Прагляд Поўнай Версіі : прашу дазволу на admin як усталяваць певень v53
прывітанне, прашу дазволу звярнуцца за дапамогай ўстаноўкі sw певень v 53 клон
запал рухавікоў
07-03-2014, 14:20
Прывітанне dom, калі вам патрэбна дапамога, я цюй?, пачынае казаць, што пк у вас, аператыўнай памяці, працэсар, аперацыйная сістэма, пакет абнаўлення, і калі ў праграмах аперацыйнай сістэмы ў вас есць netframe 2. і visual c++ 2005...
прывітанне, дзякуй, Windows xp sp3 працэсар 2.2.2 ram 4 g netframe2 і visual не ведаю cmfaccio яго бачыць, калі c'
выбачайце, я забыўся кампутар ? ці****ітс p1500
leandro89
07-03-2014, 16:56
дазволу ў адмін не трэба прасіць qu?, але праз кнопку "кантакты" у канцы старонкі
запал рухавікоў
08-03-2014, 10:23
Добры дзень, зайдзіце ў налады, панэль кіравання, ўстаноўка і прымяненне, і паглядзець, калі есць? устанавіў visual c++ 2005,
leandro89
08-03-2014, 11:27
прывітанне, прашу дазволу звярнуцца за дапамогай ўстаноўкі sw певень v 53 клон
важна ? не размяшчаць матэрыялы, расколіны і аўтарскія правы
giuseppe1374
08-03-2014, 12:07
калі трэба, я мог бы вам дапамагчы, нават праз teamwiever
Машыніст
08-03-2014, 12:13
Прывітанне, я выклаў у абмеркаванне, падобнае некалькі дзен таму, што тады ? было адменена. Праз тыдзень, што я схаджу з розуму, я, нарэшце, вырашана ? усе працуе. У чым? сапраўды ваша праблема?
дзякуй усім х дапамога, я ўсталяваў visual 2005c++ я дадаў азіяцкі мову, затым я зрабіў тое, ke кажа мне даведку, але не ідзе нават не я нават не адкрыцця, то есць boot d ghost цяпер я ўсталеўваю аперацыйную сістэму на ангельскую мову ? я анке праблема, што калі я ўстаўляю usb dell gallo мне не знайсці драйверы у тэчцы драйвераў, інтэрфейс x калі ласка, дапамажыце, ведаю, што рабіць, у адваротным выпадку пакідання праблемы ? ke мне служэньне x сілы, я прадмет, я павінен зрабіць marelli mj8 ? адзіны інструмент, ke я ? той жа час x
дзякуючы Язэпу было б выдатнае, але я не ведаю, як звязацца з вамі тут не існуе прыватнай перапіскі ? я лічу, што не могуць нават даць нумары тэлефонаў
Машыніст
08-03-2014, 21:35
Спакой праблему на раз. Безумоўна, праблема-й? вялікае, у ВЕДАЮ. Вы павінны валодаць ВЕДАЮ, Lite, або запусціць гэты вобраз Ghost, што вы ? была прадастаўлена (вачэй, што ? ciomem калі вы formattasse ПК, калі запусціць гэты файл). Калі ўставіць usb ў кампутар, падлучаны да гала просіць ўстаноўкі драйвераў?
вы мяне просіце, але не мяне знаходзіцца ў тэчцы
Машыніст
08-03-2014, 21:38
Але калі вы ідзяце ў адрас уручную, не ідзе?
прабачце, я ведаю, lite sarebe base ці я ведаю, поўны я выкарыстоўваю xp professional sp 3 арыгінал мне ? была прадастаўлена cn pc затым я знайшоў адзін мод на англійскай мове ? я спрабаваў cn то
не, я раблю гэта ўручную, але не прызнае яго, я думаю,
Машыніст
08-03-2014, 21:51
Lite, каб паказаць просты прыклад, ? як бы гэта было windows 7 пачатковая, што ? аперацыйная сістэма pi? лягчэй, чым поўны. На жаль, я не магу выйсці занадта ў дэталі, чаму? не пу?.
Каб убачыць, калі вы прызнаеце інтэрфейс. вы павінны звязаць яго, а затым перайдзіце ў панэль кіравання > сістэма > укладка Hardware > Дыспетчар прылад
тут у ниспадающем меню, Кантролеры Універсальнай Паслядоўнай Шыны, калі знаходзіцеся пункта USB FGtech Driver азначае, што ? усталяваны правільна, у адваротным выпадку вам знак з жоўтым клічнікам.
Калі вы не можаце зрабіць гэты крок, вы не можаце рухацца, чаму? вы не ўсталюеце наш інтэрфейс на ПК.
прабачце, дурны пытанне ведаю, што lite ? легкае прама цяпер c sn прыбыў прабачце машыніст
на самай справе птушка cn пункту escamativo ў жоўты
? не варта usb драйвер fg tech, але толькі usb-serial ? у інтэрфейсе застаюцца гарэць 2 святлодыеда
Машыніст
08-03-2014, 22:01
ОК, тады раскажыце, пстрыкніце правай кнопкай мышы уверсе, дзе ен піша usb serial, затым выберыце другі пункт (усталеўка ўручную), а затым, дзе c'? агляд, перайдзіце па спасылцы зрабіць тэчку, якая змяшчае драйверы інтэрфейсу (выбраць дзве галачкі). Тады наперад і павінны яе ўсталяваць. Калі не робіць ? чаму? драйверы няправільныя або пашкоджаныя.
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:08
прабачце, але я павінен займець.або lite або прав cn то на ангельскую з даданнем framework 2 ? visual 2005 + і азіяцкі мову?
я спрабаваў cn выправіць, але калі ўсе прызнае вас, перш чым прылада не табе закон eep
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:11
я спрабаваў cn выправіць, але калі ўсе прызнае вас, перш чым прылада не табе закон eepdevi перапраграмаваць з файлам ept, а то 2 Mb з mprog
пасля вы павінны працягваць з frewrite
Машыніст
08-03-2014, 22:14
Можа быць, c? р? блытаніны, калі знаходзіцеся ў якасці прылады usb serial і не Fgtech трэба riptogrammare з дапамогай тэчкі usbfix з xprog, то як толькі скончыце, выкарыстоўвайце выпраўленне frewrite і ўсталюеце, затым адключыце usb-падключэнні і ў гэты момант вы павінны мець fgtech вызначаны і розныя працэдуры для ўстаноўкі драйвераў
Калі не бачыце, інтэрфейс, чаму? не ўстанаўлівае драйвер, як зрабіць выпраўленне ў EEprom? Перш за ўсе неабходна ўсталяваць драйвер, то з гэтым справіцца? выправіць, перш чым адкрыць у SW.
прабачце, але я павінен займець.або lite або прав cn то на ангельскую з даданнем framework 2 ? visual 2005 + і азіяцкі мову?
Калі ў вас есць праблемы адфарматаваць і хочаце гуляць бяспечна выкарыстанне выявы (.GHO), якія вы павінны мець на КАМПАКТ-дыску. Аб тым, ідзе бяспечна.
але я адзіны, ke я ? eep cio? выправіць, то я тое, што для ўстаноўкі флэшкі
не, там як iso-файлы, але, як ўстаноўка
добра цот я раблю розныя тэсты, ад вас прапановы, і заўтра я даю ідэі, дзякуючы дапамозе
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:20
Вс з пк вы не геній, гэта я зразумеў, але я магу вырашыць вашу праблему ў 5 хвілін......
Машыніст
08-03-2014, 22:21
Вы павінны атрымаць файл з пашырэннем .gho і тады праграма, каб запусціць яго (не ? iso-вобраз, але копію ghost АС Lite).
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:27
Машыніст
08-03-2014, 22:36
Гэта залежыць ад версіі v53 ты... мой, я спрабаваў усімі спосабамі прымусіць яе пайсці на xp sp3, але калі там і была прычына пачаць sw...
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:40
Машыніст
08-03-2014, 22:46
псеўда v53 або зразумець той, што пастаўляецца ў dvd-tool пу? працаваць спакойна, без навамодных размешчаны ўнутры ж дыск.....
Я не разумею, што вы хочаце сказаць, але я, каб вы ідзяце мой, я павінен быў выкарыстоўваць гэтую сістэму, але даў мне праблемы, адрозныя ад quellivdiscussi тут.
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:51
версія v53, як яны гэта называюць ? толькі адзін, пакіньце яго ў спакоі скрыню, які змяняе або колер relais il ept файл і файл eep ? адзін толькі толькі так, як sw ад 4,17 Мб
Машыніст
08-03-2014, 22:55
версія v53, як яны гэта называюць ? толькі адзін, пакіньце яго ў спакоі скрыню, які змяняе або колер relais il ept файл і файл eep ? адзін толькі толькі так, як sw ад 4,17 Мб
Я думала так... але я не растлумачу, як ніколі я не riuscitu запусціць sw ні ў якім разе, калі не, што пераўсталеўка файл з ghost. Так і партыя адразу ж, хоць, як рашэнне мне не падабаецца наогул... я заяўляю, што я выкарыстаў усе 2 усе выправіць, але нічога не рабіць!!!
запал рухавікоў
08-03-2014, 23:00
Мне трэба столькі часу, каб растлумачыць усе інфармацыя па гэтым пытанні, але запэўніваю вас, што ? было ў камплекце, так і ад усходу сонца па многіх прычынах......
Машыніст
08-03-2014, 23:05
Мне трэба столькі часу, каб растлумачыць усе інфармацыя па гэтым пытанні, але запэўніваю вас, што ? было ў камплекце, так і ад усходу сонца па многіх прычынах......
Я добра разумею!!! Было б карысна, каб зрабіць годны кіраўніцтва аб тым, як усталяваць і fixarlo зразумела ўсім!!!!!!
запал рухавікоў
08-03-2014, 23:11
тое, што вы кажаце ? поўнай, нават у форуме-пытанні па ўсталеўцы, то вы павінны бачыць, што на аперацыйнай сістэме вы хочаце працаваць
leandro89
09-03-2014, 00:20
але я адзіны, ke я ? eep cio? выправіць, то я тое, што для ўстаноўкі флэшкі
не, там як iso-файлы, але, як ўстаноўка
добра цот я раблю розныя тэсты, ад вас прапановы, і заўтра я даю ідэі, дзякуючы дапамозе
як і перш, што я памятаю, што кантактныя дадзеныя, тэлефон і пр забароненыя, па-другое, вы, калі ласка, напісаць адно паведамленне, не ? магчыма, што знаходзіцеся 3 або 4 паведамленні ў некалькі секунд
прашу прабачэння, леандра выбачайце, хлопцы, я не sar? есць гены, што і пк, але не думаю, што можна, што ўсталяваць інтэрфейс там хоча х сіл warrior's code для psp прафесійныя праблемы ? ke mi sn зрабілі дапамагчы нават добры праграміст пк, але анке c ім сыходзіць з розуму без абмеркаванняў годны вынік можа быць ke, магчыма, вы былі іп? пашанцавала ? у вас есць мяккія добрыя ? у мяне soft ke nn служаць не ведаю, pi? што і думаць, цяпер я бачу, калі ? можна размясціць soft, якія змяшчаюцца ў маім dvd ? можа быць, вы можаце даць яму гранічна. калі sn добрыя або няма яшчэ раз дзякуй усім ? kiedo яшчэ раз выбачайце, леандра
leandro89
09-03-2014, 18:54
прашу прабачэння, леандра выбачайце, хлопцы, я не sar? есць гены, што і пк, але не думаю, што можна, што ўсталяваць інтэрфейс там хоча х сіл warrior's code для psp прафесійныя праблемы ? ke mi sn зрабілі дапамагчы нават добры праграміст пк, але анке c ім сыходзіць з розуму без абмеркаванняў годны вынік можа быць ke, магчыма, вы былі іп? пашанцавала ? у вас есць мяккія добрыя ? у мяне soft ke nn служаць не ведаю, pi? што і думаць, цяпер я бачу, калі ? можна размясціць soft, якія змяшчаюцца ў маім dvd ? можа быць, вы можаце даць яму гранічна. калі sn добрыя або няма яшчэ раз дзякуй усім ? kiedo яшчэ раз выбачайце, леандра
праграмнае забеспячэнне, як правіла, не ? можаце postarli, хто іх пошты sar? неадкладна звольнім
запал рухавікі, вы маеце рацыю, адсутнічае файл ftdi толькі ke я problemone ў мой кампакт-дыск ўстаноўкі не хапае mprog з файла 2 k яго з хк? ? усе, што ўстаноўлена на perfezzione але usb не можа распазнаць цяпер я не ведаю, дзе sbattermi галаву
Машыніст
09-03-2014, 20:35
Srcondo мяне, калі вы ricerc на ****** вы яе знайшлі!!
я знайшоў усе, анке mprog, але не піша мне-прылада xk? не прызнае ў якасці ftdi
запал рухавікоў
09-03-2014, 23:40
хлопцы, дзякуй х дапамога, я вырашыў, усе працуе добра, не меркаваў, б паркам аўтамабіляў, cos? багаты спрабаваў з mj8 як bdm ke can ? ідзе см стрэмка нават, я быў у стане прымусіць яго працаваць без віртуальнай клавіятуры, адзіная праблема, што як resetto дата не частка пі? ? я павінен пераналадзіць парты ftdi і выпраўленне
хлопцы, дзякуй х дапамога, я вырашыў, усе працуе добра, не меркаваў, б паркам аўтамабіляў, cos? багаты спрабаваў з mj8 як bdm ke can ? ідзе см стрэмка нават, я быў у стане прымусіць яго працаваць без віртуальнай клавіятуры, адзіная праблема, што як resetto дата не частка пі? ? я павінен пераналадзіць парты ftdi і выпраўленне
у marelli mj8 не робяць, bdm, але ў jtag.
franco75
11-03-2014, 07:30
вы ўсталявалі ўсходніх моў?
jtag заўседы прытрымліваючыся слот bdm вы, франкі ? было вельмі проста вырашыць праблему, мой нават не хапае на ftdi ? я быў вымушаны перайменаваць у створ практычна гідрасістэму, і пераўтвораць яго ў прылада d сістэма
freddyecu
11-03-2014, 20:08
вы ведаеце, калі вы можаце ўсталяваць на wim 7?
Прывітанне dom, калі вам патрэбна дапамога, я цюй?, пачынае казаць, што пк у вас, аператыўнай памяці, працэсар, аперацыйная сістэма, пакет абнаўлення, і калі ў праграмах аперацыйнай сістэмы ў вас есць netframe 2. і visual c++ 2005...
запал рухавікоў
12-03-2014, 10:49
Прывітанне, вы, што вы ўсталюеце на win 7 32 і 64 Біт
cinqueturbo
12-03-2014, 11:05
Прывітанне, вы, што вы ўсталюеце на win 7 32 і 64 Біт
Я заплаціў бы, хоць мяне XP ад ПК.. :mad:
запал рухавікоў
12-03-2014, 11:33
Вы многія з іх гэтую патрэбнасць, чаму? хутка xp будзе? пакласці ў спакоі, нічога + абнаўлення
cinqueturbo
12-03-2014, 11:52
Вы многія з іх гэтую патрэбнасць, чаму? хутка xp будзе? пакласці ў спакоі, нічога + абнаўлення
Было толькі тое, што..
я не хаджу больш? згодны і з 2009-2010, што выкарыстанне wun7 n'roses іншай планеты...
s? хто-небудзь быў у стане і хацеў бы з ганарару, вядома..
і гэта было ў непасрэднай блізкасці або ў правінцыі Салерно і Неапаль, то я буду рады...
запал рухавікоў
12-03-2014, 12:41
Было толькі тое, што..
я не хаджу больш? згодны і з 2009-2010, што выкарыстанне wun7 n'roses іншай планеты...
cinqueturbo
12-03-2014, 12:51
у маім профілі c? кантакт паведамленнямі, але вы не бачыце значок, але c?
Гэта ведаю нават я? кантакт паведамленнямі, але не выкарыстоўваю skype,..
я паспрабаваў час, f? але я не прывык і мы? адмовіліся..
я павінен абнавіць..;)
я v54 mini obd+boot , нічога jtag або bdm і, на жаль, кожны раз пры адкрыцьці праграмы памылка eob2s.exe ...ад ок і працуе ўсе ціха..
існуе які-небудзь спосаб пазбегнуць гэтай памылкі?
запал рухавікоў
12-03-2014, 20:17
я v54 mini obd+boot , нічога jtag або bdm і, на жаль, кожны раз пры адкрыцьці праграмы памылка eob2s.exe ...ад ок і працуе ўсе ціха..
Прывітанне яны бываюць некалькіх вакол, няхай інфармацыя і дапамогу вашага пастаўшчыка...
leandro89
13-03-2014, 17:42
не ? абмеркаванне падыходзіць да вашай праблеме, калі вы хочаце вырашыць вашу праблему ў поўным адпаведнасці з рэгламентам адкрыць абмеркаванне і пакажыце ўсім.
leandro89
13-03-2014, 17:43
у маім профілі c? кантакт паведамленнямі, але вы не бачыце значок, але c?
Было толькі тое, што..
і гэта было ў непасрэднай блізкасці або ў правінцыі Салерно і Неапаль, то я буду рады...
вочы на правілы, давайце яго выконваць
запал рухавікоў
13-03-2014, 18:43
Прывітанне, Леандра, не ? мае намер пайсці супраць правілаў, як, несумненна, вы ведаеце, есць рэчы, якія вы бачыце непасрэдна ў пк...
прывітанне зноў ўсім, я змог запусціць і яшчэ, калі багатыя ў сваей базе дадзеных, па мне, ці не ? максімум я gallo 3 я чакаў, магчыма, таксама, але мне здаецца, ke sn pi? блокі кіравання дэмантаваныя закон ke ke тых, хто ў бд
cinqueturbo
17-03-2014, 11:52
прывітанне зноў ўсім, я змог запусціць і яшчэ, калі багатыя ў сваей базе дадзеных, па мне, ці не ? максімум я gallo 3 я чакаў, магчыма, таксама, але мне здаецца, ke sn pi? блокі кіравання дэмантаваныя закон ke ke тых, хто ў бд
Зрабіце праверку, то перайдзіце на драйвера-alfa-міф, вы ад mj8 і multi air?
s? не палотны, не да ўстаноўленага добра..
cio? адсутнічаюць абнаўлення V53..
пяць турба мяне ад усяго, анке драйверы разблакоўкі edc 17 праблема кэ ў doblo 2007 года ke cn v 50 я чытала спакойна, я толькі счытвае дадзеныя і час кідаць чытанне файла ? гл калі кнопка больш падрабязна не працуе, то есць не частка чытання flasch
таму, як я чытаў v53 пу? быць устаноўлены таксама на 7, я ведаў, што вы прадавалі праграма і драйверы, і іх трэба было купляць асобна не існуе я-й? зразумець
cinqueturbo
17-03-2014, 21:00
пяць турба мяне ад усяго, анке драйверы разблакоўкі edc 17 праблема кэ ў doblo 2007 года ke cn v 50 я чытала спакойна, я толькі счытвае дадзеныя і час кідаць чытанне файла ? гл калі кнопка больш падрабязна не працуе, то есць не частка чытання flasch
Ці, можа быць, зразумеў, але толькі кнопку чытаць?
і s? паспрабуйце зачыніць і загнаць USB і riselezioni драйвер, што адбываецца, усе тая ж праблема?
мне здаецца дзіўным, чаму? celo, а таксама я v53..
часам мне здараецца мяне дэфект звычайна "рэдка, да шчасця", але потым перакур і перазагрузка і працуе..
Прывітанне, у мяне праблема utante dom86 ніхто не мае рашэння
дзякуй
запал рухавікоў
17-03-2014, 21:24
Я забыўся адну важную рэч, што кожны sw ? усталяваны і зарэгістраваны з id кампутара, па гэтай прычыне трэба ўсталяваць яго непасрэдна з дапамогай teamviewer
таму, калі вы хочаце ўсталяваць на 7, а затым іншы пк яна хоча іншы актывацыі і рабіць усе, што трэба зрабіць,
Дзе ? можаце знайсці гэты sw дзякуй
cinqueturbo яшчэ раз дзякуй, я быў у стане знайсці праблема, не хапала wibil цяпер працуе выдатна адлюстроўваецца на адзін twin air canbus здзейсненае заўтра я павінен супаставіць стілус 1800 130 hitachi і мы спадзяемся, яшчэ раз дзякуй
запал рухавікоў
19-03-2014, 16:18
таму, калі вы хочаце ўсталяваць на 7, а затым на адным пк нам патрэбна яшчэ адна актывацыя і рабіць усе, што трэба fareCiao, вы сапраўды на кожны кампутар мае сваю актывацыю.
Пры ўключэнні працуе толькі на Пк, які ў вас уключаны, я выкарыстоўваю даўно і на Win7 ідзе адзін асколак, як ен казаў, Запал Рухавікі XP, сара наканавана ісці на пенсію, трэба ў пі? у бліжэйшы час перайсці на Win7, што я лічу-й? стабільны............
але змены sollo праграмнага забеспячэння для працы на windows7 ці ж есьць іншыя працы на абсталяванні?
так што цяпер, каб прымусіць яго працаваць на seven, што я павінен зрабіць
Адкрыць новае паведамленне тут мы кажам пра іншае.............. рашэнне для ўстаноўкі v53 і проста :confused:
але гэты пост адкрыць, я ведаю, што d, што вы кажаце
leandro89
20-03-2014, 15:57
але гэты пост адкрыць, я ведаю, што d, што вы кажаце
відаць, што вы ведаеце, што вы кажаце, што ўваходзіць ўстаноўка праграмнага забеспячэння памер файла, які вы чыталі?? давайце не будзем ствараць блытаніну
хлопцы, так што, калі я хачу размясціць яго на win 7 што мне трэба, цяпер на xp я гэта раблю на працу з дата ў 2013 г. я думаю, як усе і робяць
mikyrace82
01-09-2014, 23:49
выбачайце, калі я вяртаюся, гэта старая дыскусія, але мне прыйшлося адфарматаваць кампутар, і цяпер я лічу, што з пеўня v53 не працуе...прыбыцце ў месца пачатку праграмы, і кажа мне, праблема "падаўжэнне"...дзе я памыляюся? усе астатняе ? ок...
eobdexpression
02-09-2014, 13:36
выбачайце, калі я вяртаюся, гэта старая дыскусія, але мне прыйшлося адфарматаваць кампутар, і цяпер я лічу, што з пеўня v53 не працуе...прыбыцце ў месца пачатку праграмы, і кажа мне, праблема "падаўжэнне"...дзе я памыляюся? усе астатняе ? ок...
Прывітанне, трэба, што вы пакладзеце дата 01/01/2013, і калі вы не частка нават трэба зрабіць fix 1 з ftdwtrite
mikyrace82
02-09-2014, 16:15
я зрабіў усе. дату fix1 і mprog, усе ідзе, як і павінна ісці, акрамя праграмнага забеспячэння,мовы...таксама ўстаноўлены...
cinqueturbo
02-09-2014, 18:22
Прывітанне, трэба, што вы пакладзеце дата 01/01/2013, і калі вы не частка нават трэба зрабіць fix 1 з ftdwtrite
А ты думаў, ты знайшоў рашэнне, каб прымусіць працаваць на Win7?
eobdexpression
02-09-2014, 18:46
А ты думаў, ты знайшоў рашэнне, каб прымусіць працаваць на Win7?
Рашэнне, каб прымусіць працаваць на win 7 існуе толькі тое, што не ? настолькі стабільнай, каб прынесці пеўня ад V53 да V54 сапраўды трэба ўсталяваць чып nxp запраграмаваны для прашыўкі V54 з tool 0386, а затым праверыць, калі кампаненты праграміст для migliorane далейшага стабільнасць? патрабуецца замена тыпу нейкі кандэнсатар, etc etc... ....
cinqueturbo
03-09-2014, 22:31
Рашэнне, каб прымусіць працаваць на win 7 існуе толькі тое, што не ? настолькі стабільнай, каб прынесці пеўня ад V53 да V54 сапраўды трэба ўсталяваць чып nxp запраграмаваны для прашыўкі V54 з tool 0386, а затым праверыць, калі кампаненты праграміст для migliorane далейшага стабільнасць? патрабуецца замена тыпу нейкі кандэнсатар, etc etc... ....
Ммм, ты не памятаеш, м
Машыніст
03-09-2014, 23:49
А як сказаў. Рашэнне sw ce, але на 53 не клон і не стабільны. З асабістага вопыту, на xp ўсе нармальна, на win 7 заблакаваны на 48% запісу med 17 , паставіў назад xp перапісаць правільна.
запал рухавікоў
04-09-2014, 01:06
Прывітанне, c рашэнне? даўно і выдатна працуе як на xp, што на Win7, шчыра на Win 7 я аддаю перавагу, і ? таксама пі? хутка, часта прыпісваюцца да sw праблему, але не ? так, ці што ? hw дрэннага якасці? у мяне пк, выкарыстоўваць пк з мінімум 2 гіга, і працэсар dual core, па меншай меры, 2 Ghz..........
pinuzzzz
25-09-2014, 20:31
прывітанне ўсім. я таксама певень, v53, але я не магу прымусіць яго працаваць з windows 7. я спрабаваў ўсе, але выходзіць, або reniewal або заканчваецца экран памылка заканчваецца зараз(акно з кнопкамі " даслаць / не адпраўляць). Вы можаце мне дапамагчы? Загадзя дзякуй
мне v 54 і быў усталяваны на win 7 64-bit і дзейнічае . можна зразумець, якія кампаненты і прымацавана ўнутры можа быць, хто можа размясціць фота дзякуй усім
калі не працуе, + не распазнае драйверы, pc (спрабаваў і на іншых пк) del gallo v54, што гэта можа быць?