КПК

Прагляд Поўнай Версіі : метадалогія адлюстравання, матацыкл????

Emanuele54
12-03-2014, 15:31
Прывітанне ўсім,
адлюстраванняў на матацыкл, па іх метадалогіі, і аб тым, як павялічыць або націсніце і ўтрымлівайце карту, вы атрымлівае вельмі мала вакол, нават daifornitori праграмістаў не c'? у granch? курсы або навучанне ў дачыненні да.....

qualcunopotrebbe даць падставамі ?

Дзякуй

biela
12-03-2014, 22:24
Я думаю, што, здаецца, досыць, без турба.
Раствор для ін'екцый, загадзя, і г.д.,

З павагай

Emanuele54
18-03-2014, 12:21
гэта ок, але, будучы ў карты значна больш? значнай аўтамабіля , падыход ? усе той жа, ці вы павінны змяніць толькі ў некаторых абласцях распаўсюджаныя?

biela
20-03-2014, 20:11
Я не разумею вашага пытання. Я спадзяюся, што хто-то з пі? вопыт адказвае нам.

З павагай

Emanuele54
24-03-2014, 12:56
Я выказаў p? дрэнна.....

я хацеў бы ведаць, калі ў l? памер карты паміж аўта і мота, метад рэдагавання ? заўседы тое ж самае?

m999
24-03-2014, 19:39
Залежыць ад molteplicit? фактараў: аб'ем блока, падзелу, размеркавання, фазы, ступені сціску, тыпу выкарыстання, разгрузкі, etc, etc, etc..

Я павінен сказаць, што ? pi? цяжка выціснуць што-то з чып-цюнінг, матацыкл, а не машына, па меншай меры, тое, што ? мой абмежаваны вопыт. Або лепш: мы гаворым, што на матацыклах ? pi? легка зрабіць шкоду з-за прадукцыйнасці рухавікоў, якія ўжо? з іх высокія, таму атрымаць што-то пу? стаць праблематычным без пэўнага вопыту "механіка" асноўныя.

Максімум, вы працуеце на тых жа параметраў: запальвання, ўпырску, некаторыя табліцы карэкцыі...

M999

Emanuele54
25-03-2014, 12:38
Прывітанне,
сапраўды менавіта гэта ? ключавы момант майго пытання........ арыентыровачна на арыгінальныя тачка, як і любы атмасферны, але калі вы сутыкнецеся матацыкл з разрадаў, якія былі зменены (Залежыць ад molteplicit? фактараў: аб'ем блока, падзелу, размеркавання, фазы, ступені сціску, тыпу выкарыстання, разгрузкі, etc, etc, etc..)

як мы павінны сябе паводзіць?
есць працэнт (не ўдаючыся ў дэталі, відаць, што ніхто яго f?, і, магчыма, каб лепш зразумець.....) для нагляднасці рэдагавання для розных абласцей, якія вы пазначылі?

Дзякуй

m999
25-03-2014, 23:07
Не існуе ў працэнтах "стандарт" змены. Усе st? перш за ўсе, уласны вопыт, да альных магчымасцяў і пашырэнняў? паставіць у поле (для тэставання і розных датчыкаў...), а таксама ў тыпе матацыкла з усе зменныя, якія я згадваў.

M999

Emanuele54
26-03-2014, 09:15
"Прывітанне", але мы не можам узяць, напрыклад, рабіць гэта разам з улікам тлумачэнняў?
застанецца хаця б адзін трэк для форуму! бачыў, што той, хто варта матацыклы ў некалькіх і вельмі абаронены?

m999
26-03-2014, 22:26
Савет: пачніце з studiarti файл врі і DP, і спрабуе зразумець, чаму так? яны зрабілі пэўныя змены. Максімум, як супастаўленне, але, па крайняй меры, дазваляюць зразумець, чаму так? ? былі зроблены пэўныя mod на месца іншага.
Асабіста, калі вам патрэбен савет на файл, які d? праблемы або врі (усе, што будзе даступна) у мяне няма праблем забяспечыць info, на зрабіць адлюстраванне "выдалена", прабачце, але не я. Мае карты з'явіліся матацыклаў на мота, пачынаючы ад чытання справаздач A/F і, па крайняй меры, 3/4 старты ў школе для цэнтравання, па меншай меры, некаторыя часткова. Л? вы пачынаеце рэдагаванне карты і паспрабуйце зноў збіраецца infittire паказаньні часткова. Вы ведаеце іншыя спосабы, каб ўздзейнічаць на адлюстраванне?

M999

герцаг
28-03-2014, 20:54
выдатны савет m999, то я кажу, як вопыт, па-мойму, вы не можаце атрымаць добрую працу, пачынаючы з файла ori матацыкл, то відавочна, з разрадаў, пратэставаных адпрацаваных валаў перайсці наладзіць усе, то іншую рэч, калі вы хочаце добрую працу, не рабіце на вока, я cos? я займаўся і вынікі былі дрэнныя

Emanuele54
31-03-2014, 11:16
Добры дзень, вы цалкам маеце рацыю

Я ў гэты час не магу спампаваць файл, чаму? я прапусціў з форуму для р?.... ? калі ў каго-то есць на ВРІ і DP? мы можам па крайняй меры абмеркаваць гэта разам і пачаць, каб атрымаць некаторы прадстаўленне ў pi? і тлумачэнняў.

што скажаце????

maximumwarp
31-03-2014, 14:11
Я ў гэты час не магу спампаваць файл, чаму? я прапусціў з форуму для р?.... ? калі ў каго-то есць на ВРІ і DP? мы можам па крайняй меры абмеркаваць гэта разам і пачаць, каб атрымаць некаторы прадстаўленне ў pi? і тлумачэнняў.

што скажаце????

Калі вы маеце на ўвазе на матацыкл, у прыватнасці, я ТУТ (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5716-Flash-mappa-Ducati-Performance-su-ECU-originale-con-MPPS) я размясціў зыходны файл пасцелі з маей Monster S2R з MPPS і файл Ducati Performance, якія павінны быць на адным і тым жа матацыкле, знайшоў у сеткі.
Можа быць, вы можаце даць руку дапамогі таксама мне... :D

рэва
27-08-2014, 21:53
Выбачайце, але чытанне і запіс на Ducati пу? быць з OBD Vag KKl?

Што вам, можа быць, я што-то...не ведаю, калі я магу падзяліцца або адправіць, я новы на форуме.

Што вам, можа быць, я што-то...не ведаю, калі я магу падзяліцца або адправіць, я новы на форуме.

leandro89
27-08-2014, 22:50

я табе ўжо? патлумачыў рэжыме? ўстаўкі з файла крычы у іншае абмеркаванне, там збіраецца банк дадзеных

рэва
28-08-2014, 19:15
Так, я разумею, але я не магу нават прагледзець банк дадзеных, як і некаторыя іншыя старонкі, і я штурхнуў ад curiosit? каб ведаць, ці есць ці няма нейкія файлы. У любым выпадку, я даў яму зірнуць, а не c'? нічога...вам трэба? думаць аб тым, як перапрызначыць я.

Яшчэ адзін пытанне, калі я знайшоў блок кіравання DP я мог бы падлучыць яе наўпрост, тыпу здымаю яго і сеў на яго іншы? Або c'? зрабіць які-небудзь канфігурацыі? Па крайняй меры, я мог бы пакуль захаваць мой арыгінал і рабіць усе тэсты, што я хачу з другога.

Акрамя таго, c'? інтэрфейс, які дазваляе чытанне эбу матацыкл, машына? Я кажу пра Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Дзякуй,
Pask

рэва
28-08-2014, 19:17
Так, я разумею, але я не магу нават прагледзець банк дадзеных, як і некаторыя іншыя старонкі, і я штурхнуў ад curiosit? каб ведаць, ці есць ці няма нейкія файлы. У любым выпадку, я даў яму зірнуць, а не c'? нічога...вам трэба? думаць аб тым, як перапрызначыць я.

Яшчэ адзін пытанне, калі я знайшоў блок кіравання DP я мог бы падлучыць яе наўпрост, тыпу здымаю яго і сеў на яго іншы? Або c'? зрабіць які-небудзь канфігурацыі? Па крайняй меры, я мог бы пакуль захаваць мой арыгінал і рабіць усе тэсты, што я хачу з другога.

Акрамя таго, c'? інтэрфейс, які дазваляе чытанне эбу матацыкл, машына? Я кажу пра Ducati monster 2002 і Peugeot 307 2004.

Дзякуй,
Pask

я, каб змяніць мой ровар, я вывучаў файлы ori руху падобныя з прадукцыйнасцю...
я не ведаю, якая палітыка на бензінавыя аўтамабілі, але і на матацыкл дадатковай маржы ўмяшання, безумоўна, на сярэдніх абарачэннях
там, дзе есць вакуум крутоўнага моманту, стваранага празмерная худзізна, прадыктавана правіламі анты-забруджвання
я распавеў яму аб маім вопыце тут (я толькі аматар, не прафесіянал):

racanacci
прывітанне, асабіста я мог бы атрымаць крыху вопыту ў галіне матацыклаў суда, прымаючы сігнал ад карты, якая пастаўляла Honda ў момант пакупкі;
іх бяруць добрыя ідэі, каб зрабіць карту па сваім гусце...
я ведаю, што ў дарозе больш цяжкую рэч, але для пачаткоўцаў было б добра, каб купіць карты ад прафесіяналаў і, магчыма, з часам, зрабіць высновы пра тое, дзе і як ўмяшацца, каб супаставіць эфектыўна і бяспечна...