Перегляд Повної Версії : Audi tt mk1 225 карти......????
Emanuele54
11-03-2014, 14:14
Привіт всім,
хтось ніколи не відповідав один з цих автомобілів?
адреси, виявлені на ECM, мені здається, pochini....... хто-то ? вдалося декодувати адреси який-небудь інший карті фундаментальний, або ви діяли тільки на тих, які вказані програмного забезпечення?
Дякую
Автомобілі бабусі в даний час, експерти scarseggano (я маю на увазі СПРАВЖНІХ фахівців, а не доходить, я hiamo відразу)
Криві також іншими поза drivers, як завжди, але ці двигуни були мулів турбіни, знаючи, як також торкнутися тільки деякі повороти ставали справжні звірі ...
;-)
Emanuele54
18-03-2014, 12:17
ви ? вірно, але оскільки всі водії коли-то були не особливо точний з того, що я читав на різних посаду..... перш ніж змінити я хотів би деяку визначеність у pi?.
Драйвери служать для індикації, то імена кривих завжди "завищені", і ви повинні знати, що і як натиснути...
Не мотори дуже важке, але, будучи turbo, якщо ви робите помилки, ви ризикуєте пробити поршня, як мінімум.
Він приймає досвід і здібності? щоб робити карти, діючі та безпечні.
Emanuele54
18-03-2014, 15:13
Це ТОЧНО! для цього, перед початком роботи мені хотілося знати більше?.....
файл, починаючи говорити, не c'
Emanuele54
28-05-2014, 23:52
Привіт всім, як я можу ne навантаження одного.....
Ось оригінальний файл Audi TT MK1 225 чотирьох завантажений....
"Файл видалено"
Привіт хто-небудь дасть мені руку, щоб знайти карту педаль????
Дякую
Backgroop
21-07-2014, 17:29
Привіт всім, як я можу ne навантаження одного.....
Ось оригінальний файл Audi TT MK1 225 чотирьох завантажений....
"Файл видалено"
Привіт хто-небудь дасть мені руку, щоб знайти карту педаль????
Дякую
Оригінальні файли йдуть, опублікованих у базі даних, якщо gi? присутні просто вставити посилання, я закликаю тебе зробити пі? увагу
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?158-tt&p=97207&viewfull=1#post97207
Emanuele54
22-07-2014, 10:11
вибачте, що завантажив файл в неправильному місці.
хтось може сказати мені, адреси, картку педалі?
Дякую
Emanuele54
19-11-2014, 16:10
Привіт усім, хто-небудь знає адреси в карту, яка керує дросельною заслінкою електронним?
Дякую
є багато карт, які керують дросельною заслінкою електронним, tant'? що вже? у ME7 ragionavano з точки зору необхідного крутного моменту, і не більше? кут відкриття дросельної заслінки.
тому карти, які корелюють навантаження двигуна потрібно all' ліжко метелик встановлено, що ви хотіли б знайти?
Emanuele54
21-11-2014, 14:35
Як правило, метеликів обмежені під час роботи на 70-80%, і, отже, можуть відкриватися пі?..,.
Дякую
У вас є журнал міні метелик поточний залежно від оборотів, так?
Emanuele54
22-11-2014, 17:49
Не ? єдиний автомобіль, який він метелик обмеженою 70/80 градусів відкриття і можу тобі гарантувати, що дальність до 100 і збалансоване харчування всій карті у вас є гарний приріст...... Для цього я хотів розшукати карту метелики
bootpin24
31-12-2014, 01:32
for what software version do you need the maps? post-it ill, допоможіть я не можу завантажити файли yet...!
Emanuele54
14-01-2015, 12:28
деякі деталі ще на цей автомобіль?
P. S. коротко-я повинен зібрати турбо плюс і датчик тиску бензину регульований...... як я повинен реагувати,?????