КПК

Прагляд Поўнай Версіі : race evo стандарт dimensionesport

Omt
04-03-2014, 21:55
Хлопцы, я не знайшоў на форуме пост, дзе вы кажаце аб гэтай версіі, і я вырашыў папрасіць вас інфармацыя. Я спрабаваў купіць гэта праграмнае забеспячэнне, але шукаю думкі тых, хто валодае аб тым, як ідзе, які ? працы крэдытаў і chks купіць. Цікава, у агульным-й? info магчымых��. Дзякуй, колькі будзе ўдзельнічаць.*

motorsport
05-03-2014, 00:05
калі вы не знайшлі нічога не будзе? прычыне,што гэтыя цьмяным спорт грошы нават паветра, які дыхае,гэта мае асабістае меркаванне!!

msport (exil77grande)
05-03-2014, 09:11
я падзяляю, як сказаў motorsport,памер спорт гэта выдатная кампанія, нічога не сказаць, так як пратаколы,дапамогу і надзейнасць былі добра пастаўлены, але сумнай ноце і кошт абсталявання,кошт штогадовых абнаўленняў, што гэта абсурдна і тое, што кожны аўтамабіль, які вы не чытайце ****** але вам неабходна спампаваць файл налад для рэдагавання, а затым, калі ў вас няма гэтага канкрэтнага файла налады вы плаціце за кожны аўтамабіль, які вы робіце, такім чынам, вы не ****** рухацца ў цане, але вы вымушаныя рабіць кошты вышэй, калі ў вас есць файл налады, а затым разумееце, што вы не можаце быць канкурэнтаздольным у параўнанні з іншымі калегамі, якія, магчыма, маюць alientech або magicmotorsport,акрамя таго, race існуе ў 2 версіях,толькі для версіі табліцы, што абмяжоўвае вас шмат, і версія больш дарагі, што ен, гэтак жа 2d, але я павінен сказаць, што я атрымаў, каб убачыць sw і вельмі сырой, з майго пункту гледжання,было дадаць, што памер спорт часта чытае з файлаў, якія не сумяшчальныя з іншым абсталяваннем і, такім чынам, часта ў супрацоўніцтве з калегамі становіцца цяжка,гэта тое, што я ведаю па досведзе майго калегі, які мае гэта абсталяванне, калі, можа быць хто-небудзь ведае больш і хоча абвергнуць тое, што напісана тварам наперад.

msport (exil77grande)
05-03-2014, 09:13
што тычыцца omt, калі есць кантакты па ***** info*professionalchiptuning і пакіньце нам свой кантактны тэлефон, мы маглі б абмяняць 2 пагуляю, можа быць, мы што-то афіцыйнае для вас.

Alfa159 q4
05-03-2014, 10:52
Я пацвярджаю, што сказаў msport, базавая версія (толькі табліцы ? вельмі абмежаваная, без уліку якасці? файлаў налады пры ўмове, што не ? топ.
Значна лепш, лепш, ecm арыгінальны alientech.

Omt
05-03-2014, 11:37
Ок, я прыняў пад увагу гэта праграмнае забеспячэнне! мне здаецца, што есць карты з назвамі правільнымі і рэальнымі, чым тытан. Ці ведаеце вы ? паляпшэнне з гэтай пункту гледжання titanium? У адваротным выпадку што параіце вы мне см простае ў выкарыстанні праграмнае забеспячэнне, як гэтыя 2?

angelolsp
05-03-2014, 14:50
Перайсці ecm у апошні час яны абнавілі драйвер і многія імены былі прыстасоўвацца, а ад break, то вы разумееце, што карты кажуць...