Перегляд Повної Версії : carprog
Привіт всім.є хтось, хто може мені допомогти читання км від моєї точки, 2004-з carprog .я йду натиснути "читати" ви говорите мені, ки намагається can з'єднання, то приходьте після вікна, де c'? написав "connect помилка" і cos? також x ще macchini
Ви будете мати проблеми в інструмент.
Спасибі х, що відповіли, але проблема для мене ? у програма для установки xchi л я завантажити тільки в інтернеті є, хто ні, відкриваються "код prodect key"або "lib-файл no fond" і ті, які розкривають "connect помилка" і коли я йду, щоб перевірити lib-файлів немає, можу відкрити я спробував встановити zip програму-загалом, х його відкрити, він відкривається і відразу зникає вікно, я хотів, може бути, знань тих, хто у мене Windows 7 32 bit, що я повинен встановити насамперед, x використовувати інструмент від
biondo83
14-03-2014, 14:03
Інтерфейс, який ви використовуєте? :confused:
Використовується кабель fiat +a1= "connect помилка"
Я пробував тільки з a1 "connect помилка" cos? на 3 машини, місце
giuseppe1374
14-03-2014, 16:45
? 4.74 або 4.01?
Щиро l я купив gi? промайнула і в інтернеті я скачав 4.01 4.74 5.31 5.46 і, на жаль, не можу піти в рамки моєї точки я намагався навіть читати leprom з a6, але нічого, бачу тільки числа, знаючи, що хтось момент ви просто з А1
на цій машині ви відразу з fiat км tool.Su car prog краще використовувати 4.01 так не лічильник, то навіть якщо ви встановите версію 5xxx не змінюється нічого ,активацій, я sollo ті 4.01
Я, мабуть, з проблеми установки програми xrchi немає відкриється мені каже : "fil lib no fond"
controla, якщо файл lib разом з програмою
C'? є lib-файл? які програми я повинен встановити x-відкрити
Перш за все, програма 4.01 відкривається навіть без підключення carprog.Se вас не відкривається ні losso, що.
Потім з carprog напали я cello файл lib serial 081105CAR001773I.lib
Я теж, але не знаю xrchi nn працює
Read me!!!
Журнал
Carprog full v 4.01 програмного забезпечення
081105car001773i проблема, мабуть, у файлі lib xchi коли я відкриваю у microsoft office word 2007 не відкриває
Я їх потім послати програму 4xx благодаті заздалегідь
Якщо на іншому пк спробуйте на те, що, якщо не йде, потрібно знайти програму, в интернете.я cello але також, якщо навантаження на форум не той, а потім завантажити.
Спасибі, sumi я спробую, і дам вам знати, але я думаю, хто є хто A1 nn йде
якщо ви не відкриваєте програму не має нічого спільного A1.E кабан, що багато A1 є проблеми, але ви повинні відкрити програму .
Сьогодні я скачав 531 і басейн, але коли я підключити його з точки роблю "read" працює трохи Connect помилка
якщо не читає і не добре,що мало бути навіть A1 .посмотрите на сайті carprog і подивитися, якщо резисторів і конденсаторів, як на вашому
Ах, я повинен відкрити A1 завтра я бачу
Спасибі, sumi ти був корисний насправді
здрастуйте, у мене така ж проблема з 6.22... я можу спокійно прочитати все з супорта, але будь-якій машині, намагаюся прочитати послідовного мені помилку підключення.. адаптери ce я їх усіх. Навіть я не зміг навіть прочитати точки в 2002 році. Кому-небудь вдалося вирішити? І клопоту кожен раз зняти картину, руки etc, щоб прибути в eprom...
але проблема мене робить, а з інших кабелів послідовного порту (я пробував audi, ford, fiat, однієї і тієї ж помилки)..
ce, щоб зробити зміни на тб a1..зараз не пам'ятаю, я зробив якийсь час назад,дуже легко виконати..
шукайте в мережі ce все.