ecuboost
12-03-2014, 22:22
гледзячы на некаторых кіроўцаў, ECM, асабліва для edc16c39, я бачу, што паказвае момант патрабуецца, каб функцыя sport A і B, а затым, абмежавальнік крутоўнага моманту, 6 перадач, цяпер мой пытанне ?, есць некаторыя памылкі nomenclature карты ecm, ці на самай справе гэтыя блокі кіравання прызначаны, напрыклад, для шосты перадачы, функцыі спорт і інш?
на некаторы я думаю, што яны ўжо? падрыхтаваныя, чаму? часта адзін і той жа эбу ? усталеўваецца на многія аўтамабілі, а затым з 5-ці 6-ступеністай механічнай і з функцыямі спорт і гэтак далей,для некаторага да, я думаю, няма, чаму? калі gi? ? створаны там павінен быць спосаб, каб актываваць тыя функцыі, спорту і тады, калі адзін ідзе праверка значэння тыя ж, што і ў стандартнай
на некаторы я думаю, што яны ўжо? падрыхтаваныя, чаму? часта адзін і той жа эбу ? усталеўваецца на многія аўтамабілі, а затым з 5-ці 6-ступеністай механічнай і з функцыямі спорт і гэтак далей,для некаторага да, я думаю, няма, чаму? калі gi? ? створаны там павінен быць спосаб, каб актываваць тыя функцыі, спорту і тады, калі адзін ідзе праверка значэння тыя ж, што і ў стандартнай