КПК

Перегляд Повної Версії : Шукаю Повного Резервного копіювання Альфа 166 2.4 Mjtd 175 К.с. Bosch Edc16C8

eobdexpression
Привіт всім, шукаю терміново повного резервного копіювання, будь hw або sw просто оригінальні і спасибі заздалегідь

leandro89
я сумніваюся, що почніть обговорення в розділах помилками, щоб зняти сумніви, вам бан на 3 дні.

eobdexpression
Привіт всім господа ? може хтось, можливо, що c'? він postarmi повного резервного копіювання в bdm (Fgtech galletto master v2) для alfa 166 2.4 mjd 175 л. с. акпп з ебу bosch edc16c8 євро 3?

Ось повні дані:

Альфа 166 2.4 mjd 175 л. с. євро-3 Bosch Edc16c8 код ecu 0281011417 номер шасі 0085539 reference order EC-0006733

Проблема а ? що після того, як взяв ебу ідентичні в руїнах всі зробили повну резервну копію і вийде вище вихідний файл з e2p scodificata машина ? гру, але помилка пам'яті eeprom і обмін не поміщалися, як якщо б він був відключений, тому, можливо, хтось із вас, хто мав досвід з подібної машини, і знає, як вирішити я міг би, можливо, щоб спробувати передати повну резервну копію з тими ж параметрами і коди ecu???

Заздалегідь спасибі всім, хто допоможуть мені, а потім розмістить.