Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы schedini спружыны
angelolsp
05-03-2014, 17:32
Прывітанне я хацеў chiarirmi сумненні аб shedini спружыны...на bosch я ўбачыў, што есць 2 titpi ў schedini вакол 8-кантактны і 10...я бачыў, што тое на 8 працуе, упэўнены, што ў адрозненне ад c і с, што ў 10? працуе таксама і тое, на 10?
Exelion1986
28-05-2014, 12:22
ад таго, што я зразумеў, вакол, здавалася б, што гэтыя два pin-кода, што ў некаторых schedini адсутнічаюць (як у маім), не былі ва ўжыванні
gi? што есць я сумняваюся, нават я, гледзячы на іншых schedini я заўважыў, што не ўсе кантакты падлучаныя да раз'ем, так ? бескарысна, што баланс усе правільна?
на мой погляд вялікая адоранасць, зварных дэталяў я хацеў бы зрабіць як мага менш, каб пазбегнуць пашкоджання залішне
sportknight
28-05-2014, 12:32
трэба прыварыць ўсе больш? пытанне балансу таго schedino
Exelion1986
28-05-2014, 14:55
ок, дзякуй, тады я armer? цярпення і будзеце бачыць? зрабіць поўную працу,
у гэты ўік-энд, з дапамогай майго сябра, я, нарэшце, звараны sti бласлаўлены pin
у рэшце рэшт я вырашыў зварыць, падлучаныя да гнязда і 4 да канца?, cos? мне ? прасунуты хто-то эскорт
калі пу? быць карысным, месца дзеянні, якія я выкарыстаў
я здабыў кавалак кардону, і там я ўсталяваў над schedino (малюнак 1)
з іголкай я тады бялізну кардон у адпаведныя адтуліны ў schedino
затым я падсеў той schedino да апоры (малюнак 2)
затым я прасунула свае кантакты ў schedino зверху, пераканаўшыся, што канцы вы posizionassero адтулінам у скрынцы (фота 3)
я ўсталяваў падтрымку на патрэбнай вышыні, каб мець pin-нітка schedino і, нарэшце, я заплаціў у гэтым месцы
вынік, не ? не дрэнна (фота 4), толькі што ? што pin-коды не знаходзяцца ўсе на той жа вышыні, але, будучы спружыны, не ? праблема, чаму? вы самі змяняеце
будзьце асцярожныя, каб зрабіць адтуліны ў кардоне такой жа глыбіні? і, пераканаўшыся, што яна добра дыску таксама гэтая праблема павінна быць вырашана
8054
8055
8056
8057
overbooster
20-06-2014, 14:38
я іх купіў ужо? зварныя сее-што ў pi? але я ўпэўнены, працы
Exelion1986
20-06-2014, 14:50
нават я, шукалі ўжо? зварныя швы, але я не змог іх знайсці
важна ? што яны выраўноўваецца добра, у адваротным выпадку мы павінны пакласці рукі ў любым выпадку