Перегляд Повної Версії : Проблема golf 6 gtd повного навантаження
Привіт, хлопці,
у мене проблема з моєї Golf Gti 2.0 cr 170cv зіставляється без DPF без системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог,
до яких я не можу дати пояснення.
машина робить це добре, нуль диму, але в 5 і 6 навколо 3700 об / хв, 4000 rpm 4200 оборотів в хвилину, трапляється, що машина має невеликий спад, як якщо ж будеш на мить ноги кілька мм,
відчуває себе просто поштовх, спасти, а потім відновити.
проблему ви помітили, дуже 5 і 6.
повторюю, ви відчуваєте невелике зниження тяги, але незабаром після цього продовжує наполягати.
файл " ori no я помітив, нічого.
я пробував різні файли, навіть просить про це в службу тут файлів, on-line, але виглядає в будь-якому випадку.
хтось із вас ? вже довелося подібна проблема?
Дякую
певен, щось пропустив і/або не прийняли cosider...
я ніколи не мав таких проблем
певен, щось пропустив і/або не прийняли cosider...
я ніколи не мав таких проблем
я думав, що це я, я запитав його, то файл також тут msport, але була така ж проблема...
я не хотів би що-то на машині? з орі немає проблем...
без файлу mod nesussuno вам пу? сказати, чи що ? успіх.
franco75
07-03-2014, 12:00
ви пробували перевірити, якщо у вас падіння тиску в рампі?
Якщо у вас падіння ? ймовірно, що у вас фільтр палива засмічений або проблема alla'limentazione дизельного палива
ви пробачте... ось файл...
я ще не перевірили тиск, ні маси повітря на впуску...
я не хочу знати, хто зробив тобі ці різні step... видно, що будуть властивості? хтось на форумі...
але я б сказав, що не ми самі....
я вибачаюся, але помилка, як я і підозрював-й? л?...
leandro89
07-03-2014, 16:53
я не хочу знати, хто зробив тобі ці різні step... видно, що будуть властивості? хтось на форумі...
помилка полягає їх де? у перепризначення, або виключення dpf і egr?
Ти не міг би виправити його, або, принаймні, сказати мені, де це виправити? Бачив, що cn всі файли відбувається?
з поваги до чужої праці, потрібно, щоб поставити на місце творця і відображення...
якщо ви були досить залиште орі з dpf і egr off....
munisciti інструмент VAG і намагається зрозуміти....
не ecu простих... sw ? комплекс..
leandro89
07-03-2014, 17:07
з поваги до чужої праці, потрібно, щоб поставити на місце творця і відображення...
якщо ви були досить залиште орі з dpf і egr off....
munisciti інструмент VAG і намагається зрозуміти....
не ecu простих... sw ? комплекс..
я повинен думати ? способом для вас зв'язатися, щоб дати нам карту? або допомагає, або ви astieni від суду
справді ? він просить про допомогу..
я відповів...
інших судів можуть підтвердити..
...
потім pensala, як ви хочете...
якщо я зв'язатися з вами говорю...
комфортно, що вам не контакт.... спасибі ж, що "участь"
комфортно, що вам не контакт.... спасибі ж, що "участь"
Тихий, я б сказав, що не ? для мене, але і для модераторів..
Я тобі справедливо вказав, де st? помилка, яка не залежить від двигуна, а від управління перероблена.
Спосіб усунення-й? виправданим ? ваш вибір.
yannsaba
07-03-2014, 20:16
Це практично неявно ви даєте підтвердження, як сказав леандро, або, принаймні, з повідомлення видно це.
Це практично неявно ви даєте підтвердження, як сказав леандро, або, принаймні, з повідомлення видно це.
Дійсно, я єдиний, хто відгукнувся і надав лінію, де проблема..
А твоє втручання ? тільки загрозливим щодо мене...
Хлопці, ми уникаємо обговорення, ми будемо ігнорувати ці ситуації... ми знаємо суб'єктів...
чекаємо, що хтось кого я знав, дати свідчення, між тим, завтра спробує? зробити журнал з кілька параметрів, і в понеділок курс фільтра дизельного палива і повітря
Я сподіваюся, що для " суб'єктів" не повідомив мені...
Мені не здається, що ти запропонував в карти... Або ще....
Ми не робимо розібратися в речах, які не є!!
Тому я моє вказівку, я віддав...
Замість того, щоб виплюнути пропозиції давай мила...
Критика повинні бути розглянуті конструктивні, а не джерело грошей для тих, хто критикує...
Для деяких, можливо, sar? cos? але я не h потрібно, слава богу...
І я витрачаю гроші на дослідження для моєї, і коли я не маю можливості? у sbrigarmela тільки чому? мені потрібно терміново...
Сказав, що є? гарна робота, і я сподіваюся, що ви дозволите краще.
leandro89
08-03-2014, 11:17
справді ? він просить про допомогу..
я відповів...
інших судів можуть підтвердити..
...
потім pensala, як ви хочете...
якщо я зв'язатися з вами говорю...
ви зробили вперед, і ви сказали, що ви зрозуміли, де помилка, так що тепер потрібно сказати, що в іншому випадку ми будемо змушені вжити заходів
yannsaba
08-03-2014, 13:11
Ні, мого втручання не було загрозливим по відношенню до вам, не знаю вас ? не звик стріляти на людей у разі, якщо вони добре зберігаються повідомлення c'? є, принаймні, вони повинні пояснити все. Але, може бути ? тільки моя intepretazione неправильно...
Перше попередження, наступного разу, або від допомоги, говорячи, де проблема лежить, або не коментарі, сказавши, варто... мені здається, що спосіб допомогти так, користувач, який просить про допомогу
сьогодні я зробив кілька журналів, але нічого ненормального...
дизель, залізничний, карту педаль, турбонаддуву, рециркуляції відпрацьованих газів(вимкнено), маси повітря temp...
єдине, що ненормально, що запитуваний крутний момент з педалі не піднімається обмеженою smoke limitation та torque restriction, що я думаю, не ? у віданні карту lim пара quato має значення найвищі в мапу). я повинен спробувати підняти трохи більше, карту уприскування, корекції, за адресою 1F90F8
я докладаю лог
метелик пу? бути, що обмеження крутного моменту? як це було на деяких бензин? навіть якщо для? у prex залишається фіксованою до 2600 бар (1600)
yannsaba
09-03-2014, 23:06
Метелик не обмежує нічого, у вашому випадку, я, на жаль, я не можу завантажити alleggati але не ? що у вас проблеми тільки перебудови фільтрів, можливо ти пропустив щось..
навіть карту Msport ж проблема...
yannsaba
09-03-2014, 23:33
В ті режими, в яких стогони проблема, як ви змогли побачити, що тиск турбо обертів??
franco75
10-03-2014, 10:03
Останній крок має тиск в магістралі rail майже оригінал і по мені ? краще старий файл, так, щоб журнал не повинен перевищувати 1800 Бар у кожному випадку.
Я заявляю, що не знаю нічого edc17, але я думаю, що проблема може бути обмежувач rail, що він останні 2 коліна вирізати, може бути, в оригіналі ви не можете торкнутися цих областях карту і не у вас проблеми, спробуйте втілити їх у 1800
франк, ви говорите так? (див. прикріплений файл)
з журналів тиск в магістралі rail перевищив 1800 бар
RPM Rail Стор.
3933 1800
3933 1784
4002 1808
4048 1816
4117 1816
4186 1872
*леандро тиску turbo постійне 1.6 а
замість того, момент на виході калу, після 3200 оборотів в хвилину, залежить від параметра, який, в діагнозу, призначення Torque restriction, хоча з лім пари в карту набагато вище (але це ? інша справа)
franco75
10-03-2014, 21:40
ви ідеальний, я спробував би я так
Ок спробує? xo я не розумію чому, тиск в магістралі rail, так і залишилося, а висока... без обрізки
yannsaba
10-03-2014, 22:58
Але проблема в тобі є? всі ті кроки, які ви відправили qu???? Я, однак, час overboost, я хотів би залишили оригінальні бачив, що ви вже? необхідний тиск. І на два кроки у вас опускається, і обмежувачем крутного моменту.
overboost, я дав йому трохи, але просто, щоб допомогти йому дістатися до тиску...
цей обмежувач крутного моменту, який бачить ecm, я не думаю, що обмежувач має значення дуже низькі, і справді не вважається... ви уявляєте, як буде оброблятися?
yannsaba
10-03-2014, 23:45
Мова overboost тобі казав, чому? часто виступаючи в cos? ? правда, що солі, але, можливо, ви, можливо, навіть з piccate абсурдні, навіть у різних навантажень не тільки на 100%. Для цього обмежувач я дав погляд швидко, чому? я готую керівництво розмістити на форумі, там я дивлюся краще ? я дам вам знати.
*франк я намагався з limititatore rail, як ви сказали, але як я і думав, що нічого не змінилося... я завжди ці незначні провали тяги...
ніхто ще порекомендували :(
може бути механічні проблеми, типу відсутності постачань дизельного палива гілки низького?
або mancanto роботи допоміжний насос низького (відразу перед rail), що на високих оборотах не може стояти позаду rail?
конкретного у мене немає, відмова яких-небудь ne помилки в ебу
Riesumo повідомлення.. у Вас є, то вирішується з golf Gtd????
Ви я поміняв регулятор тиску
Привіт Mirks. Ми можемо почувати себе по телефону?
У мене теж така проблема з 1.6, але скажеш, що вона може бути така ж проблема?
[QUOTE=Так я поміняв регулятор тиску [/QUOTE]
Я міг би також сказати до....
Але ти знаєш,....відступників я на місці...