КПК

Перегляд Повної Версії : race evo стандарт dimensionesport

Omt
04-03-2014, 21:55
Хлопці, я не знайшов на форумі пост, де ви говорите про цієї версії, і я вирішив попросити вас інформація. Я намагався купити це програмне забезпечення, але шукаю думки тих, хто володіє про те, як іде, який ? роботи кредитів і chks купити. Цікаво, загалом-й? info можливих��. Спасибі, скільки буде брати участь.*

motorsport
05-03-2014, 00:05
якщо ви не знайшли нічого буде? причини,що ці тьмяному спорт гроші навіть повітря, який дихає,це моя особиста думка!!

msport (exil77grande)
05-03-2014, 09:11
я поділяю, як сказав motorsport,розмір спорт це відмінна компанія, нічого не сказати, так як протоколи,допомогу і надійність були добре поставлені, але сумній ноті і вартість обладнання,вартість щорічних оновлень, що це абсурдно і те, що кожен автомобіль, який ви не читайте ****** але вам необхідно завантажити файл налаштувань для редагування, а потім, якщо у вас немає цього конкретного файлу налаштування ви платите за кожен автомобіль, який ви робите, отже, ви не ****** рухатися в ціні, але ви змушені робити ціни вище, якщо у вас є файл налаштування, а потім розумієте, що ви не можете бути конкурентоспроможним порівняно з іншими колегами, які, можливо, мають alientech або magicmotorsport,крім того, race існує в 2 версіях,тільки для версії таблиці, що обмежує вас багато, і версія більш дорогий, що він, так само 2d, але я повинен сказати, що я отримав, щоб побачити sw і дуже сирий, з моєї точки зору,було додати, що розмір спорт часто читає з файлів, які не сумісні з іншим обладнанням і, отже, часто у співпраці з колегами стає важко,це те, що я знаю з досвіду мого колеги, який має це обладнання, якщо, може бути хтось знає більше і хоче спростувати те, що написано обличчям вперед.

msport (exil77grande)
05-03-2014, 09:13
що стосується omt, якщо є контакти за ***** info*professionalchiptuning і залиште нам свій контактний телефон, ми могли б обміняти 2 пограю, може бути, ми щось офіційне для вас.

Alfa159 q4
05-03-2014, 10:52
Я підтверджую, що сказав msport, базова версія (лише таблиці ? дуже обмежена, без урахування якості? файлів налаштування за умови, що не ? топ.
Набагато краще, краще, ecm оригінальний alientech.

Omt
05-03-2014, 11:37
Ок, я взяв до уваги це програмне забезпечення! мені здається, що є картки з назвами правильними і реальними, чим титан. Чи знаєте ви ? поліпшення з цієї точки зору titanium? В іншому випадку що порадите ви мені см просте у використанні програмне забезпечення, як ці 2?

angelolsp
05-03-2014, 14:50
Перейти ecm останнім часом вони оновили драйвер і багато імена були пристосовуватися, а від break, то ви розумієте, що карти кажуть...