КПК

Перегляд Повної Версії : проблема карту туран 140cv

alexracing
05-03-2014, 14:57
всім привіт,прошу думку експертів ,після зіставлення одна ww touran 140cv і ліквідації fap автомобіль, здавалося, працювало добре,так що користувачеві не потрібно ніяких інших змін,але клієнт після пробігу близько 30 км мені дзвонить і каже, що автомобіль пішов в захист,але щось дивне, тільки коли повільно ходить,показало, що дефект робить це тільки тоді, коли повільно ходить,і це в той час.я зробив діагностику, але без виникнути помилки в пам'яті,для нього-це теж добре, але я задавався питанням, де я був неправий, бачив, що і в перший раз, що я, трапляється,замість двох файлів.

файл видалений ori

alfajtd
05-03-2014, 16:56
відображення ? все неправильно....
не s? якщо ви зрозуміли, зміни, які ви зробили....

chiptuning.cro
05-03-2014, 17:07
як вже сказав від іншої сторони, візьми він "карту", якщо не вас, зруйнувати все...

leandro89
05-03-2014, 17:08
всім привіт,прошу думку експертів ,після зіставлення одна ww touran 140cv і ліквідації fap автомобіль, здавалося, працювало добре,так що користувачеві не потрібно ніяких інших змін,але клієнт після пробігу близько 30 км мені дзвонить і каже, що автомобіль пішов в захист,але щось дивне, тільки коли повільно ходить,показало, що дефект робить це тільки тоді, коли повільно ходить,і це в той час.я зробив діагностику, але без виникнути помилки в пам'яті,для нього-це теж добре, але я задавався питанням, де я був неправий, бачив, що і в перший раз, що я, трапляється,замість двох файлів.

файл видалений ori

в черговий раз, файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером поста

alexracing
05-03-2014, 18:31
ок, спасибі за вашу думку,хороша робота

leandro89
05-03-2014, 22:02
ок, спасибі за вашу думку,хороша робота

було б бажано, postassi файл золотих у банк даних, якщо gi? - ні, і вставити посилання, чому? враховуючи вашу відповідь, я би змушений закрити дане обговорення, і прийняти заходи по відношенню до

msport (exil77grande)
15-03-2014, 19:22
обговорення перенесено в розділ підходить бачили карту,закритий і alexracing користувача немає скачати бачив, що він піклується подвійний виклик.