КПК

Перегляд Повної Версії : rpm регенерації mj8d

ecuboost
13-03-2014, 16:07
привіт вчора просіювання damos в marelli mj8df я зрозумів, що є 2 біта, які вказують на холостому ходу в оборотах в хвилину, щоб почати регенерацію, якщо я приношу це значення в значення rpm не дістатися в теорії автомобіль не повинен регенерувати ?

Backgroop
13-03-2014, 16:48
привіт вчора просіювання damos в marelli mj8df я зрозумів, що є 2 біта, які вказують на холостому ходу в оборотах в хвилину, щоб почати регенерацію, якщо я приношу це значення в значення rpm не дістатися в теорії автомобіль не повинен регенерувати ?

Це здається простим рішенням, але він цього не робить ?, провести заплановані нас однаково, якщо за зміну, дуже, звичайно, sw видає помилку-процедур, відправивши на відновлення автомобіля, щоб зробити роботу правильно, ви повинні видалити пост ingnezzioni i dtc, що відносяться до DPF і відключити всі біти, які змушують змінювати кузов автомобіля ( не ? у разі mj8d),
зміни прості, якщо у вас є damos ви зрозумієте, обробляємо файл з потрібним програмного забезпечення, які карти йдуть чіпайте

ecuboost
13-03-2014, 16:59
це я вже? вилучений dpf, шукав один bitswitc для qst мені ? роду питання

giuseppe1374
13-03-2014, 17:39
для цього ecu ce switch off dpf

ecuboost
13-03-2014, 18:06
для цього ecu ce switch off dpf

і це я шукав, я повинен глянути й? ретельно, з damos, ви можете дати деякі рекомендації