Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Усяго EDC15p+
Аўтамабіль ў пытанне ? гольф-4, да якога я служыў у якасці scodifica за ўсе. Проста! я кажу.....але, як і ўсе, што я раблю ? непазбежна ўскладняецца
Иммо універсальны дэкадавання і пытаецца ў мяне, як E2p 24c04 і flash
Meucci, і пытаецца ў мяне, толькі 24c04
Раз пытае мяне, толькі 24c04
Я чытаю 24c04 і я з усе 3 праграмы, якія змяняюць файлы такім жа чынам. У канцы я пішу, што зрабіў з раз
Аўтамабіль не заводзіцца і дыягназу, аказваецца, "блок кіравання заблакаваны"
Я вырашаю, чытаць flash, але толькі праграмнае забеспячэнне, якія прымушаюць мяне мод ад flash immo універсальны decoding і otocheck. immo універсальны decoding мне кажа: "file not repared", то нічога. Otocheck f? файл, выпраўляе кантрольную суму з ecm і пішу. D? тут пачынаюцца непрыемнасці.
Певень v2 мяне поўная запіс, кажа мне, каб выключыць запальванне, але ен у спалучэнні казіно. Эбу Заблакаваны, не ? можна зрабіць ecu id і на тое певень ні з mpps і нават частка пісаць ні ў якім выпадку. Dissaldo flash перапісаць у крычы, але застаецца заблакаванай. Пасля пачатку Ружанец. Збіраюся калі ласка, праверце на 24c04 і я лічу, карумпаваных, нават гэта. Перапісаць усе на врі і на самай справе адпіраецца, але з гэтага моманту любая спроба пісаць flash не атрымоўваецца, так і ад паслядоўнага да школы. Любы мод на карту не прымаецца.
У рэшце рэшт я s? блок я сышоў з групы. Калі вырашылі асвятліць ў памяці, я лічу, памылка актыўнага БЛОКА кіравання ўнутраная няспраўнасць і ЭБУ памылка кадоўкі.
У дадатку вы знойдзеце файлы. Калі хто-небудзь хоча bastonarmi :p за кожную памылку зрабіў, асобе, а таксама
на гэтыя ecu я як flash, так і e2p
і ўсе ок
як бачыш, я паспрабаваў, але нічога не рабіць.
праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для гэтых scodifiche?
Звычайна проста на E2p, без праблем.
я зрабіў, змяніўшы толькі flash ў бд, і гэта выдатна, застаецца толькі кантрольная лямпа гарыць свірана
толькі eeprom . 2 біта ад дотыку.
толькі eeprom . 2 біта ад дотыку.
тое, што яны робяць праграмнае забеспячэнне
msport (exil77grande)
15-03-2014, 16:26
на гэтыя ecu я як flash, так і e2p
і ўсе ок
ну тады акрамя нас пра гэта ведаеце, вы маглі б напісаць, як і што, каб дапамагчы адзін ужо, што вы на гэта скажаце?
тое, што яны робяць праграмнае забеспячэнне
некалькі разоў, у прыватнасці, на нью-beattle , толькі з e2p не хадзіў ,
ну тады акрамя нас пра гэта ведаеце, вы маглі б напісаць, як і што, каб дапамагчы адзін ужо, што вы на гэта скажаце?
гэта не я, што я ў стане, але soft, робяць працу , я іх працэсу з immo універсальны і ўбачыў, што ен кажа, што ўжо? асуджаны з гэтай мяккай і пералічваецца CHK і няма ? перашкод я не бачу чаму іх паўтарыце працэдуру ўжо? зроблена
гэта не я, што я ў стане, але soft, робяць працу , я іх працэсу з immo універсальны і ўбачыў, што ен кажа, што ўжо? асуджаны з гэтай мяккай і пералічваецца CHK і няма ? перашкод я не бачу чаму іх паўтарыце працэдуру ўжо? зроблена
Я CHK я пералічваецца толькі на flash не на e2p
Я CHK я пералічваецца толькі на flash не на e2p
толькі ўспышка патрэбна CHK
? дакладную працэдуру
Msport, калі вы памятаеце, я назваў, так цябе ў чацвер? у другой палове дня.
Але, як ніколі, кожны раз, што я напісаў, флэш-вольны? Можа быць, таму, што e2p была ўжо змененая?
толькі ўспышка патрэбна CHK
? дакладную працэдуру
Але immo універсальны decoding, вы f? нават зрабіць flash? ці вы d? памылка
чаму d? памылка?
я не спрабаваў ваш файл, але я паўтару, я, як правіла, працэс e2p і flash
цяпер не s? калі гэта памылка ? праблема софт або файла, а ўвечары, калі я вяртаюся дадому, я стараюся апрацоўваць файлы, якія вы адправілі
і вы d? аб info
dvdtuning
15-03-2014, 20:20
Вы на vag, вы можаце рабіць гэта ў спалучэнні толькі з e2p, immo універсальны працуе, той c'? абыход иммо edc15, што нават таму, але я не заўседы па цэнтру.
Але immo універсальны decoding, вы f? нават зрабіць flash? ці вы d? памылка[/QUOTE]
я паспрабаваў і на самай справе c'? што-то не складаецца, мяккія не пераварвае файл, які вы чыталі ,
прабачце, але калі таму cos? нават ен сам , файлы flash, якія вы адправілі з cos? б вы зрабілі?
дай больш дадзеных аб ecu
для мяне файл ori flash не ? правільна !!!
Дзіўна! Etc прызнае. Cos? у ўвазе, памятаю толькі нумар hw 0281 010 302
Выбачайце, ecm titanium распазнае правільна
Але мы кажам, што калі вы з meucci sollo на 24c04 ўжо dovrebe быць ok.Scrivi sollo врі ў камплекце з eprom праграміст на 29f400+ EPROM 24c02 з meucci
не vuoldir нічога, што ecm прызнае , так як, калі розныя, напрыклад, першыя адрасы іх усе парты FFFF ecm прызнае той жа
Але калі змяніць хоць адзін біт, вам змяняе ? такім чынам, не прызнала?
але вы біты, якія тычацца галіне кіравання ecu, а калі закране раене иммо, напрыклад, не ўлічвае,
загрузіць гэты файл з ecm і паглядзець, калі вы прызнаеце
а то я напісаў x, што я казаў 2 бітаў ўжо размешчаныя ў пачатак. тыя, што пастаўленыя на 60. а scp nn памыляецца адзін colp на гэтыя ecu. я заўседы рабіў толькі e2p і проста . нічога шпіенаў.
прабачце, на х rittardo
scp cos'??
а я знайшоў іншы файл врі і ? ідэнтычны ложак
scp cos'??
а я знайшоў іншы файл врі і ? ідэнтычны ложак
m-гандлева-прамысловая палата
адчуваеце, што прыехаў у гэты момант вы можаце пачаць з нуля, змяняе 29f400 і e2p
як ? магчыма, што flasch не riescie ен перапісаць яго з праграмістам вы бачыце, што ? sputtanata!!!!
Калі праграміст робіць вас lesato id flash і nn піша нешта і зьмяніцца . Або сцерці і потым запісаць.
m-гандлева-прамысловая палата
адчуваеце, што прыехаў у гэты момант вы можаце пачаць з нуля, змяняе 29f400 і e2p
як ? магчыма, што flasch не riescie ен перапісаць яго з праграмістам вы бачыце, што ? sputtanata!!!!
зроблена гэта
затым паспрабуйце отпаять і запісаць у файл крычы на am29f400.Ma таму што вырашыў зрабіць scodifica за ўсе?якія памылкі ў вас былі?
не атрымаў ключы! а з врі эбу прымушае мяне рабіць id ecu, і на працягу дыягназу
калі з врі дае вам магчымасць увайсці ў дыягностыцы, што адмовы?
тут і файл ori-ложак з vagdash 5.29 +2 мод
Калі вырашылі асвятліць ў памяці, я лічу, памылка актыўнага БЛОКА кіравання ўнутранай няспраўнасць і ЭБУ памылка кадоўкі.
і некалькі памылак, звязаных з датчыкаў
Dimentivavo! на серыі прыбораў, мяне заўседы выходзіць " иммо актыўны"
перавышэнне хуткасці
21-03-2014, 16:35
прывітанне я scodifiche я раблю шмат, і я павінен сказаць, што edc15p+ часам даюць праблемы для мяне, асабіста мне і здаралася, у прыватнасці, у канцы я замяніў ecu