Прагляд Поўнай Версіі : разблакіроўка пцр
прывітанне, сення раніцай я зрабіў адзін разблакоўкі адной дзяўчыны pcr 2.1, і ўсе ішло добра, і чытанне pdf з тлумачэння, і я скокнуў у вочы надпіс "ЎВАГА зрабіць разблакоўкі эбу толькі адзін раз" я не спрабаваў, але мне было цікава, і я таксама прашу вас, што рабіць, калі адзін робіць гэта ў два разы разблакоўкі, хто-то спрабаваў, ці ведае вынік?
у мяне зроблена некалькі, і я ніколі не зрабіў так, каб надпіс "увагу"з якой інструмент вы зрабілі?
nn здарыцца нічога . але калі я бачу, што ў яго пэўнасці разблакаваць 2 разы.....
адзін раз і далей.
я заўседы зроблены з fgtechv53, *jolidj свае гэта проста цікаўнасць я не ўпэўнены, трэба разблакаваць яго ў два разы, проста цікава, калі хто-то зрабіў гэта, і вынікі.
giuseppe1374
15-03-2014, 15:31
нічога не адбудзецца, вы заўседы перапісвае тыя два радкі, якія служаць для зняцця блакавання
marco_evolution
19-03-2014, 11:55
я хацеў бы ведаць, калі хто-то працэдура для спасылак на simos pcr 2.1 для kess v2? ці калі хто-то кажа мне, дзе яго можна спампаваць. дзякуй
Есць у тэчцы ўстаноўкі певень правярае, ці добра ? патлумачыў усе вельмі добра.
sportknight
20-01-2015, 22:16
мне ? давялося зрабіць блок кіравання, які быў ужо? адмыкнутая,я прачытаў eprom, на шчасце, і затым, калі вы ? заблакаваны на запіс у flash я ? дастаткова замяніць eprom, якія я чытаць і пісаць flash
я прасіў дзеянні для kessv2 і не для galletto v53.
Вам трэба рэзістар 1 кім падлучыць драты ў багажніку, і адзін на 470 ом, 1/4 вт, а затым знаходзіцеся дапамогі на тэчцы help kess, вам не месца рашэння, чаму? вы не можаце зрабіць спампаваць, як і я...калі ў вас есць kess клон не павінна быць, дапамажыце.
я прасіў дзеянні для kessv2 і не для galletto v53.
працэдура kess вы знойдзеце ў help і вам адкрыецца, калі выбар аўтамабіля, проста.
.- Антоніа.
06-02-2015, 07:12
З galletto як гэта адбываецца разблакіроўка? Провад загрузкі не мае ўжо супраціў зварной?
разблакаваць блок кіравання не мае нічога агульнага са звычайнай дроту загрузкі, тут вы павінны пайку рэзістараў і потым зрабіць анлок з яго дапамогай утыліты, затым rimonti ўсе, і чытанне і запіс з бд.
.- Антоніа.
06-02-2015, 07:45
І дзе я магу знайсці інструкцыю для дадзенага тыпу разблакоўкі?
.- Антоніа.
06-02-2015, 07:45
Я быў бы вельмі зацікаўлены, нават, чаму? гэтыя ecu ў маім раене яны працуюць сапраўды шмат.
што інструмент у вас есць, каб працаваць.
.- Антоніа.
06-02-2015, 07:58
Пеўнік v54
тады паглядзіце на дакументах, якія прыкладаюцца, і вы знойдзеце ўсе, што вам трэба.
.- Антоніа.
06-02-2015, 08:29
у якой тэчцы? Я знайшоў boot, jtag і г. д. але я не лічу гэта ecu.
? у тэчцы boot mode tricore.
.- Антоніа.
06-02-2015, 09:19
Ок, дзякуй. Не трэба рабіць з ей, не цяпер, але ў гэтай працы ? заўседы лепш вывучыць, каб быць гатовым у патрэбны час.
упэўнены, што лепш ведаць, перш чым мець праблемы пасля.
я напрыклад, я заўседы глядзеў на гэтыя ecu(яшчэ ў мяне не было магчымасці працаваць), з падазрэннем, з-за чытання і запісу з бд? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........
ivece чытаю пост sportknight дзе, калі вы чытае толькі e2prom што-то вырашае.пацвердзіце або я не зразумеў?
калі ў вас чытанне e2p паўторыце то і проста, калі вам не навучыцца? мікра-вы ўсе роўна ў бяду.
.- Антоніа.
06-02-2015, 21:17
Але на гэты ecu мае bdm? У boot можна? а пісаць e2p?
pincopallino1966
07-02-2015, 09:41
Прывітанне *ugoboss, залежыць ад таго, які інструмент вы выкарыстоўваеце, некаторыя, як напісана вышэй, нічога не рабіць, пісаць адно і тое ж значэнне і, такім чынам, нічога не адбываецца, а з другога боку, раз пішуць змененай радкі і адзін раз перезаписывают арыгінальныя і ribloccano, выбар будаўнікоў, sw, вось і ўсе. Вядома асабістае меркаванне, ribloccarla не мае сэнсу...........
Прывітанне *ugoboss, залежыць ад таго, які інструмент вы выкарыстоўваеце, некаторыя, як напісана вышэй, нічога не рабіць, пісаць адно і тое ж значэнне і, такім чынам, нічога не адбываецца, а з другога боку, раз пішуць змененай радкі і адзін раз перезаписывают арыгінальныя і ribloccano, выбар будаўнікоў, sw, вось і ўсе. Вядома асабістае меркаванне, ribloccarla не мае сэнсу...........
вы бачылі, я зрабіў тэсты ў апошні час ? я заўважыў менавіта гэта.
sportknight
07-02-2015, 20:47
мне сказалі, што будучы tricore ? можаце rispristinarla заўседы, чаму? толькі flash ? для запісу ў той час як мікра ? абаронены, так што проста перапісаць флэш-добрае ўнутры, і аўтамабіль,што тады ? тое, што ? здарылася са мной
для e2p з певень калі ? gi? зменены ен там робіць-то адно змяненне, і калі вы ідзяце, каб напісаць вам гэта блакаванне ўводу на flash, чаму? ? адмыкнутая дрэнна,проста перапісаць eprom папярэдняга і напісаць flash таксама зменена, але добра, і аўтамабіль partir
.- Антоніа.
07-02-2015, 22:57
Прабачце за пытанне, магчыма, дурны ці банальны.
Але вы гэта экю, калі мы гаворым пра тое, каб напісаць flash, вы заўседы кажаце пра запісы ў паслядоўны правільна?
У той час, калі вы кажаце пісаць e2p трэба гэта запісаць і прачытаць, для трываласці да школы?
Апошняе, што, як вы разумееце, калі ecu ? заблакаваны ці не?
калі ў вас чытанне e2p паўторыце то і проста, калі вам не навучыцца? мікра-вы ўсе роўна ў бяду.
вядома, калі я напісаў:"? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........" я хацеў сказаць, у выпадку блакавання, або лепш пісаць-не пішаце, каб праз OBD.
fotta tele памяшканне, таму, калі запіс у БД спыняецца, не працуе ? страцілі, c'? пэўныя магчымасці? спагнаць з ecu проста з or E2PROM?
выбачайце, "зроблена гэта"......:або:ці:
вядома, калі я напісаў:"? што вядомы на іншых ecu ў выпадку разблакоўкі, каб атрымаць у........" я хацеў сказаць, у выпадку блакавання, або лепш пісаць-не пішаце, каб праз OBD.
fotta tele памяшканне, таму, калі запіс у БД спыняецца, не працуе ? страцілі, c'? пэўныя магчымасці? спагнаць з ecu проста з or E2PROM?
пры блакаванні запісы, адзінае, што можна паспрабаваць і перапісаць файла ori flash (або micro).
sportknight
12-02-2015, 10:35
працэсар tricore яны раене, які называецца otp, які змяшчае размеркаванне flash,дадзеныя ecuid і г. д...
таму ў выпадку блакавання запісу звязана з праблемай разблакоўкі бастер? адштабнаваць eeprom на самай справе адмыкнутая добра, а потым адштабнаваць flash, у якім nsono, якія змяшчаюцца карты.
відавочна, што калі eeprom ? першапачаткова блакаваны або ? адмыкнутая у два разы(і то дрэнна), вы не зможаце? riflashare
працэсар tricore яны раене, які называецца otp, які змяшчае размеркаванне flash,дадзеныя ecuid і г. д...
таму ў выпадку блакавання запісу звязана з праблемай разблакоўкі бастер? адштабнаваць eeprom на самай справе адмыкнутая добра, а потым адштабнаваць flash, у якім nsono, якія змяшчаюцца карты.
відавочна, што калі eeprom ? першапачаткова блакаваны або ? адмыкнутая у два разы(і то дрэнна), вы не зможаце? riflashare
выбачайце flashera=перапісаць?
flasch без карты,затым на чытанне счытвае два файла, адзін з і адзін без.
можа быць, есць пытанні, stubide але indago, каб эвер ідэі ясныя, калі avr? што рабіць з гэтымі ecu.
.- Антоніа.
12-02-2015, 12:02
На практыцы нават у выпадку блакавання, нагрузкі eprom зачынены ў багажніку, і я пішу зноў у паслядоўны галіне карты?
.- Антоніа.
12-02-2015, 12:04
Але, толькі для curiosit?, у гэтых ecu не ? можна отпаяйте флэш-памяці і запісаць яе з праграмістам ўспаміны?
Не менш праблем?
sportknight
12-02-2015, 15:43
такім чынам,давайце паглядзім, калі cos? разумееце
для запісу ў паслядоўны трэба разблакаваць eprom
калі разблакаваць eprom-gi? адмыкнутая, калі вы пойдзеце пісаць у паслядоўны вы bloccher? запісы,каб атрымаць яго, вы робіце працэдуру разблакоўкі, а напішыце eprom), што вы чыталі раней, то перапішыце, не робячы ecuid ў паслядоўны і павінен адправіцца
.- Антоніа.
12-02-2015, 16:22
такім чынам,давайце паглядзім, калі cos? разумееце
для запісу ў паслядоўны трэба разблакаваць eprom
калі разблакаваць eprom-gi? адмыкнутая, калі вы пойдзеце пісаць у паслядоўны вы bloccher? запісы,каб атрымаць яго, вы робіце працэдуру разблакоўкі, а напішыце eprom), што вы чыталі раней, то перапішыце, не робячы ecuid ў паслядоўны і павінен адправіцца
Ок, цяпер ? усе ясна, Дзякуй.
Толькі апошні пытанне, вы ? ніколі не здаралася?
pincopallino1966
14-02-2015, 15:28
.- Антоніа.
14-02-2015, 15:54
Інструмент, які вы выкарыстоўваеце?
колькі ват павінны быць рэзістары для разблакоўкі, калі вы выкарыстоўваеце kess v2? дзякуй
Прабачце, на messagggi папярэдніх kess, што fgtech, калі вы робіце, id кажуць, што вы, калі ? адмыкнутая або няма. Я кажу пра fg врі і kess врі або 4.036 клон
Есць таксама ў help клона (kess V2) гэтыя info.
Прывітанне ўсім , я заяўляю, што яны недасведчаныя ў гэтым пытанні (таму майце цярпенне, каб пытанні, магчыма, са зніжкай) у мяне есць v54 (386) і я ўсталяваў яго, выканаўшы дзеянні, вы адкрываеце праграму і ў першым акне, калі я націскаю на дадзеных ecu мне дадзеныя машыны (altea 1.6 з Siemens), але калі я націскаю чытанне файла паласа ўнізе даходзіць да 100% у мала часу, але завісае пк знікае стрэлка мышы і я не магу зрабіць нічога больш, калі ўсё перазагрузіце pd... вы кажаце, што певень не працуе? Эбу ўжо супастаўленыя (таму я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта праз бд)
Прывітанне ўсім , я заяўляю, што яны недасведчаныя ў гэтым пытанні (таму майце цярпенне, каб пытанні, магчыма, са зніжкай) у мяне есць v54 (386) і я ўсталяваў яго, выканаўшы дзеянні, вы адкрываеце праграму і ў першым акне, калі я націскаю на дадзеных ecu мне дадзеныя машыны (altea 1.6 з Siemens), але калі я націскаю чытанне файла паласа ўнізе даходзіць да 100% у мала часу, але завісае пк знікае стрэлка мышы і я не магу зрабіць нічога больш, калі ўсё перазагрузіце pd... вы кажаце, што певень не працуе? Эбу ўжо супастаўленыя (таму я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта праз бд)
заблакаваць або разблакаваць трэба ў любым выпадку, ўдалося прачытаць файл flash, калі ў канцы чытання завісае кампутар, вельмі верагодна, мы што-то не ў парадку tool, спрабаваў чакаць 5 хвілін, калі вы здымаеце? паспрабуйце пераўсталяваць драйверы крана або паставіць яго на іншы кампутар, у любым выпадку вядома, што v54, гэта не максімум, як інструмент.
P. s. я не зразумеў гэтую фразу" (такім чынам, я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта з дапамогай obd) "
певень клон проста, што вы націскаеце connect і частка з разблакоўкі не дазваляе захаваць файл,але не працуе.
у выпадку, калі ў вас эбу ўжо адмыкнутая і разблакаваць з пеўнем,гэта будзе вісець зноў. Проста яшчэ раз разблакаваць, каб не мець праблем
заблакаваць або разблакаваць трэба ў любым выпадку, ўдалося прачытаць файл flash, калі ў канцы чытання завісае кампутар, вельмі верагодна, мы што-то не ў парадку tool, спрабаваў чакаць 5 хвілін, калі вы здымаеце? паспрабуйце пераўсталяваць драйверы крана або паставіць яго на іншы кампутар, у любым выпадку вядома, што v54, гэта не максімум, як інструмент.
P. s. я не зразумеў гэтую фразу" (такім чынам, я мяркую, ужо адмыкнутая бачыў, што ён робіць гэта з дапамогай obd) "
я хацела сказаць, што была адкрыта для таго, каб зняць antituning , у дачыненні да tool які-небудзь савет? дзякуй
дзякуй табе спорт зраблю яшчэ адну спробу
дурны пытанне, але гэты адаптар я павінен паставіць?
у гала-ёсць выява, якое кажа вам, калі варта пакласці або менш, у правым верхнім куце!
дурны пытанне, але гэты адаптар я павінен паставіць?
калі чытаеш з бд ідзе паставіць заўсёды
калі чытаеш з бд ідзе паставіць заўсёды
ідэальна, дзякуй
потым я вырашыў яго ў тым сэнсе, што са старога пк з xp не працаваў, але з новы з win 7 здаецца, што чытаць ( мой страх, гэта напісаць на самой справе я яшчэ не спрабаваў)