Прагляд Поўнай Версіі : дараваць кіламетраў арыгінальныя на opel astra H 1.7
прывітанне, як у маім уяўленні ripresento вось мой пытанне, які тычыцца розніцы паміж км арыгіналы сапраўдных аўтамабіляў і кіламетраў, забітых спідометра
час назад ад аднаго паасобку вагонаў узяў спідометр ад astra замяніўшы мой, што было, не працуе цэнтральны дысплей
усе ок, цяпер? я лічу, што прабег на спідометры каля 40 тыс. км менш (правяраў з opcom клон я чытаю на раз'ем obd кіламетраў рэальных эбу)..што праграма праграмнае забеспячэнне я магу выкарыстоўваць для абнаўлення спідометр(а не кіламетраў на блок кіравання рухавіка)
у вас вопытных слова..дзякуй
legendaryslave
13-03-2014, 14:46
Вы opcom вы можаце напісаць новыя км, але вам трэба pincode, але ўбачыў, што вы замянілі рамкі, трэба мець
З opcom прыбыцця ў пункт odometer прымушае мяне пісаць км, але калі я націскаю enter нічога не адбываецца і, тым больш, не пытаецца пін-код..альтэрнатывы?
legendaryslave
13-03-2014, 21:20
З opcom прыбыцця ў пункт odometer прымушае мяне пісаць км, але калі я націскаю enter нічога не адбываецца і, тым больш, не пытаецца пін-код..альтэрнатывы?
трэба павялічваць або памяншаць у адваротным выпадку, вам застаецца толькі купіць новы 2p і змяніць файл, пачынаючы ад вашага чытання,вочы, і пяшчотны У адкрыцці
трэба павялічваць або памяншаць у адваротным выпадку, вам застаецца толькі купіць новы 2p і змяніць файл, пачынаючы ад вашага чытання,вочы, і пяшчотны У адкрыцці
калі для павелічэння вы маеце на ўвазе, што я павінен пакласці міль дакладныя (і, такім чынам, у пі? па параўнанні з тым, што кажа тахометр) я ўжо? зрабіў, і калі я націскаю enter нічога не адбываецца, tant'? што спідометр паказвае кіламетраў (няправільна), і я спрабаваў некалькі разоў,
biondo83
14-03-2014, 14:06
калі для павелічэння вы маеце на ўвазе, што я павінен пакласці міль дакладныя (і, такім чынам, у пі? па параўнанні з тым, што кажа тахометр) я ўжо? зрабіў, і калі я націскаю enter нічога не адбываецца, tant'? што спідометр паказвае кіламетраў (няправільна), і я спрабаваў некалькі разоў,
2p б EEprom, які змяшчае "адчувальныя", аднесеных да kilometraggio.
Зрабіце рэзервовую копію гэтага вашага EEprom (вядома dissaldandola), з дапамогай кард-успаміны аб школе і пасля гэтага вы змяняеце < непасрэдна ад адрасы EEprom.
legendaryslave
22-03-2014, 00:02
Ды..прабачце, але праграм, якія дазваляюць даць нам? без отпаяйте не ce n? ?
Калі няма, то і не будучы экспертам у чытанні eeprom c'? або ў вас есць пакрокавае кіраўніцтва?
няма пакрокавае кіраўніцтва, няма, але я ведаю, што памяці няма ?нават не праграмуемы і павінна быць заменена новай, адзінае рашэнне, якое я ведаю ? адкрыйце карціну і отпаяйте памяць, калі які-небудзь карыстальнік ведае, яшчэ alra я не ведаю, вось чаму вы павінны звярнуцца да profssionista, што дае вам упэўненасць у тым, работы, зроблена, як трэба, калі ў вас мала вопыту, не рэкамендую вам паглыбляцца ў гэтую perazione, дарэчы, паўтараю, што карціна ? цяжка адкрыцце і рызыкі зламаць тэлевізар з плоскім экранам.