Перегляд Повної Версії : Поради видалення FAP і egr alfa 147
freddyecu
09-09-2012, 17:54
Привіт всім я хотів погляд на esludione FAP, якщо і краще, очистіть його або очистіть його і вставити трубку прямо всередині... І яка різниця...потім egr, якщо після його виключена в ебу, якщо і краще, tapparla і які відмінності ваша допомога.. Спасибі
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:36
тоді для egr просто виключити її в електронному вигляді і просто,для fap або покладіть трубку прямо на місці fap або покладіть трубку прямо всередині fap, якщо забиті в іншому випадку краще почекати.
freddyecu
09-09-2012, 18:39
Я мав на увазі якщо поставити шланг на фап або порожнє, тільки якщо c' і' різниця
guidotacco
09-09-2012, 18:40
тоді для egr просто виключити її в електронному вигляді і просто,для fap або покладіть трубку прямо на місці fap або покладіть трубку прямо всередині fap, якщо забиті в іншому випадку краще почекати.
l egr я як пробка від ecu і фізично,тому що якщо є p? км починають волочіння
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:43
ну, звичайно, якщо очистити fap у вас невеликий порожнього низькі, порівняно з трубою.
хоча я волію, щоб покласти слухавку, коли ? можна скиньте вакуум, який пу? викликати без fap, але я відчуваю, що більше продірявлять, з носком з боку в бік
guidotacco
09-09-2012, 19:14
ви різницю відчуваєте себе низьким,але і покращує р? зверху,по-моєму
ну, звичайно, якщо очистити fap у вас невеликий порожнього низькі, порівняно з трубою.
ви різницю відчуваєте себе низьким,але і покращує р? зверху,по-моєму
І чи правда, що видалення egr на низьких обертах gi? ? хороша різниця? якщо ви покладете слухавку, вам потрібно відкрити фап, принаймні, з одного боку, потім приварити і все, а якщо його очистити, ви завжди можете frantumarlo залишаючи недоторканими зварних швів оригінальні....
guidotacco
09-09-2012, 19:40
я поклав всі трубки адаптер замість fap? простий в реалізації
І чи правда, що видалення egr на низьких обертах gi? ? хороша різниця? якщо ви покладете слухавку, вам потрібно відкрити фап, принаймні, з одного боку, потім приварити і все, а якщо його очистити, ви завжди можете frantumarlo залишаючи недоторканими зварних швів оригінальні....
Труби і краще рішення з точки зору продуктивності, а якщо очистити fap ви тільки втратите трохи вниз
freddyecu
09-09-2012, 20:26
велике спасибі...це було те, що я хотів би знати, чи справді, на низьких втрачає трохи після 2000 оборотів, і бомби...і я fap спорожніли...
потім, поклавши трубку, має право піти добре
checcosassu
26-12-2012, 12:35
щоб виключити можливість рециркуляції відпрацьованих газів з електронним управлінням, що вам потрібно?
msport (exil77grande)
26-12-2012, 14:01
щоб виключити можливість рециркуляції відпрацьованих газів з електронним управлінням, що вам потрібно?
ось відповідь, який також відноситься до egr.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1659-mappare-147
я видалив Egr в електронному вигляді і замінити Fap з трубі і виключається fap. Результати були чудові, я не втратив нічого, і машина ? набагато більш реактивної. Пізно ? була також зіставлено
я видалив Egr в електронному вигляді і замінити Fap з трубі і виключається fap. Результати були чудові, я не втратив нічого, і машина ? набагато більш реактивної. Пізно ? була також зіставлено
Підтверджую, як сказав Кід, моя стара машина була 147, видалив fap поклав трубку, прямо, і наніс на карту. Відмінні результати без яких-небудь проблем :)
Команду електроніка
08-01-2013, 14:02
Багато разів я настійно рекомендую дірки в часі
Cio? щодо проколювання dpf ?? Якщо ви як цікаво, я часто чув, але ніколи не отримали, щоб побачити його грає
tonybiond
14-01-2013, 20:39
також я зробив ті ж зміни thedik на 147 120cv з fap , тепер я застряг egr і поклав трубку прямій машина йде відмінно
Коли ви не можете? defappare в електронному вигляді отвори роблю з наконечником 12-та ладно..якщо ні, то йде ще збільшення в плані, діаметр.. але ? рідко..
очевидно, в центральній частині fap скажімо наскрізний отвір, деякі роблять навіть три трикутника, то кожен з них має свою техніку, то все тестувати, як ви сказали раніше, якщо не просто розширюється отвір...................
очевидно, в центральній частині fap скажімо наскрізний отвір, деякі роблять навіть три трикутника, то кожен з них має свою техніку, то все тестувати, як ви сказали раніше, якщо не просто розширюється отвір...................
cio? пояснюється оптимальним отвір 12 приблизно в середині fap bucando cio? також внутрішня частина, де ми говоримо, з'? фільтруючий елемент і виходить у верхній частині чи ні ?
legendaryslave
15-01-2013, 11:13
cio? пояснюється оптимальним отвір 12 приблизно в середині fap bucando cio? також внутрішня частина, де ми говоримо, з'? фільтруючий елемент і виходить у верхній частині чи ні ?
залиште її пропустити, ця техніка ламається, кераміка і потрапляють у фінал, викликаючи вібрації і tappamenti
у самому справі, завжди краще, ніж зняти фап і покласти трубку, або злити все і вставити трубку всередину, що пі? безпечне....
залиште її пропустити, ця техніка ламається, кераміка і потрапляють у фінал, викликаючи вібрації і tappamenti
ну і даремно...пам'ятайте, що dpf-fap досягає дуже високих температур, навіть якщо вимкнути регенерації...ми по 600?...(900?C регенерації) піти і послабити будівлі з унікальною, як, що одночасно буде наділений також і певний тиск у вихлопній...не ? більшу частину життя...і всі напруги, які є у вихлопних газах..температури,тиску,вібрації,etc.. краще уникати свердління отворів в керамічній...плюс в fap-dpf є дорогі метали, як паладій або платина, які також коштують 100-150 євро за грам...для цього в деяких районах є злодії, які крадуть їх smontantandoli з-під машини...так що замість того, щоб bucarli... vendeteli центрів, які спеціалізуються...може бути, racimolate p? ).....
motorsport
15-01-2013, 16:57
legendary вибачте, в чому? ваша техніка буде очищена??
legendaryslave
15-01-2013, 17:04
legendary вибачте, в чому? ваша техніка буде очищена??
ні, якщо машина нова і я завжди намагаюся зберегти, поклавши трубку прямий(downpipe), якщо очистити nacchina втрачає трохи і звучить mettalico мені не подобається, якщо наш фільтр і intasatissimo і більше не використовувати ріжучі атаки і там хороший баланс трубі.
? добре, щоб спробувати зберегти їх, ви не знаєте, вас ніколи не посилають у редакції спеціальної конфіскації буклету, що ви робите після ricompri новий.
точно також ? правда, увагу, що зараз на дорогах перевіряти машини, якщо ? defappata тобто, на їх думку, сідай труби прямо в напрямку автомобілізації? без витрат, що тоді потрібно зробити, то коли ? можливо, щоб зберегти його цілісність, покладемо, хороша труба, якщо ви cuccano відновлення і ripiazzi fap, то ви можете? зробити в кожній системі, що ви хочете ..........
Miiiiiiiii, що кульки co sti дірок...якщо ви входите автомобіля, майстерня і вам потрібно зробити, піти в поспіху, і ви не можете defapparla в електронному вигляді, а клієнт не хоче витрачати гроші на fap знову зробіть отвір, і далі.. авто йде...у мене є клієнти, які вже мають? шлях більше 100 000 км,робіть ваші міркування...звичайно, вони згодні з тим, що ви говорите про трубі і всі проблеми...
motorsport
15-01-2013, 22:19
у самому справі, навіть я, таким чином, я зробив всі дірки не було ніколи проблем,то кожна людина в його ідеї...
antonio.o
17-01-2013, 21:54
Ви пу? мати, можливо, фото з двома рішеннями отвори і трубки, право на збереження оригіналу.
antonio.o
17-01-2013, 21:56
Miiiiiiiii, що кульки co sti дірок...якщо ви входите автомобіля, майстерня і вам потрібно зробити, піти в поспіху, і ви не можете defapparla в електронному вигляді, а клієнт не хоче витрачати гроші на fap знову зробіть отвір, і далі.. авто йде...у мене є клієнти, які вже мають? шлях більше 100 000 км,робіть ваші міркування...звичайно, вони згодні з тим, що ви говорите про трубі і всі проблеми...
вибачте, але я правильно розумію, то defap електронний і без механічних змін отвори або трубки?
panterargento
17-01-2013, 22:11
ні, якщо машина нова і я завжди намагаюся зберегти, поклавши трубку прямий(downpipe), якщо очистити nacchina втрачає трохи і звучить mettalico мені не подобається, якщо наш фільтр і intasatissimo і більше не використовувати ріжучі атаки і там хороший баланс трубі.
? добре, щоб спробувати зберегти їх, ви не знаєте, вас ніколи не посилають у редакції спеціальної конфіскації буклету, що ви робите після ricompri новий.
У downpipe, не ? у трубі, яка замінює фап, а ? труба, яка замінює первинний каталізатор відразу на виході з турбіни, я настійно рекомендую покласти його разом у трубі, звичайно, брати управління бетону, cos? ви буде скасувати ті contropressioni, які піднімають температури загального.
Загалом, хороший полегшення для всієї вихлопної системи.
panterargento
17-01-2013, 22:14
вибачте, але я правильно розумію, то defap електронний і без механічних змін отвори або трубки?
Якщо ви defap електронний, не потрібно свердлити нічого, потрібно замінити шланг прямий, візьми один схильності датчиків.
звичайно, якщо ви defap електронний або очистити або покладіть трубку, право!!!!!