Перегляд Повної Версії : як видалити іммо на Opel corsa 1300 jtd
Добрий вечір, я Хотів би знати, якщо на гонку 1300 jtd 2004 року можна було зняти остаточно в immobilizzatore.Grazie
Добрий вечір, я Хотів би знати, якщо на гонку 1300 jtd 2004 року можна було зняти остаточно в immobilizzatore.Grazie
ви можете scodificare.
Цей блок мені кажуть, що це було вже scodificata.. я думаю в порядку, не остаточний вже? В 2 рази, але після p? часу (думаю через тіло) повертається в блок..зараз автомобіль ? зупиняється біля майстерні мого колеги і, звичайно, ви не можете dialogarci.Якщо ви впевнені, що можете? зробити так все зроби так, щоб поставити себе люб'язно в контакті з тими, хто такої пу? зробити, що введення ебу.Дякую
Цей блок мені кажуть, що це було вже scodificata.. я думаю в порядку, не остаточний вже? В 2 рази, але після p? часу (думаю через тіло) повертається в блок..зараз автомобіль ? зупиняється біля майстерні мого колеги і, звичайно, ви не можете dialogarci.Якщо ви впевнені, що можете? зробити так все зроби так, щоб поставити себе люб'язно в контакті з тими, хто такої пу? зробити, що введення ебу.Дякую
запитайте тут, подивіться, що вам можуть порадити:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-servizio-files-on-line
я особисто не займаюся цією х професії, навіть якщо вони дуже встановлені, я б сказав, майже як справжні професіонали і, можливо, навіть краще, ніж деякі, але ви можете запитати у форумі c'? служба, яка займається всім. я думаю, що не повинно бути проблем.
привіт, якщо ви поклали файли, допоможемо з задоволенням
Дякую, але я не можу це читати далі послідовного посилаю в штаб-квартирі...
На цьому ебу, не ? можна було зняти іммо
Вибачте, але який ебу ?, не ? є мареллі?
msport (exil77grande)
07-10-2012, 16:35
Вибачте, але який ебу ?, не ? є мареллі?
ви і мареллі, але я заздалегідь, що він не має нічого, що бачити з сестрами, фіат.
Ок, тільки частково, але якщо потрібно, загальне, ви могли б спробувати з емулятором
msport (exil77grande)
07-10-2012, 16:57
насправді тільки частково проблема тут полягає у відстань, отже, не було і доказів, що в будь-якому випадку повинен був бути підсумок.
і, вже, насправді, коли я, трапляється, є проблеми з іммо, навіть з колегами, які мають авторемонтних майстерень, я завжди намагаюся, щоб мені чого автомобіль де ? можна і не тільки від ecu.
Багато разів, не завжди вдається з першого разу.
хлопці, якщо ви знаєте, як scodificare opel astra 1.7 з ебу delco 2001 року?