Перегляд Повної Версії : розблокування плр
привіт, сьогодні вранці я зробив один розблокування однієї дівчини pcr 2.1, і все йшло добре, і читання pdf з пояснення, і я стрибнув в очі напис "УВАГА зробити розблокування ебу тільки один раз" я не пробував, але мені було цікаво, і я також прошу вас, що робити, якщо один робить це в два рази розблокування, хто пробував, чи знає результат?
у мене зроблено кілька, і я ніколи не зробив так, щоб напис "увага"з який інструмент ви зробили?
nn трапиться нічого . але якщо я бачу, що в його визначеності розблокувати 2 рази.....
один раз і далі.
я завжди зроблені з fgtechv53, *jolidj свої це просто цікавість я не впевнений, потрібно розблокувати його в два рази, просто цікаво, якщо хтось зробив це, і результати.
giuseppe1374
15-03-2014, 15:31
нічого не станеться, ви завжди переписує ті два рядки, які служать для зняття блокування
marco_evolution
19-03-2014, 11:55
я хотів би знати, якщо хто-то процедура для посилань на simos pcr 2.1 для kess v2? або якщо хтось говорить мені, де його можна скачати. дякую
Є в папці установки півень перевіряє, чи добре ? пояснив все дуже добре.
sportknight
20-01-2015, 22:16
мені ? довелося зробити блок управління, який вже був? розблокований,я прочитав eprom, на щастя, і потім, коли ви ? заблокований на запис в flash я ? досить замінити eprom, які я читати і писати flash
я просив дії для kessv2 і не для galletto v53.
Вам потрібно резистор 1 ком підключити дроти в багажнику, і один на 470 ом, 1/4 вт, а потім знаходитесь допомоги на папці help kess, вам не місце рішення, чому? ви не можете зробити завантажити, як і я...якщо у вас є kess клон не повинно бути, допоможіть.
я просив дії для kessv2 і не для galletto v53.
процедура kess ви знайдете в help, і вам відкривається, коли ви вибираєте автомобіль, просто.
.- Антоніо.
06-02-2015, 07:12
З galletto, як відбувається розблокування? Нитка boot не вже опору зварної?
розблокувати ебу не має нічого спільного із звичайною дроту, boot, тут ви повинні зварити рис і потім зробити анлок з його допомогою утиліти, то rimonti все і читання і запис з бд.
.- Антоніо.
06-02-2015, 07:45
І де я можу знайти інструкцію для даного типу фіксатора?
.- Антоніо.
06-02-2015, 07:45
Я був би дуже зацікавлений, навіть, чому? ці ecu в моєму районі вони працюють дійсно багато.
що інструмент у вас є, щоб працювати.
.- Антоніо.
06-02-2015, 07:58
Півник v54
тоді подивіться в документах, які додаються, і ви знайдете все, що вам потрібно.
.- Антоніо.
06-02-2015, 08:29
у якій папці? Я знайшов boot, jtag і т. д. але я не вважаю це ecu.
? у папці boot mode tricore.
.- Антоніо.
06-02-2015, 09:19
Ок, спасибі. Не потрібно робити з нею, не зараз, але в цій роботі ? завжди краще вивчити, щоб бути готовим у потрібний час.
впевнений, що краще знати, перш ніж мати проблеми після.
я наприклад, я завжди дивився на ці ecu(ще у мене не було можливості працювати), з підозрою, з-за читання і запис з бд? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в ........
ivece читаю пост sportknight де, якщо ви читає тільки e2prom щось вирішує.підтвердіть або я не зрозумів?
якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.
.- Антоніо.
06-02-2015, 21:17
Але на цей ecu має bdm? В boot можна? а писати e2p?
pincopallino1966
07-02-2015, 09:41
Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........
Привіт *ugoboss, залежить від того, який інструмент ви використовуєте, деякі, як писав вище, нічого не робити, писати одне і те ж значення і, отже, нічого не відбувається, а з іншого боку разів пишуть змінену рядок і один раз замінюють оригінальні і ribloccano, вибір будівельників, sw, от і все. Очевидно, на думку співробітників, ribloccarla не має сенсу...........
ви бачили, що я зробив тести останнім часом ? я помітив це.
sportknight
07-02-2015, 20:47
мені сказали, що будучи tricore ? можете rispristinarla завжди, чому? тільки flash ? для запису в той час як мікро ? захищений, так що просто переписати флеш-хороше всередині, і автомобіль,що тоді ? то, що ? сталося зі мною
для e2p з півень якщо ? gi? змінено він там робить-то одна зміна, і коли ви йдете, щоб написати вам це блокування введення на flash, чому? ? розблокований погано,просто переписати eprom попереднього і написати flash також змінена, але добре, і автомобіль partir
.- Антоніо.
07-02-2015, 22:57
Вибачте за питання, можливо, дурне або банальний.
Але ви це екю, коли ми говоримо про те, щоб написати flash, ви завжди говорите про записи в послідовний правильно?
В той час, коли ви говорите писати e2p треба це записати і прочитати, для міцності до школи?
Останнє, що, як ви розумієте, якщо ecu ? заблокований чи ні?
якщо у вас читання e2p повторіть те і просто, якщо вам не навчитися? мікро-ви все одно в біду.
звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.
fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?
вибачте, "зроблено це"......:або:або:
звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.
fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?
при блокуванні запису, єдине, що можна спробувати і перезапису файлу ori flash (або мікро).
sportknight
12-02-2015, 10:35
процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare
процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare
вибачте flashera=переписати?
flasch без карти,потім на читання зчитує два файлу, один з і один без.
може бути, є питання, stubide але indago, щоб евер ідеї зрозумілі, коли avr? що робити з цими ecu.
.- Антоніо.
12-02-2015, 12:02
На практиці навіть у разі блокування, навантаження eprom замкнений в багажнику, і я пишу знову в послідовний області карти?
.- Антоніо.
12-02-2015, 12:04
Але, тільки для curiosit?, у цих ecu не ? можна отпаять флеш-пам'яті і записати її з програмістом спогади?
Не менше проблем?
sportknight
12-02-2015, 15:43
отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте
для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom
якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися
.- Антоніо.
12-02-2015, 16:22
отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте
для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom
якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися
Ок, тепер ? все ясно, Спасибі.
Тільки останнє питання, ви ? ніколи не траплялося?
pincopallino1966
14-02-2015, 15:28
.- Антоніо.
14-02-2015, 15:54
Інструмент, який ви використовуєте?
скільки ватт повинні бути резистори для розблокування, якщо ви використовуєте kess v2? дякую
Вибачте, на messagggi попередніх kess, що fgtech, коли ви робите, id кажуть, що ви, якщо ? розблокований чи ні. Я кажу про fg орі і kess орі або 4.036 клон
Є також в help клону (kess V2) ці info.
Привіт всім , я заявляю, що вони неосвічені в цьому питанні (тому майте терпіння, щоб питання, можливо, зі знижкою) у мене є v54 (386) і я встановив його, виконавши дії, ви відкриваєте програму і в першому вікні, коли я натискаю на даних ecu мені дані машини (altea 1.6 з Siemens), але коли я натискаю читання файлу смуга внизу доходить до 100% мало часу, але зависає пк зникає стрілка миші і я не можу зробити більше нічого, якщо все перезавантажте pd... ви кажете, що півень не працює? Ебу уже зіставлені (тому я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це через бд)
Привіт всім , я заявляю, що вони неосвічені в цьому питанні (тому майте терпіння, щоб питання, можливо, зі знижкою) у мене є v54 (386) і я встановив його, виконавши дії, ви відкриваєте програму і в першому вікні, коли я натискаю на даних ecu мені дані машини (altea 1.6 з Siemens), але коли я натискаю читання файлу смуга внизу доходить до 100% мало часу, але зависає пк зникає стрілка миші і я не можу зробити більше нічого, якщо все перезавантажте pd... ви кажете, що півень не працює? Ебу уже зіставлені (тому я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це через бд)
заблокувати або розблокувати потрібно в будь-якому випадку, вдалося прочитати файл flash, якщо в кінці читання зависає комп'ютер, дуже ймовірно, ми щось не в порядку tool, пробував чекати 5 хвилин, якщо ви знімаєте? спробуйте перевстановити драйвери крана або поставити його на інший комп'ютер, у кожному разі відомо, що v54, це не максимум, як інструмент.
P. s. я не зрозумів цю фразу" (таким чином, я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це з допомогою obd) "
півень клон просто, що ви натискаєте connect і частина з розблокування не дозволяє зберегти файл,але не працює.
у випадку, якщо у вас ебу вже розблокований і розблокувати з півнем,це буде висіти знову. Просто ще раз розблокувати, щоб не мати проблем
заблокувати або розблокувати потрібно в будь-якому випадку, вдалося прочитати файл flash, якщо в кінці читання зависає комп'ютер, дуже ймовірно, ми щось не в порядку tool, пробував чекати 5 хвилин, якщо ви знімаєте? спробуйте перевстановити драйвери крана або поставити його на інший комп'ютер, у кожному разі відомо, що v54, це не максимум, як інструмент.
P. s. я не зрозумів цю фразу" (таким чином, я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це з допомогою obd) "
я хотіла сказати, що була відкрита для того, щоб зняти antituning , щодо tool якусь пораду? дякую
спасибі тобі спорт зроблю ще одну спробу
дурне питання, але цей адаптер я повинен поставити?
у галло-є зображення, яке говорить вам, якщо слід покласти або менше, у правому верхньому куті!
дурне питання, але цей адаптер я повинен поставити?
коли читаєш з бд йде поставити завжди
коли читаєш з бд йде поставити завжди
ідеально, спасибі
потім я вирішив його в тому сенсі, що зі старого пк з xp не працював, але за новий з win 7 здається, що читати ( мій страх, це написати насправді я ще не пробував)