Перегляд Повної Версії : Kess v2 ori помилка rsa
привіт всім, хотів би запитати, якщо хтось із вас ? коли-небудь це помилка читання (помилка rsa ) мені ? довелося сьогодні з alfa 156 1.9 140cv
я читав карту і все ок, потім я питала її врятувати в той момент ? з'явилася помилка красивим ? що карта читається зберегти в рівній мірі, але забезпечення kess повинен бути перезавантажений з-за помилки inreversibile......
помилка ненормально коли-небудь зробити гарний bakap в школі і після цього написати в послідовний подивитися, що відбувається
привіт всім, хотів би запитати, якщо хтось із вас ? коли-небудь це помилка читання (помилка rsa ) мені ? довелося сьогодні з alfa 156 1.9 140cv
я читав карту і все ок, потім я питала її врятувати в той момент ? з'явилася помилка красивим ? що карта читається зберегти в рівній мірі, але забезпечення kess повинен бути перезавантажений з-за помилки inreversibile......
замість того, щоб писати тут, ви можете зв'язатися безпосередньо з ALIENTECH, враховуючи, що ви написали, що і оригінал.
я зв'язався з ними, але так як був вечір, я відповів тільки зараз я наводжу **** що послав мені допомогу alientech
Не пу? запрограмувати його в послідовний
Потрібно розібрати, зробити резервну копію, щонайменше одного директора і поставили орі з bdm.
Backgroop
13-03-2014, 10:56
Привіт allien мене ? випадково на браво, в практиці був протокол читання-то помилка чи щось подібне, я вирішив, оновивши kess..
sportknight
13-03-2014, 11:19
але мапу ти контролюється?
Привіт allien мене ? випадково на браво, в практиці був протокол читання-то помилка чи щось подібне, я вирішив, оновивши kess..
але мій kess ? gi? оновлено до версії 2.03 єдине, що я помітив ? що карта ? мод
Backgroop
13-03-2014, 12:26
але мій kess ? gi? оновлено до версії 2.03 єдине, що я помітив ? що карта ? мод
Там може бути якийсь захисту у файлі, я мав вирішена за допомогою оновлення, чому? справа стосувалася питань протоколу,при включенні kess ви крім зворотного відліку, щоб завантажити оновлені протоколи, спробуйте зробити те, оновлення і rileggila
гаразд, сьогодні я намагаюся, але alientech я зв'язався з cosigliandomi читаю, в bdm і надіслати файл до них так, щоб вирішити цю проблему
ок, хлопці, я відкрив ecu, і я помітив, що eprom, були вже? була dissaldata і феномен, який зробив роботу, засмажив пару трас..... можливо, помилка ? довелося у той.
проте, я зробив bdm все вирішити