КПК

Прагляд Поўнай Версіі : шукаю ori doblo 1.3mjet 75

abberello
10-03-2014, 19:06
Buonaser наогул, шукаю файл, вы можаце напісаць з mpps на dobl? 1.3 mjet 75 л. MJD 6F3.D4/HW03R/3056-D446 51784560 я scarito то ў другі пост, але калі я іду пісаць, кажа мне ЗАШЫФРАВАНЫ ФАЙЛ. Дзякуй загадзя.

ecuboost
10-03-2014, 19:35
паспрабуйце!!!
файл ori выдалены
яго месца тут, я не кладу ў архіў, чаму? c'? ужо

leandro89
10-03-2014, 21:41
паспрабуйце!!!
файл ori выдалены
яго месца тут, я не кладу ў архіў, чаму? c'? ужо

тады я ведаю, што вы не зразумелі правіла, файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, у розныя абмеркавання, дзе патрабуецца файл ori ідзе ўставіў спасылку з нумарам вось, будзьце ўважлівыя ў наступны раз

ecuboost
10-03-2014, 21:55
я растлумачыў чаму, у банк дадзеных ce gi?, я ripostato xk? тое, што bancadati nn працуе all' карыстальнік

leandro89
10-03-2014, 22:23
я растлумачыў чаму, у банк дадзеных ce gi?, я ripostato xk? тое, што bancadati nn працуе all' карыстальнік

верагодна, праблема, інструмент, памер файла. Вы пераканаліся, калі ваш файл на врі ? роўна, што і банк дадзеных для свайго памеру?

msport (exil77grande)
10-03-2014, 23:55
я пацвярджаю, што есць такая праблема, mpps, калі ад памылак, зашыфраваныя файлы,не мае нічога агульнага файла,купіць інструмент больш сур'езны.

abberello
11-03-2014, 11:33
я пацвярджаю, што есць такая праблема, mpps, калі ад памылак, зашыфраваныя файлы,не мае нічога агульнага файла,купіць інструмент больш сур'езны.

я ? поспех яшчэ раз, і змены файла ен працаваў...я не эксперт, як хто-небудзь з вас, і я не магу дазволіць сабе СУР'ЕЗНЫ інструмент, але з маей mpps магу цалкам прывесці якія-небудзь jtd і mjet. калі есць форум ? месца, дзе мы абменьваемся інфармацыяй і дапамогі я не бачу, што цэнтры-гэта пагардлівы тон у адносінах да тых, хто, не ? прафесіянал і не мае інструментаў, СУР'ЕЗНА!

blackwolf76
11-03-2014, 14:48
З mpps мне здаецца, гэта павінна скараціць файл, каб загрузіць яго...

cinqueturbo
11-03-2014, 21:53
1.3 mjet 75 л.з., MJD 6F3.D4/HW03R/3056-D446 51784560 апублікавана ў банку дадзеных, і нават 2,5 Мб менш, дрэнна, што не было пісаць...

leandro89
13-03-2014, 18:03
я ? поспех яшчэ раз, і змены файла ен працаваў...я не эксперт, як хто-небудзь з вас, і я не магу дазволіць сабе СУР'ЕЗНЫ інструмент, але з маей mpps магу цалкам прывесці якія-небудзь jtd і mjet. калі есць форум ? месца, дзе мы абменьваемся інфармацыяй і дапамогі я не бачу, што цэнтры-гэта пагардлівы тон у адносінах да тых, хто, не ? прафесіянал і не мае інструментаў, СУР'ЕЗНА!

не есць мелодыі напышлівым, як падкрэслівае cinqueturbo файл мае памер 2.5 mb

msport (exil77grande)
15-03-2014, 17:10

мой " пагардлівы тон, ва ўсякім выпадку, тон пагардлівы будзем у вас))) вы пішаце загалоўнымі літарамі,якія я напісаў вам мой вопыт, які я бачыў многіх кліентаў онлайн, і я апынуўся ў некалькі разоў, а затым, што праблема ўжо вядомая і таму вам савет сур'езны інструмент, у сэнсе ўзяць што-то яшчэ, да гэтага часу хоць і не афіцыйны, што, вядома, для тых, хто робіць нейкі руцінай, часам становіцца занадта складанай, то мне вельмі шкада калі вы не зразумелі, але ў гэтым выпадку ў вас чарга з саломы,добры працяг.