Перегляд Повної Версії : прощати кілометрів оригінальні на opel astra H 1.7
привіт, як у моєму уявленні ripresento ось моє запитання, яке стосується різниці між км оригінали справжніх автомобілів і кілометрів, забитих спідометра
час назад від одного нарізно вагонів взяв спідометр від astra замінивши мій, що було, не працює центральний дисплей
все ок, тепер? я вважаю, що пробіг на спідометрі близько 40 тис. км менше (перевіряв з opcom клон я читаю роз'єм obd кілометрів реальних ебу)..що програма програмне забезпечення я можу використовувати для оновлення спідометр(а не кілометрів на блок управління двигуна)
у вас досвідчених слово..спасибі
legendaryslave
13-03-2014, 14:46
Ви opcom ви можете написати нові км, але вам потрібно pincode, але побачив, що ви замінили рамки, потрібно мати
З opcom прибуття в пункт odometer змушує мене писати км, але коли я натискаю enter нічого не відбувається і, тим більше, не запитує pin-код..альтернативи?
legendaryslave
13-03-2014, 21:20
З opcom прибуття в пункт odometer змушує мене писати км, але коли я натискаю enter нічого не відбувається і, тим більше, не запитує pin-код..альтернативи?
потрібно збільшувати або зменшувати в іншому випадку, вам залишається тільки купити новий 2p і змінити файл, починаючи від вашого читання,очі, і ніжний У відкритті
потрібно збільшувати або зменшувати в іншому випадку, вам залишається тільки купити новий 2p і змінити файл, починаючи від вашого читання,очі, і ніжний У відкритті
якщо для збільшення ви маєте на увазі, що я повинен покласти миль точні (і, отже, пі? порівняно з тим, що говорить тахометр) я вже? зробив, і коли я натискаю enter нічого не відбувається, tant'? що спідометр показує кілометрів (неправильно), і я пробував кілька разів,
biondo83
14-03-2014, 14:06
якщо для збільшення ви маєте на увазі, що я повинен покласти миль точні (і, отже, пі? порівняно з тим, що говорить тахометр) я вже? зробив, і коли я натискаю enter нічого не відбувається, tant'? що спідометр показує кілометрів (неправильно), і я пробував кілька разів,
2p б EEprom, який містить "чутливі", віднесених до kilometraggio.
Зробіть резервну копію вашого EEprom (звичайно dissaldandola), з допомогою кард-спогади про школу і після цього ви змінюєте КМ безпосередньо від адреси EEprom.
legendaryslave
22-03-2014, 00:02
Да..вибачте, але програм, які дозволяють нам дати? без отпаять не ce n? ?
Якщо ні, то і не будучи експертом в читанні eeprom c'? або у вас є покрокове керівництво?
немає покрокове керівництво, немає, але я знаю, що пам'яті немає ?навіть не програмований і повинна бути замінена новою, єдине рішення, яке я знаю ? відкрийте картину і отпаять пам'ять, якщо який-небудь користувач знає, ще alra я не знаю, ось чому ви повинні звернутися до profssionista, що дає вам впевненість в тому, роботи, зроблено, як треба, якщо у вас мало досвіду, не рекомендую вам заглиблюватися в цю perazione, до речі, повторюю, що картина ? важко відкриття та ризики зламати телевізор з плоским екраном.