Перегляд Повної Версії : info 500 abarth
scican25
06-03-2014, 18:52
привіт, хлопці, мій друг хотів би змінити її 500 abarth них вони від 165 л. с., зараз я хотів би деякі роз'яснення ,
-цей блок, як слід читати і писати ?
-ви пу? йти далі, ці 165 л. с. з карти ?
- крім того, автомобіль має bottonciono спорт, що тягне за собою якщо виконується перепризначення ?
Читає boot, відкривши ecu, або в virtual з допомогою бд і програмістів офіцерів.
Писати просто навіть тільки з бд.
? можна піти більш 165cv, звичайно,...
Якщо ви хочете, ви можете обробити таким чином, щоб мати більше потужності в режимі? спорт.
legendaryslave
06-03-2014, 21:15
Читає boot, відкривши ecu, або в virtual з допомогою бд і програмістів офіцерів.
Писати просто навіть тільки з бд.
? можна піти більш 165cv, звичайно,...
Якщо ви хочете, ви можете обробити таким чином, щоб мати більше потужності в режимі? спорт.
а все, що ви сказали один alfajtd
scican25
06-03-2014, 22:07
тому я читаю в boot, і я можу писати через obd, але коли я читаю, яку карту я читаю , що спорт і звичайний ? і з допомогою якої програми я можу зробити зміни у файлі мій ecm у вас драйвер x abarth !
Файл карти ? тільки один, всередині є 2 карти, пов'язані дросельної заслінки, які змінюють відповідь в залежності від того, якщо клавіша ? натиснута чи ні
тому я читаю в boot, і я можу писати через obd, але коли я читаю, яку карту я читаю , що спорт і звичайний ? і з допомогою якої програми я можу зробити зміни у файлі мій ecm у вас драйвер x abarth !
я б сказав, враховуючи, що ви не дуже підкований в цьому питанні, не incomincerei з цим ecu...
вірніше, я став би довіряти фахівцеві у вашому районі.. щоб уникнути блоки або інші..
scican25
20-03-2014, 18:40
хлопці, так як я вирішив купити півень v53 це екю, що я можу зробити в boot ??
msport (exil77grande)
22-03-2014, 12:20
хлопці, так як я вирішив купити півень v53 це екю, що я можу зробити в boot ??
ви можете це зробити в boot і в будь-якому випадку, якщо ви хочете покластися на нашу службу-файли в інтернеті, ми можемо надіслати вам файл вже готовий, і писати безпосередньо ебу в питанні.