КПК

Прагляд Поўнай Версіі : разблакіроўка пцр

ugoboss
15-03-2014, 12:42
прывітанне, сення раніцай я зрабіў адзін разблакоўкі адной дзяўчыны pcr 2.1, і ўсе ішло добра, і чытанне pdf з тлумачэння, і я скокнуў у вочы надпіс "ЎВАГА зрабіць разблакоўкі эбу толькі адзін раз" я не спрабаваў, але мне было цікава, і я таксама прашу вас, што рабіць, калі адзін робіць гэта ў два разы разблакоўкі, хто-то спрабаваў, ці ведае вынік?

alien78
15-03-2014, 12:47
у мяне зроблена некалькі, і я ніколі не зрабіў так, каб надпіс "увагу"з якой інструмент вы зрабілі?

jolidj
15-03-2014, 12:54
nn здарыцца нічога . але калі я бачу, што ў яго пэўнасці разблакаваць 2 разы.....
адзін раз і далей.

ugoboss
15-03-2014, 14:58
я заўседы зроблены з fgtechv53, *jolidj свае гэта проста цікаўнасць я не ўпэўнены, трэба разблакаваць яго ў два разы, проста цікава, калі хто-то зрабіў гэта, і вынікі.

giuseppe1374
15-03-2014, 15:31
нічога не адбудзецца, вы заўседы перапісвае тыя два радкі, якія служаць для зняцця блакавання

marco_evolution
19-03-2014, 11:55

radd7
01-01-2015, 14:34
я хацеў бы ведаць, калі хто-то працэдура для спасылак на simos pcr 2.1 для kess v2? ці калі хто-то кажа мне, дзе яго можна спампаваць. дзякуй

robo
20-01-2015, 21:54
Есць у тэчцы ўстаноўкі певень правярае, ці добра ? патлумачыў усе вельмі добра.

sportknight
20-01-2015, 22:16
мне ? давялося зрабіць блок кіравання, які быў ужо? адмыкнутая,я прачытаў eprom, на шчасце, і затым, калі вы ? заблакаваны на запіс у flash я ? дастаткова замяніць eprom, якія я чытаць і пісаць flash

radd7
20-01-2015, 22:37
я прасіў дзеянні для kessv2 і не для galletto v53.

robo
20-01-2015, 23:04
Вам трэба рэзістар 1 кім падлучыць драты ў багажніку, і адзін на 470 ом, 1/4 вт, а затым знаходзіцеся дапамогі на тэчцы help kess, вам не месца рашэння, чаму? вы не можаце зрабіць спампаваць, як і я...калі ў вас есць kess клон не павінна быць, дапамажыце.

ugoboss
21-01-2015, 07:15
я прасіў дзеянні для kessv2 і не для galletto v53.

працэдура kess вы знойдзеце ў help і вам адкрыецца, калі выбар аўтамабіля, проста.

.- Антоніа.
06-02-2015, 07:12
З galletto як гэта адбываецца разблакіроўка? Провад загрузкі не мае ўжо супраціў зварной?

ugoboss
06-02-2015, 07:29
разблакаваць блок кіравання не мае нічога агульнага са звычайнай дроту загрузкі, тут вы павінны пайку рэзістараў і потым зрабіць анлок з яго дапамогай утыліты, затым rimonti ўсе, і чытанне і запіс з бд.

.- Антоніа.
06-02-2015, 07:45
І дзе я магу знайсці інструкцыю для дадзенага тыпу разблакоўкі?

.- Антоніа.
06-02-2015, 07:45
Я быў бы вельмі зацікаўлены, нават, чаму? гэтыя ecu ў маім раене яны працуюць сапраўды шмат.

ugoboss
06-02-2015, 07:54
што інструмент у вас есць, каб працаваць.

.- Антоніа.
06-02-2015, 07:58
Пеўнік v54

ugoboss
06-02-2015, 08:22
тады паглядзіце на дакументах, якія прыкладаюцца, і вы знойдзеце ўсе, што вам трэба.

.- Антоніа.
06-02-2015, 08:29
у якой тэчцы? Я знайшоў boot, jtag і г. д. але я не лічу гэта ecu.

ugoboss
06-02-2015, 09:06
? у тэчцы boot mode tricore.

.- Антоніа.
06-02-2015, 09:19
Ок, дзякуй. Не трэба рабіць з ей, не цяпер, але ў гэтай працы ? заўседы лепш вывучыць, каб быць гатовым у патрэбны час.

obd75
06-02-2015, 10:56
упэўнены, што лепш ведаць, перш чым мець праблемы пасля.
я напрыклад, я заўседы глядзеў на гэтыя ecu(яшчэ ў мяне не было магчымасці працаваць), з падазрэннем, з-за чытання і запісу з бд? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........
ivece чытаю пост sportknight дзе, калі вы чытае толькі e2prom што-то вырашае.пацвердзіце або я не зразумеў?

ugoboss
06-02-2015, 18:36
калі ў вас чытанне e2p паўторыце то і проста, калі вам не навучыцца? мікра-вы ўсе роўна ў бяду.

.- Антоніа.
06-02-2015, 21:17
Але на гэты ecu мае bdm? У boot можна? а пісаць e2p?

pincopallino1966
07-02-2015, 09:41
Прывітанне *ugoboss, залежыць ад таго, які інструмент вы выкарыстоўваеце, некаторыя, як напісана вышэй, нічога не рабіць, пісаць адно і тое ж значэнне і, такім чынам, нічога не адбываецца, а з другога боку, раз пішуць змененай радкі і адзін раз перезаписывают арыгінальныя і ribloccano, выбар будаўнікоў, sw, вось і ўсе. Вядома асабістае меркаванне, ribloccarla не мае сэнсу...........

ugoboss
07-02-2015, 19:20
Прывітанне *ugoboss, залежыць ад таго, які інструмент вы выкарыстоўваеце, некаторыя, як напісана вышэй, нічога не рабіць, пісаць адно і тое ж значэнне і, такім чынам, нічога не адбываецца, а з другога боку, раз пішуць змененай радкі і адзін раз перезаписывают арыгінальныя і ribloccano, выбар будаўнікоў, sw, вось і ўсе. Вядома асабістае меркаванне, ribloccarla не мае сэнсу...........

вы бачылі, я зрабіў тэсты ў апошні час ? я заўважыў менавіта гэта.

sportknight
07-02-2015, 20:47
мне сказалі, што будучы tricore ? можаце rispristinarla заўседы, чаму? толькі flash ? для запісу ў той час як мікра ? абаронены, так што проста перапісаць флэш-добрае ўнутры, і аўтамабіль,што тады ? тое, што ? здарылася са мной

для e2p з певень калі ? gi? зменены ен там робіць-то адно змяненне, і калі вы ідзяце, каб напісаць вам гэта блакаванне ўводу на flash, чаму? ? адмыкнутая дрэнна,проста перапісаць eprom папярэдняга і напісаць flash таксама зменена, але добра, і аўтамабіль partir

.- Антоніа.
07-02-2015, 22:57
Прабачце за пытанне, магчыма, дурны ці банальны.
Але вы гэта экю, калі мы гаворым пра тое, каб напісаць flash, вы заўседы кажаце пра запісы ў паслядоўны правільна?
У той час, калі вы кажаце пісаць e2p трэба гэта запісаць і прачытаць, для трываласці да школы?

Апошняе, што, як вы разумееце, калі ecu ? заблакаваны ці не?

obd75
09-02-2015, 16:13
калі ў вас чытанне e2p паўторыце то і проста, калі вам не навучыцца? мікра-вы ўсе роўна ў бяду.

вядома, калі я напісаў:"? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........" я хацеў сказаць, у выпадку блакавання, або лепш пісаць-не пішаце, каб праз OBD.

fotta tele памяшканне, таму, калі запіс у БД спыняецца, не працуе ? страцілі, c'? пэўныя магчымасці? спагнаць з ecu проста з or E2PROM?

obd75
09-02-2015, 16:46
выбачайце, "зроблена гэта"......:або:ці:

ugoboss
09-02-2015, 19:06
вядома, калі я напісаў:"? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........" я хацеў сказаць, у выпадку блакавання, або лепш пісаць-не пішаце, каб праз OBD.

fotta tele памяшканне, таму, калі запіс у БД спыняецца, не працуе ? страцілі, c'? пэўныя магчымасці? спагнаць з ecu проста з or E2PROM?

пры блакаванні запісы, адзінае, што можна паспрабаваць і перапісаць файла ori flash (або micro).

sportknight
12-02-2015, 10:35
працэсар tricore яны раене, які называецца otp, які змяшчае размеркаванне flash,дадзеныя ecuid і г. д...
таму ў выпадку блакавання запісу звязана з праблемай разблакоўкі бастер? адштабнаваць eeprom на самай справе адмыкнутая добра, а потым адштабнаваць flash, у якім nsono, якія змяшчаюцца карты.
відавочна, што калі eeprom ? першапачаткова блакаваны або ? адмыкнутая у два разы(і то дрэнна), вы не зможаце? riflashare

obd75
12-02-2015, 11:55
працэсар tricore яны раене, які называецца otp, які змяшчае размеркаванне flash,дадзеныя ecuid і г. д...
таму ў выпадку блакавання запісу звязана з праблемай разблакоўкі бастер? адштабнаваць eeprom на самай справе адмыкнутая добра, а потым адштабнаваць flash, у якім nsono, якія змяшчаюцца карты.
відавочна, што калі eeprom ? першапачаткова блакаваны або ? адмыкнутая у два разы(і то дрэнна), вы не зможаце? riflashare

выбачайце flashera=перапісаць?
flasch без карты,затым на чытанне счытвае два файла, адзін з і адзін без.
можа быць, есць пытанні, stubide але indago, каб эвер ідэі ясныя, калі avr? што рабіць з гэтымі ecu.

.- Антоніа.
12-02-2015, 12:02
На практыцы нават у выпадку блакавання, нагрузкі eprom зачынены ў багажніку, і я пішу зноў у паслядоўны галіне карты?

.- Антоніа.
12-02-2015, 12:04
Але, толькі для curiosit?, у гэтых ecu не ? можна отпаяйте флэш-памяці і запісаць яе з праграмістам ўспаміны?
Не менш праблем?

sportknight
12-02-2015, 15:43
такім чынам,давайце паглядзім, калі cos? разумееце

для запісу ў паслядоўны трэба разблакаваць eprom

калі разблакаваць eprom-gi? адмыкнутая, калі вы пойдзеце пісаць у паслядоўны вы bloccher? запісы,каб атрымаць яго, вы робіце працэдуру разблакоўкі, а напішыце eprom), што вы чыталі раней, то перапішыце, не робячы ecuid ў паслядоўны і павінен адправіцца

.- Антоніа.
12-02-2015, 16:22
такім чынам,давайце паглядзім, калі cos? разумееце

для запісу ў паслядоўны трэба разблакаваць eprom

калі разблакаваць eprom-gi? адмыкнутая, калі вы пойдзеце пісаць у паслядоўны вы bloccher? запісы,каб атрымаць яго, вы робіце працэдуру разблакоўкі, а напішыце eprom), што вы чыталі раней, то перапішыце, не робячы ecuid ў паслядоўны і павінен адправіцца

Ок, цяпер ? усе ясна, Дзякуй.
Толькі апошні пытанне, вы ? ніколі не здаралася?

pincopallino1966
14-02-2015, 15:28

.- Антоніа.
14-02-2015, 15:54

Інструмент, які вы выкарыстоўваеце?

radd7
23-05-2015, 20:17
колькі ват павінны быць рэзістары для разблакоўкі, калі вы выкарыстоўваеце kess v2? дзякуй

robo
23-05-2015, 20:56
1/4 вата ок

robo
23-05-2015, 21:02
Прабачце, на messagggi папярэдніх kess, што fgtech, калі вы робіце, id кажуць, што вы, калі ? адмыкнутая або няма. Я кажу пра fg врі і kess врі або 4.036 клон

Fabiuz
06-06-2015, 23:12
Есць таксама ў help клона (kess V2) гэтыя info.

gabrielikkiu
Прывітанне ўсім , я заяўляю, што яны недасведчаныя ў гэтым пытанні (таму майце цярпенне, каб пытанні, магчыма, са зніжкай) у мяне есць v54 (386) і я ўсталяваў яго, выканаўшы дзеянні, вы адкрываеце праграму і ў першым акне, калі я націскаю на дадзеных ecu мне дадзеныя машыны (altea 1.6 з Siemens), але калі я націскаю чытанне файла паласа ўнізе даходзіць да 100% у мала часу, але завісае пк знікае стрэлка мышы і я не магу зрабіць нічога больш, калі ўсё перазагрузіце pd... вы кажаце, што певень не працуе? Эбу ўжо супастаўленыя (таму я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта праз бд)

ugoboss
Прывітанне ўсім , я заяўляю, што яны недасведчаныя ў гэтым пытанні (таму майце цярпенне, каб пытанні, магчыма, са зніжкай) у мяне есць v54 (386) і я ўсталяваў яго, выканаўшы дзеянні, вы адкрываеце праграму і ў першым акне, калі я націскаю на дадзеных ecu мне дадзеныя машыны (altea 1.6 з Siemens), але калі я націскаю чытанне файла паласа ўнізе даходзіць да 100% у мала часу, але завісае пк знікае стрэлка мышы і я не магу зрабіць нічога больш, калі ўсё перазагрузіце pd... вы кажаце, што певень не працуе? Эбу ўжо супастаўленыя (таму я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта праз бд)

заблакаваць або разблакаваць трэба ў любым выпадку, ўдалося прачытаць файл flash, калі ў канцы чытання завісае кампутар, вельмі верагодна, мы што-то не ў парадку tool, спрабаваў чакаць 5 хвілін, калі вы здымаеце? паспрабуйце пераўсталяваць драйверы крана або паставіць яго на іншы кампутар, у любым выпадку вядома, што v54, гэта не максімум, як інструмент.

P. s. я не зразумеў гэтую фразу" (такім чынам, я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта з дапамогай obd) "

sportknight
певень клон проста, што вы націскаеце connect і частка з разблакоўкі не дазваляе захаваць файл,але не працуе.
у выпадку, калі ў вас эбу ўжо адмыкнутая і разблакаваць з пеўнем,гэта будзе вісець зноў. Проста яшчэ раз разблакаваць, каб не мець праблем

gabrielikkiu
заблакаваць або разблакаваць трэба ў любым выпадку, ўдалося прачытаць файл flash, калі ў канцы чытання завісае кампутар, вельмі верагодна, мы што-то не ў парадку tool, спрабаваў чакаць 5 хвілін, калі вы здымаеце? паспрабуйце пераўсталяваць драйверы крана або паставіць яго на іншы кампутар, у любым выпадку вядома, што v54, гэта не максімум, як інструмент.

P. s. я не зразумеў гэтую фразу" (такім чынам, я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта з дапамогай obd) "

я хацела сказаць, што была адкрыта для таго, каб зняць antituning , у дачыненні да tool які-небудзь савет? дзякуй

дзякуй табе спорт зраблю яшчэ адну спробу

gabrielikkiu

дурны пытанне, але гэты адаптар я павінен паставіць?

lui93
у гала-ёсць выява, якое кажа вам, калі варта пакласці або менш, у правым верхнім куце!

сиско

дурны пытанне, але гэты адаптар я павінен паставіць?
калі чытаеш з бд ідзе паставіць заўсёды

gabrielikkiu
калі чытаеш з бд ідзе паставіць заўсёды

ідэальна, дзякуй

gabrielikkiu

потым я вырашыў яго ў тым сэнсе, што са старога пк з xp не працаваў, але з новы з win 7 здаецца, што чытаць ( мой страх, гэта напісаць на самой справе я яшчэ не спрабаваў)