Прагляд Поўнай Версіі : Погляд Карту Альфа Міф 1,6 JTDM 16V 120CV EDC16C39
cinqueturbo
12-03-2014, 12:13
Добры дзень сябры..
сення я змагаўся з DPF і EGR гэтага аўтамабіля і я гуляў нават зрабіць крок mod
я аддаў бы яму ваша меркаванне і парады?..
Дзякуй..
У крычы вы знойдзеце тут: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=7364&d=1394620224
і тут за мод з З FAP:
Backgroop
12-03-2014, 12:22
Карту не ? дрэнна, клопат аб вы пу? атрымаць pi?, адзінае, што я б, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту і ціску ў рампы, каб пазбегнуць вібрацыі махавік на нізкіх reggimi з высокія перадачы, за выключэннем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ? ок, Dpf, з якім праграмным забеспячэннем вы судзілі? паспрабуйце яго і паглядзець, як яна ідзе
cinqueturbo
12-03-2014, 12:34
Карту не ? дрэнна, клопат аб вы пу? атрымаць pi?, адзінае, што я б, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту і ціску ў рампы, каб пазбегнуць вібрацыі махавік на нізкіх reggimi з высокія перадачы, за выключэннем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ? ок, Dpf, з якім праграмным забеспячэннем вы судзілі? паспрабуйце яго і паглядзець, як яна ідзе
Дзякуй Backgroop для першаснай дапамогі..
Ььь? lim,пара і ціску ў рампы?
іх rivedr? каб лепш зразумець..
Да FAP яго з ручной пускавы розных файлаў папярэдніх (GS)..
іншыя саветы і riciami на паляпшэнне сяброў тут..
абмежавальнік, то я пачаў бы змяніць трохі праз, і я б даў трохі больш' для педалі і асабліва на турба.
cinqueturbo
12-03-2014, 14:18
Або бачыў моманты, якія я indicavi.. так проста, каб так казаць?
З драйвера я ведаю, што і сказаць-то?
ducati83
12-03-2014, 14:32
я думаю, мала карт, драйвера....ці лепш я не знайшоў карты дэталі, што б змены з драйвера і карты overboost...
Backgroop
12-03-2014, 14:50
Калі аўтамабіль не мае асаблівых зьменаў, як турба плюс і іншыя, досыць толькі карты, што мяркуе, ecm, калі вы хочаце зрабіць што-то асаблівае і хочаце згубіцца ў трохі часу, - калі будзеш добра файл есьць і іншыя абмежавальнікі змяніць, што ecm не паказвае.
ducati83
12-03-2014, 14:58
тып абмежавальнікі IQ? правільна?
Backgroop
12-03-2014, 15:13
тып абмежавальнікі IQ? правільна?
angelolsp
12-03-2014, 16:24
egr не хапала ей panettoni? у defap, здаецца, зроблена з ecusafe і кв, я ведаю добра, па крайняй меры, на gpunto 120
ducati83
12-03-2014, 17:19
ок, дзякуй......
fabiovts88
12-03-2014, 20:15
хлопцы, хто-небудзь ведае, адкажыце l адрас defap? я не магу зразумець, дзе яго знайсці
ducati83
13-03-2014, 09:42
не ? адзін адрас есць pi? рэчы на навобмацак і, як правіла, з ecusafe або толькі вы можаце зрабіць
У рэшце рэшт, як ідзе машына пасля змены...?
cinqueturbo
13-03-2014, 11:26
У рэшце рэшт, як ідзе машына пасля змены...?
Няма, няма, аўтамабіль трапляе мне ў канцы месяца ці ўжо? ці..
я хачу сказаць, што быў зацікаўлены ў з DPF
што, і праўда, што я паклаў на мяне руку,
"be напісаў так здаецца, што вульгарна":o
у любым выпадку я appogger? заўседы для бяспекі групы GS..
leandro89
13-03-2014, 17:14
Добры дзень сябры..
сення я змагаўся з DPF і EGR гэтага аўтамабіля і я гуляў нават зрабіць крок mod
я аддаў бы яму ваша меркаванне і парады?..
Дзякуй..
У крычы вы знойдзеце тут: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=7364&d=1394620224
і тут за мод з З FAP:
абмеркаванне перасунута ў раздзел пі? падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз
angelolsp
14-03-2014, 00:20
Няма, няма, аўтамабіль трапляе мне ў канцы месяца ці ўжо? ці..
я хачу сказаць, што быў зацікаўлены ў з DPF
што, і праўда, што я паклаў на мяне руку,
"be напісаў так здаецца, што вульгарна":o
у любым выпадку я appogger? заўседы для бяспекі групы GS..
А нам я думаю кв.км казаў ke на самай справе быў роўны ват ecusafe, што я ведаю, што ўсе добра
cinqueturbo
14-03-2014, 10:53
Хлопцы, вяртаючыся да частцы характарыстыкі вы далі зірнуць на другім этапе?
што вы думаеце і дзе ce палепшыць як вы думаеце?
вашы думкі і каментары мае тэсты ў школе ;) мае сябры..
абмеркаванне перасунута ў раздзел пі? падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз
Ок, леандра,
часам блытаецца з тысячамі падобных абмеркаванняў..
мм...Адносна добра rail і ціску турба. Вы можаце палепшыць яго...
Але ecusafe добра, нават 1.9.1?
прывітанне, вы можаце зазірнуць у гэты файл, калі і было зроблена добра? дадзеныя файл быў alfa mito 1.6mjt 120 л.з. 573-121
7787
вышэй і зроблена з ecusafe
і гэта тут, з volta7788
мне ніхто ня можа дапамагчы?
што абмежавальнікі fumosit? што азначае ecm?
Я зрабіў некалькі аўтамабіляў з гэтых Раз і ніколі не даў мне рогне. У ecusafe я давяраю ледзь менш
[QUOTE=cinqueturbo;86212]Або бачыў моманты, якія я indicavi.. так проста, каб так казаць?
З драйвера я ведаю, што і сказаць-то?
На мой погляд пара ? змененая дрэнна, я б пі? і, перш за ўсе, у пра-ы? высокія не трэба, пачынаючы ад 1000 абаротаў ( і тое, калі пара аднаго я, я заўседы ў 2d )...абмежавальнік rail ? няправільна занадта нізкае значэнне, калі ад пункту 322 да ціску ў рампы не можаце даць 322 ачкоў нават ў абмежавальнік...ты час адкрыцця фарсунак ідзе добра працэнт!