Прагляд Поўнай Версіі : Kess v2 ori памылка rsa
прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас ? калі-небудзь гэта памылка чытання (памылка rsa ) мне ? давялося сення з alfa 156 1.9 140cv
я чытаў карту і ўсе ок, потым я пыталася ў яе выратаваць у той момант ? з'явілася памылка прыгожым ? што карта чытаецца захаваць у роўнай ступені, але забеспячэнне kess павінен быць перазагружаны з-за памылкі inreversibile......
памылка ненармальна калі-небудзь зрабіць прыгожы bakap у школе і пасля гэтага напісаць у паслядоўны паглядзець, што адбываецца
прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас ? калі-небудзь гэта памылка чытання (памылка rsa ) мне ? давялося сення з alfa 156 1.9 140cv
я чытаў карту і ўсе ок, потым я пыталася ў яе выратаваць у той момант ? з'явілася памылка прыгожым ? што карта чытаецца захаваць у роўнай ступені, але забеспячэнне kess павінен быць перазагружаны з-за памылкі inreversibile......
замест таго, каб пісаць тут, вы можаце звязацца непасрэдна з ALIENTECH, улічваючы, што вы напісалі, што і арыгінал.
я звязаўся з імі, але так як быў вечар, я адказаў толькі цяпер я прыводжу **** што паслаў мне дапамогу alientech
Не пу? запраграмаваць яго ў паслядоўны
Трэба разабраць, зрабіць рэзервовую копію, меншай меры, аднаго дырэктара і паставілі на врі з bdm.
Backgroop
13-03-2014, 10:56
Прывітанне allien мяне ? выпадкова на "брава", у практыцы быў пратакол чытання-гэта памылка ці што-то падобнае, я вырашыў, абнавіўшы kess..
sportknight
13-03-2014, 11:19
але карту ты кантралюецца?
Прывітанне allien мяне ? выпадкова на "брава", у практыцы быў пратакол чытання-гэта памылка ці што-то падобнае, я вырашыў, абнавіўшы kess..
але мой kess ? gi? абноўлены да версіі 2.03 адзінае, што я заўважыў ? што карта ? мод
Backgroop
13-03-2014, 12:26
але мой kess ? gi? абноўлены да версіі 2.03 адзінае, што я заўважыў ? што карта ? мод
Там можа быць нейкі абароны ў файле, я меў вырашаная з дапамогай абнаўлення, чаму? справа тычылася пытанняў пратаколу,пры ўключэнні kess вы акрамя зваротнага адліку, каб спампаваць абноўленыя пратаколы, паспрабуйце зрабіць тое, абнаўлення і rileggila
ок, сення я стараюся, але alientech я звязаўся з cosigliandomi чытаю, у bdm і адправіць файл да іх так, каб вырашыць гэтую праблему
ок, хлопцы, я адкрыў ecu, і я заўважыў, што eprom, былі ўжо? была dissaldata і феномен, які зрабіў працу, смажыў пару трас..... магчыма, памылка ? прыйшлося ў той.
аднак, я зрабіў у bdm ўсе вырашыць