Перегляд Повної Версії : Інтерфейс для scodifica IAW 16F
Я сходжу з розуму, десь тепер у спробі scodificare в іммо є 16F, інтерфейс і програма для ПК.
Я побудував інтерфейс схеми, як правило, знайдені в мережі, додається до програм F1.exe і F1 V2. я, на жаль, використовувати адаптер для порту USB.
Я спробував харчування ECU і зробити кілька спроб, але мені каже : "Initialization Failed".
Я змінив інтерфейс, як зазначено в "Dj-pieX" в іншому місці, але я не можу встановити відповідний SW поставляється в дві папки cd1 і cd2, мені decode.cab відсутній
Тепер, я не вважаю, cos? дуже цікаво, scodifica цих ecu до такої міри, купити інтерфейс, і зроблю це, тільки щоб зробити послугу одному. Отже, c'? хто-то, що ? вдалося змусити її працювати? Або, що програма працює для цього...
спасибі.
guidotacco
10-09-2012, 17:51
спробуйте на пк з com-порту і подивитися, що v
я боявся цієї відповіді, але я навіть не пк з com-порту!!
мені з цим впоратися? звернути...
guidotacco
10-09-2012, 20:50
багато мали свій ж проблема з емулятором com-порту
я читав трохи, але я сподівався б, що проблема саме окунь? в іншому випадку, прямо зараз я повинен йти на інший пк....
на com-порт повинен працювати, а ми використовуємо dim декодер, що f? багато екю, в тому числі 59 до 100.
magi1984
11-09-2012, 09:35
dim декодер ? інструмент RIMARCHIATO від компанії dimtronic
в реальності? їх не виготовляють.інструмент насправді ? у VULPES, то їх там appiccicano лейбл dim декодер і кажуть, що ? їх продукт.
ймовірно ? торгове угоду, взяли з компанією, яка виробляє vulpes
однак, якщо я можу дати вам пораду, залиште їх втратити, чому? я не серйозна компанія.
я це перевіряв особисто на моїй шкірі і мої клієнти
якщо у вас терміново вислати мені блок управління і я бачу, scodificarla, у мене CDC marelli..
не ? актуальність, pi? користь...
потім також, на що я здатна я побудував інтерфейс, для? зараз, очевидно, у мене проблема з com портом!
якщо ви змогли зробити ці роботи, витрати мізерно мало, я роблю, але інакше я не їздити, досить великі, щоб виправдати сотні євро на обладнання, яке не ammortizzer? ніколи!
я буду тільки робити 59F HW>100 з півень...
magi1984
11-09-2012, 10:47
я, напевно, у мене є адаптер usb-послідовний порт, який належить вам, чому? на відміну від звичайних адаптерів, які імітують com, цей ? власний порт rs232 реальною. після установки на ПК, працює як com-порт оригінальної материнської плати.
я використовую, щоб оновити деякі тестер, що звичайні перехідники usb-serial не йдуть, чому? потрібен реальний com для оновлення.
я не буду йти за те, що намагається заслужити, але так як я заплатив близько 150euro якщо хочеш тобі можу продати, мені не хочеться prestarla і відправити її в chiss? в якому регіоні італії.
можливо, ми обговоримо в лічку.
але com'? зробив?
чому? я дуже компактним, що я купив разом з ECU megasquirt: виробник сказав мені, що це один з небагатьох правильно імітувати com-порт для зв'язку з ебу.
? я бачу, що завжди заснований на чіпі ftdi
magi1984
11-09-2012, 11:12
інтерфейс ? вироблений motorscan, код ? sl10005
на жаль, я не знаходжу жодної фотографії в інтернеті, щоб змусити вас побачити, com'?.
навіть на сайті motorscan я
їх продають разом з тестер.
я два і позбутися від перехідника мені не важить анітрохи, навпаки...
ти зміг змусити її працювати?? Дивіться, що він чудово працює навіть з емулятором com-порт, тільки те, що вам потрібно зробити, правильний порядок, як я зробив-й? є інтерфейс, навіть пару друзів і відмінно працює, добре працює, і дотримуйтесь інструкцій в листі
немає лаче...
ти, що схему ви використовували? і що в програмі?
Mr.Flash
19-02-2014, 13:22
Я побудував інтерфейс схеми, як правило, знайдені в мережі, додається до програм F1.exe і F1 V2.
привіт, я хочу спробувати побудувати один я , де я можу знайти схема і програми, про який ви говорите ?
giuseppeturbo
15-05-2014, 12:29
у мене було також, я ті ж проблеми з com-порту я sbttuto l головою всі стіни майстерні , проте проблеми, і порт у мене acer trvelmate ноутбук з com-порту і не працює, я пробував всі налаштування, єдине, що працює, а' або стаціонарних пк або dell d630 що стосується мого досвіду на ці машини впевнений на 1000 x 1000 інших не знаю, двері повинна бути фізичною, а не імітуються.
dim декодер ? інструмент RIMARCHIATO від компанії dimtronic
в реальності? їх не виготовляють.інструмент насправді ? у VULPES, то їх там appiccicano лейбл dim декодер і кажуть, що ? їх продукт.
ймовірно ? торгове угоду, взяли з компанією, яка виробляє vulpes
однак, якщо я можу дати вам пораду, залиште їх втратити, чому? я не серйозна компанія.
я це перевіряв особисто на моїй шкірі і мої клієнти
Ви знаєте, випадково, якщо вдасться відновити ecu, блокованих cdc marelli або подібні?
pinuzzzz
25-10-2014, 11:06
Всім привіт. Взагалі в цей пост, тому що у мене така ж проблема, старий я. Використання usb-адаптер і програма f1. Я завжди отримую помилку initialize failed. Я можу вирішити, якщо встановити який-небудь параметр особливо на адаптер? Дякую
Ель-Berto
09-12-2014, 09:52
Якщо пу? не бути вам в допомогу, я scodificato один IAW 16F, ніж Cinquecento Sporting з файлом clock, я написав на EPROM, яка встановлюється замість карти, потім повернути ключ, зовнішній вигляд, що індикатор " code гасне, а потім ремонт, EPROM, карту.
Всім привіт. Взагалі в цей пост, тому що у мене така ж проблема, старий я. Використання usb-адаптер і програма f1. Я завжди отримую помилку initialize failed. Я можу вирішити, якщо встановити який-небудь параметр особливо на адаптер? Дякую
цікаво, цей файл.
Добрий вечір всім
Я повинен зробити іммо часткової або повної IAW 16F panda 4x4 2005 року.
Я читав навколо, що існує можливість зробити scodifica просто годування Ecu і покласти в короткий 2-контактний
Хтось люб'язно ви в змозі просвітити мене на цю процедуру?
Дякую
для того, щоб зробити 16 f ai потрібен інтерфейс, згаданий на перших сторінках і dell спеціальну програмку v1exe
В 16 я розумію, ви scodifichino з файлом clock писав на M27c512 діви, яка замінює оригінал витягується з цоколя. При повороті рамки на 30 секунд, вимкнути з мережі і знову чіп оригінальний, і гра зроблена. Помиляюся?
Ви я можу зробити, якщо від flesc, що від мікро...я роблю з мікро-з ентузіастів, інтерфейс і програма v1exe....у 16 все назад, але 18 немає і я не розумію, чому
Повторюю, ти повинна прийняти M27c512 нам записати у файл годинник, які легко знайти в мережі. Атак ECU включіть запалення протягом 30 секунд,вимкніть ебу повернення пам'яті, як і оригінальний автомобіль. Переконайтеся, що пам'ять розташована з цоколя або зварної на карті. У другому випадку отпаяйте і перевірте блок запобіжників. Вам потрібно тільки програміст, типу УПА , Віллем, TL866.
питання...але m27c512 повинен бути новий чи можна замінити його?
у 27c512 вони над вікном, щоб очистити, а потім ви можете переписати.
вибачте, але у мене немає готової відповіді, його оригінал може бути і без вікна в цьому випадку не видаляти і не переписати, ми повинні знайти це анулювання.
дякую...дуже зрозуміло тепер