Перегляд Повної Версії : методологія відображення, мотоцикл????
Emanuele54
12-03-2014, 15:31
Привіт всім,
відображень на мотоцикл, за їх методології, і про те, як збільшити або торкніться і потримайте картку, отримує дуже мало навколо, навіть daifornitori програмістів не з'? у granch? курси або навчання щодо.....
qualcunopotrebbe дати підставами ?
Дякую
Я думаю, що, здається, досить, без турбо.
Розчин для ін'єкцій, заздалегідь, і т.д.,
З повагою
Emanuele54
18-03-2014, 12:21
це ок, але, будучи в карти набагато більше? значною автомобіля , підхід ? все той же, або ви повинні змінити тільки в деяких областях поширені?
Я не розумію вашого питання. Я сподіваюся, що хтось з пі? досвід відповідає нам.
З повагою
Emanuele54
24-03-2014, 12:56
Я висловив p? погано.....
я хотів би знати, якщо l? розмір карти між авто і мото, метод редагування ? завжди те ж саме?
Залежить від molteplicit? факторів: обсяг блоку, поділу, розподілу, фази, ступеня стиснення, типу використання, розвантаження, etc, etc, etc..
Я повинен сказати, що ? pi? важко вичавити щось з чіп-тюнінг мотоцикл, а не машина, принаймні, те, що ? мій обмежений досвід. Або краще: ми говоримо, що на мотоциклах ? pi? легко зробити шкоду продуктивності двигунів, які вже? з них високі, тому отримати щось пу? стати проблематичним без певного досвіду "механіка" основні.
Максимум, що ви працюєте на тих же параметрів: запалювання, упорскування, деякі таблиці корекції...
M999
Emanuele54
25-03-2014, 12:38
Привіт,
точно саме це ? ключовий момент мого питання........ орієнтовно на оригінальні тачка, як і будь-атмосферний, але коли ви зіткнетеся мотоцикл з розрядів, які були змінені (Залежить від molteplicit? факторів: обсяг блоку, поділу, розподілу, фази, ступеня стиснення, типу використання, розвантаження, etc, etc, etc..)
як ми повинні себе вести?
є відсоток (не вдаючись в деталі, видно, що ніхто його f?, і, можливо, щоб зрозуміти краще.....) для наочності редагування для різних областей, які ви вказали?
Дякую
Не існує у відсотках "стандарт" зміни. Всі st? перш за все, власний досвід, до соціальних можливостей і розширень? поставити в полі (для тестування і різних датчиків...), а також тип мотоцикла з всі змінні, які я згадував.
M999
Emanuele54
26-03-2014, 09:15
"Привіт", але ми не можемо взяти, наприклад, робити це разом з урахуванням пояснень?
залишиться хоча б один трек для форуму! бачив, що той, хто слідує мотоцикли в декількох і дуже захищені?
Порада: почніть з studiarti файл орі і DP, і намагається зрозуміти, чому так? вони зробили певні зміни. Максимум, як зіставлення, але, принаймні, дозволяють зрозуміти, чому так? ? були зроблені певні mod на місце іншого.
Особисто, якщо вам потрібна порада на файл, який d? проблеми або орі (все, що буде доступно) у мене немає проблем забезпечити info, на відображення зробити "віддалено", вибачте, але не я. Мої карти з'явилися мотоциклів на мото, починаючи від читання звітів A/F і, принаймні, 3/4 старти в школі для центрування, принаймні, деякі частково. Л? ви починаєте редагування карти і спробуйте знову збирається infittire показання частково. Ви знаєте інші способи, щоб впливати на відображення?
M999
відмінний рада m999, то я кажу, як досвід, по-моєму, ви не можете отримати хорошу роботу, починаючи з файлу ori мотоцикл, то очевидно, з розрядів, протестованих відпрацьованих валів перейти налаштувати все, то іншу річ, якщо ви хочете хорошу роботу, не робіть на око, я cos? я займався і результати були погані
Emanuele54
31-03-2014, 11:16
Здрастуйте, ви повністю праві
Я в цей час не можу завантажити файл, чому? я пропустив форуму для р?.... ? якщо у когось є ОРІ і DP? ми можемо принаймні обговорити це разом і почати, щоб отримати деяке уявлення pi? і роз'яснень.
що скажете????
maximumwarp
31-03-2014, 14:11
Я в цей час не можу завантажити файл, чому? я пропустив форуму для р?.... ? якщо у когось є ОРІ і DP? ми можемо принаймні обговорити це разом і почати, щоб отримати деяке уявлення pi? і роз'яснень.
що скажете????
Якщо ви маєте на увазі на мотоцикл, зокрема, я ТУТ (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5716-Flash-mappa-Ducati-Performance-su-ECU-originale-con-MPPS) я розмістив вихідний файл ліжку з моєї Monster S2R з MPPS і файл Ducati Performance, які повинні бути на одному і тому ж мотоциклі, знайшов у мережі.
Може бути, ви можете дати руку допомоги також мені... :D
Вибачте, але читання та запис на Ducati пу? бути з OBD Vag KKl?
Що вам, може бути, я щось...не знаю, якщо я можу поділитися або відправити, я новий на форумі.
Що вам, може бути, я щось...не знаю, якщо я можу поділитися або відправити, я новий на форумі.
leandro89
27-08-2014, 22:50
я тобі вже? пояснив режимі? вставки з файлу орі інше обговорення, там збирається банк даних
Так, я розумію, але я не можу навіть переглянути банк даних, як і деякі інші сторінки, і я штовхнув від curiosit? щоб знати, чи є чи немає якісь файли. У будь-якому випадку, я дав йому поглянути, а не з'? нічого...вам треба? думати про те, як перепризначити я.
Ще одне питання, якщо я знайшов блок управління DP я міг би підключити її напряму, типу знімаю його і сів на нього інший? Або c'? зробити будь-якої конфігурації? Принаймні, я міг би поки зберегти мій оригінал і робити всі тести, що я хочу з іншого.
Крім того, c'? інтерфейс, який дозволяє читання ебу мотоцикл, машина? Я кажу про Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.
Спасибі,
Pask
Так, я розумію, але я не можу навіть переглянути банк даних, як і деякі інші сторінки, і я штовхнув від curiosit? щоб знати, чи є чи немає якісь файли. У будь-якому випадку, я дав йому поглянути, а не з'? нічого...вам треба? думати про те, як перепризначити я.
Ще одне питання, якщо я знайшов блок управління DP я міг би підключити її напряму, типу знімаю його і сів на нього інший? Або c'? зробити будь-якої конфігурації? Принаймні, я міг би поки зберегти мій оригінал і робити всі тести, що я хочу з іншого.
Крім того, c'? інтерфейс, який дозволяє читання ебу мотоцикл, машина? Я кажу про Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.
Спасибі,
Pask
я, щоб змінити мій велосипед, я вивчав файли ori руху схожі з продуктивністю...
я не знаю, яка політика на бензинові автомобілі, але і на мотоцикл додаткової маржі втручання, безумовно, на середніх обертах
там, де є вакуум крутного моменту, створюваного надмірна худорба, продиктоване правилами анти -- забруднення
я розповів йому про мій досвід тут (я лише аматор, не професіонал):
привіт, особисто я міг би отримати трохи досвіду в області мотоциклів суду, приймаючи сигнал від карти, яка постачала Honda в момент купівлі;
їх беруть хороші ідеї, щоб зробити карту по своєму смаку...
я знаю, що в дорозі більш важку річ, але для початківців було б добре купити карти від професіоналів і, можливо, з часом, зробити висновки про те, де і як втрутитися, щоб зіставити ефективно і безпечно...