два рядки, які служать для зняття блокування

marco_evolution
19-03-2014, 11:55

radd7
01-01-2015, 14:34
я хотів би знати, якщо хто-то процедура для посилань на simos pcr 2.1 для kess v2? або якщо хтось говорить мені, де його можна скачати. дякую

robo
20-01-2015, 21:54
Є в папці установки півень перевіряє, чи добре ? пояснив все дуже добре.

sportknight
20-01-2015, 22:16
мені ? довелося зробити блок управління, який вже був? розблокований,я прочитав eprom, на щастя, і потім, коли ви ? заблокований на запис в flash я ? досить замінити eprom, які я читати і писати flash

radd7
20-01-2015, 22:37
я просив дії для kessv2 і не для galletto v53.

robo
20-01-2015, 23:04
Вам потрібно резистор 1 ком підключити дроти в багажнику, і один на 470 ом, 1/4 вт, а потім знаходитесь допомоги на папці help kess, вам не місце рішення, чому? ви не можете зробити завантажити, як і я...якщо у вас є kess клон не повинно бути, допоможіть.

ugoboss
21-01-2015, 07:15
я просив дії для kessv2 і не для galletto v53.

процедура kess ви знайдете в help, і вам відкривається, коли ви вибираєте автомобіль, просто.

.- Антоніо.
06-02-2015, 07:12
З galletto, як відбувається розблокування? Нитка boot не вже опору зварної?

ugoboss
06-02-2015, 07:29
розблокувати ебу не має нічого спільного із звичайною дроту, boot, тут ви повинні зварити рис і потім зробити анлок з його допомогою утиліти, то rimonti все і читання і запис з бд.

.- Антоніо.
06-02-2015, 07:45
І де я можу знайти інструкцію для даного типу фіксатора?

.- Антоніо.
06-02-2015, 07:45
Я був би дуже зацікавлений, навіть, чому? ці ecu в моєму районі вони працюють дійсно багато.

ugoboss
06-02-2015, 07:54
що інструмент у вас є, щоб працювати.

.- Антоніо.
06-02-2015, 07:58
Півник v54

ugoboss
06-02-2015, 08:22
тоді подивіться в документах, які додаються, і ви знайдете все, що вам потрібно.

.- Антоніо.
06-02-2015, 08:29
у якій папці? Я знайшов boot, jtag і т. д. але я не вважаю це ecu.

ugoboss
06-02-2015, 09:06
? у папці boot mode tricore.

.- Антоніо.
06-02-2015, 09:19
Ок, спасибі. Не потрібно робити з нею, не зараз, але в цій роботі ? завжди краще вивчити, щоб бути готовим у потрібний час.

obd75
06-02-2015, 10:56
впевнений, що краще знати, перш ніж мати проблеми після.
я наприклад, я завжди дивився на ці ecu(ще у мене не було можливості працювати), з підозрою, з-за читання і запис з бд? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в ........
ivece читаю пост sportknight де, якщо ви читає тільки e2prom щось вирішує.підтвердіть або я не зрозумів?

ugoboss
06-02-2015, 18:36
якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.

.- Антоніо.
06-02-2015, 21:17
Але на цей ecu має bdm? В boot можна? а писати e2p?

pincopallino1966
07-02-2015, 09:41
Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........

ugoboss
07-02-2015, 19:20
Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........

ви бачили, що я зробив тести останнім часом ? я помітив це.

sportknight
07-02-2015, 20:47
мені сказали, що будучи tricore ? можете rispristinarla завжди, чому? тільки flash ? для запису в той час як мікро ? захищений, так що просто переписати флеш-хороше всередині, і автомобіль,що тоді ? то, що ? сталося зі мною

для e2p з півень якщо ? gi? змінено він там робить-то одна зміна, і коли ви йдете, щоб написати вам це блокування введення на flash, чому? ? розблокований погано,просто переписати eprom попереднього і написати flash також змінена, але добре, і автомобіль partir

.- Антоніо.
07-02-2015, 22:57
Вибачте за питання, можливо, дурне або банальний.
Але ви це екю, коли ми говоримо про те, щоб написати flash, ви завжди говорите про записи в послідовний правильно?
В той час, коли ви говорите писати e2p треба це записати і прочитати, для міцності до школи?

Останнє, що, як ви розумієте, якщо ecu ? заблокований чи ні?

obd75
09-02-2015, 16:13
якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.

звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.

fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?

obd75
09-02-2015, 16:46
вибачте, "зроблено це"......:або:або:

ugoboss
09-02-2015, 19:06
звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.

fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?

при блокуванні запису, єдине, що можна спробувати і перезапису файлу ori flash (або мікро).

sportknight
12-02-2015, 10:35
процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare

obd75
12-02-2015, 11:55
процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare

вибачте flashera=переписати?
flasch без карти,потім на читання зчитує два файлу, один з і один без.
може бути, є питання, stubide але indago, щоб евер ідеї зрозумілі, коли avr? що робити з цими ecu.

.- Антоніо.
12-02-2015, 12:02
На практиці навіть у разі блокування, навантаження eprom замкнений в багажнику, і я пишу знову в послідовний області карти?

.- Антоніо.
12-02-2015, 12:04
Але, тільки для curiosit?, у цих ecu не ? можна отпаять флеш-пам'яті і записати її з програмістом спогади?
Не менше проблем?

sportknight
12-02-2015, 15:43
отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте

для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom

якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися

.- Антоніо.
12-02-2015, 16:22
отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте

для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom

якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися

Ок, тепер ? все ясно, Спасибі.
Тільки останнє питання, ви ? ніколи не траплялося?

pincopallino1966
14-02-2015, 15:28

.- Антоніо.
14-02-2015, 15:54

Інструмент, який ви використовуєте?

radd7
23-05-2015, 20:17
скільки ватт повинні бути резистори для розблокування, якщо ви використовуєте kess v2? дякую

robo
23-05-2015, 20:56
1/4 вата ок

robo
23-05-2015, 21:02
Вибачте, на messagggi попередніх kess, що fgtech, коли ви робите, id кажуть, що ви, якщо ? розблокований чи ні. Я кажу про fg орі і kess орі або 4.036 клон

Fabiuz
06-06-2015, 23:12
Є також в help клону (kess V2) ці info.

gabrielikkiu
Привіт всім , я заявляю, що вони неосвічені в цьому питанні (тому майте терпіння, щоб питання, можливо, зі знижкою) у мене є v54 (386) і я встановив його, виконавши дії, ви відкриваєте програму і в першому вікні, коли я натискаю на даних ecu мені дані машини (altea 1.6 з Siemens), але коли я натискаю читання файлу смуга внизу доходить до 100% мало часу, але зависає пк зникає стрілка миші і я не можу зробити більше нічого, якщо все перезавантажте pd... ви кажете, що півень не працює? Ебу уже зіставлені (тому я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це через бд)

ugoboss
Привіт всім , я заявляю, що вони неосвічені в цьому питанні (тому майте терпіння, щоб питання, можливо, зі знижкою) у мене є v54 (386) і я встановив його, виконавши дії, ви відкриваєте програму і в першому вікні, коли я натискаю на даних ecu мені дані машини (altea 1.6 з Siemens), але коли я натискаю читання файлу смуга внизу доходить до 100% мало часу, але зависає пк зникає стрілка миші і я не можу зробити більше нічого, якщо все перезавантажте pd... ви кажете, що півень не працює? Ебу уже зіставлені (тому я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це через бд)

заблокувати або розблокувати потрібно в будь-якому випадку, вдалося прочитати файл flash, якщо в кінці читання зависає комп'ютер, дуже ймовірно, ми щось не в порядку tool, пробував чекати 5 хвилин, якщо ви знімаєте? спробуйте перевстановити драйвери крана або поставити його на інший комп'ютер, у кожному разі відомо, що v54, це не максимум, як інструмент.

P. s. я не зрозумів цю фразу" (таким чином, я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це з допомогою obd) "

sportknight
півень клон просто, що ви натискаєте connect і частина з розблокування не дозволяє зберегти файл,але не працює.
у випадку, якщо у вас ебу вже розблокований і розблокувати з півнем,це буде висіти знову. Просто ще раз розблокувати, щоб не мати проблем

gabrielikkiu
заблокувати або розблокувати потрібно в будь-якому випадку, вдалося прочитати файл flash, якщо в кінці читання зависає комп'ютер, дуже ймовірно, ми щось не в порядку tool, пробував чекати 5 хвилин, якщо ви знімаєте? спробуйте перевстановити драйвери крана або поставити його на інший комп'ютер, у кожному разі відомо, що v54, це не максимум, як інструмент.

P. s. я не зрозумів цю фразу" (таким чином, я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це з допомогою obd) "

я хотіла сказати, що була відкрита для того, щоб зняти antituning , щодо tool якусь пораду? дякую

спасибі тобі спорт зроблю ще одну спробу

gabrielikkiu

дурне питання, але цей адаптер я повинен поставити?

lui93
у галло-є зображення, яке говорить вам, якщо слід покласти або менше, у правому верхньому куті!

сиско

дурне питання, але цей адаптер я повинен поставити?
коли читаєш з бд йде поставити завжди

gabrielikkiu
коли читаєш з бд йде поставити завжди

ідеально, спасибі

gabrielikkiu

потім я вирішив його в тому сенсі, що зі старого пк з xp не працював, але за новий з win 7 здається, що читати ( мій страх, це написати насправді я ще не пробував)