КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Саветы выдаленне FAP і egr alfa 147

freddyecu
09-09-2012, 17:54
Прывітанне ўсім я хацеў погляд на esludione FAP, калі і лепш, ачысціце яго або ачысціце яго і ўстаўце трубку прама ўнутры... І якая розніца...затым egr, калі пасля яго выключаная ў эбу, калі і лепш, tapparla і якія адрозненні.. Дзякуй ваша дапамога

msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:36
тады для egr проста выключыць яе ў электронным выглядзе і проста,для fap або пакладзеце трубку прама на месцы fap або пакладзеце трубку прама ўнутры fap, калі забітыя ў адваротным выпадку лепш пачакаць.

freddyecu
09-09-2012, 18:39
Я меў на ўвазе, калі паставіць шланг на фап ці пустое, толькі калі c' і' розніца

guidotacco
09-09-2012, 18:40
тады для egr проста выключыць яе ў электронным выглядзе і проста,для fap або пакладзеце трубку прама на месцы fap або пакладзеце трубку прама ўнутры fap, калі забітыя ў адваротным выпадку лепш пачакаць.

l egr я як корак ад ecu, і фізічна,таму што калі есць p? < пачынаюць валачэння

msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:43
ну, вядома, калі ачысціць fap у вас невялікі пустога нізкія, у параўнанні з трубой.

sno74
09-09-2012, 19:09
хоць я аддаю перавагу, каб пакласці трубку, калі ? можна скіньце вакуум, які пу? выклікаць без fap, але я адчуваю, што больш продырявят, з наском з боку ў бок

guidotacco
09-09-2012, 19:14
вы розніцу вы адчуваеце сябе нізкім,але і паляпшае р? зверху,па-мойму
ну, вядома, калі ачысціць fap у вас невялікі пустога нізкія, у параўнанні з трубой.

sno74
09-09-2012, 19:18
вы розніцу вы адчуваеце сябе нізкім,але і паляпшае р? зверху,па-мойму
І ці праўда, што выдаленне egr на нізкіх абарачэннях gi? ? добрая розніца? калі вы пакладзеце трубку, вам трэба адкрыць фап, па меншай меры, з аднаго боку, затым прыварыць і ўсе, а калі ачысціць яго, вы заўседы можаце frantumarlo пакідаючы некранутымі зварных швоў арыгінальныя....

guidotacco
09-09-2012, 19:40
я паклаў усе трубкі адаптар замест fap? просты ў рэалізацыі
І ці праўда, што выдаленне egr на нізкіх абарачэннях gi? ? добрая розніца? калі вы пакладзеце трубку, вам трэба адкрыць фап, па меншай меры, з аднаго боку, затым прыварыць і ўсе, а калі ачысціць яго, вы заўседы можаце frantumarlo пакідаючы некранутымі зварных швоў арыгінальныя....

admin
09-09-2012, 19:48
Трубы і лепшае рашэнне з пункту гледжання прадукцыйнасці, а калі ачысціць fap вы толькі страціце трохі ўніз

freddyecu
09-09-2012, 20:26
вялікі дзякуй...гэта было тое, што я хацеў бы ведаць, на самай справе, на нізкіх губляе трохі пасля 2000 абарачэнняў, і бомбы...і я fap апусцелі...
затым, паклаўшы трубку, права павінна пайсці добра

checcosassu
26-12-2012, 12:35
каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў з электронным кіраваннем, што вам трэба?

msport (exil77grande)
26-12-2012, 14:01
каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў з электронным кіраваннем, што вам трэба?

вось адказ, які таксама адносіцца да egr.

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1659-mappare-147

badboy
03-01-2013, 20:43
я выдаліў Egr ў электронным выглядзе і замяніць Fap з трубе і выключаецца fap. Вынікі былі выдатныя, я не страціў нічога, і машына ? нашмат больш рэактыўнай. Позна ? была таксама супастаўленая

Tom79
04-01-2013, 11:09
я выдаліў Egr ў электронным выглядзе і замяніць Fap з трубе і выключаецца fap. Вынікі былі выдатныя, я не страціў нічога, і машына ? нашмат больш рэактыўнай. Позна ? была таксама супастаўленая
Пацвярджаю, як сказаў Кзс, мая старая машына была 147, выдаліў fap паклаў трубку, прама, і нанес на карту. Выдатныя вынікі без якіх-небудзь праблем :)

Каманду электроніка
08-01-2013, 14:02
Шмат разоў я настойліва рэкамендую дзіркі ў часе

badboy
08-01-2013, 17:58
Cio? наконт праколвання dpf ?? Калі вы як цікава, я часта чуў, але ніколі не атрымалі, каб убачыць яго гуляе

tonybiond
14-01-2013, 20:39
я таксама зрабіў тыя ж змены thedik на 147 120cv з fap , цяпер я затрымаўся egr і паклаў трубку прамой машына ідзе выдатна

tezzero
15-01-2013, 00:03
Калі вы не можаце? defappare ў электронным выглядзе адтуліны раблю з наканечнікам 12-і добра..калі няма, то ідзе яшчэ павелічэнне ў плане, дыяметр.. але ? рэдка..

sno74
15-01-2013, 00:26
відавочна, у цэнтральнай частцы fap скажам скразную адтуліну, некаторыя робяць нават тры трыкутніка, то кожны з іх мае сваю тэхніку, то тэставаць ўсе, як вы сказалі раней, калі не проста пашыраецца адтуліну...................

badboy
15-01-2013, 08:06
відавочна, у цэнтральнай частцы fap скажам скразную адтуліну, некаторыя робяць нават тры трыкутніка, то кожны з іх мае сваю тэхніку, то тэставаць ўсе, як вы сказалі раней, калі не проста пашыраецца адтуліну...................

cio? тлумачыцца аптымальным адтуліну 12 прыкладна ў сярэдзіне fap bucando cio? таксама ўнутраная частка, дзе мы кажам, з'? фільтруе элемент і выходзіць у верхняй частцы або няма ?

legendaryslave
15-01-2013, 11:13
cio? тлумачыцца аптымальным адтуліну 12 прыкладна ў сярэдзіне fap bucando cio? таксама ўнутраная частка, дзе мы кажам, з'? фільтруе элемент і выходзіць у верхняй частцы або няма ?
пакіньце яе прапусціць, гэтая тэхніка ламаецца, кераміка і трапляюць у фінал, выклікаючы вібрацыі і tappamenti

sno74
15-01-2013, 13:33
на самай справе, заўседы лепш, чым зняць фап і пакласці трубку, або зліць усе і ўставіць трубку ўнутр, што пі? бяспечнае....

манро
15-01-2013, 16:06
пакіньце яе прапусціць, гэтая тэхніка ламаецца, кераміка і трапляюць у фінал, выклікаючы вібрацыі і tappamenti
ну і дарма...памятаеце, што dpf-fap дасягае вельмі высокіх тэмператур, нават калі адключыце рэгенерацыі...мы па 600?...(900?C рэгенерацыі) пайсці і аслабіць будынку з унікальнай, як, што адначасова будзе надзелены таксама і пэўны ціск у выхлапной...не ? большую частку жыцця...і ўсе напружання, якія есць у выхлапных газах..тэмпературы,ціску,вібрацыі,etc.. лепш пазбягаць свідравання адтулін у керамічнай...плюс у fap-dpf есць дарагія металы, як паладый або плаціна, якія таксама стаяць 100-150 еўра за грам...для гэтага ў некаторых раенах есць злодзеі, якія крадуць іх smontantandoli з-пад машыны...так што замест таго, каб bucarli... vendeteli цэнтраў, якія спецыялізуюцца...можа быць, racimolate p? ).....

motorsport
15-01-2013, 16:57

легендарныя прабачце, у чым? ваша тэхніка будзе ачышчана??

legendaryslave
15-01-2013, 17:04
легендарныя прабачце, у чым? ваша тэхніка будзе ачышчана??

не, калі машына новая і я заўседы імкнуся захаваць, паклаўшы трубку прамой(downpipe), калі ачысціць nacchina губляе ледзь-ледзь і гучыць mettalico мне не падабаецца, калі наш фільтр і intasatissimo і больш не выкарыстоўваць рэжучыя атакі і там баланс добры трубе.
? добра, каб паспрабаваць захаваць іх, вы не ведаеце, вас ніколі не пасылаюць у рэдакцыі спецыяльнай канфіскацыі буклета, што вы робіце пасля ricompri новы.

sno74
15-01-2013, 17:32
дакладна таксама ? праўда, увагу, што цяпер на дарогах правяраць машыны, калі ? defappata гэта значыць, па іх думку, сядай трубы прама ў кірунку аўтамабілізацыі? без выдаткаў, што тады трэба распачаць, то калі ? магчыма, каб захаваць цэласнасць яго, пакладзем, добрая труба, калі вы cuccano аднаўлення і ripiazzi fap, то вы можаце? зрабіць у кожнай сістэме, што вы хочаце..........

tezzero
15-01-2013, 22:14
Miiiiiiiii, што шарыкі co sti дзірак...калі вы ўваходзіце аўтамабіля, майстэрня і вам трэба зрабіць, пайсці ў спешцы, і вы не можаце defapparla ў электронным выглядзе, а кліент не хоча марнаваць грошы на fap зноў зрабіце адтуліну, і далей.. аўто ідзе...у мяне есць кліенты, якія ўжо маюць? шлях больш за 100 000 км,рабіце вашыя меркаванні...вядома, яны згодныя з тым, што вы кажаце аб трубе і ўсе праблемы...

motorsport
15-01-2013, 22:19
на самай справе, нават я, такім чынам, я зрабіў усе дзіркі не было ніколі праблем,то кожны чалавек у яго ідэі...

antonio.o
17-01-2013, 21:54
Вы пу? мець, магчыма, фота з двума рашэннямі адтуліны і трубкі, права на захаванне арыгінала.

antonio.o
17-01-2013, 21:56
Miiiiiiiii, што шарыкі co sti дзірак...калі вы ўваходзіце аўтамабіля, майстэрня і вам трэба зрабіць, пайсці ў спешцы, і вы не можаце defapparla ў электронным выглядзе, а кліент не хоча марнаваць грошы на fap зноў зрабіце адтуліну, і далей.. аўто ідзе...у мяне есць кліенты, якія ўжо маюць? шлях больш за 100 000 км,рабіце вашыя меркаванні...вядома, яны згодныя з тым, што вы кажаце аб трубе і ўсе праблемы...
прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?

panterargento
17-01-2013, 22:11
не, калі машына новая і я заўседы імкнуся захаваць, паклаўшы трубку прамой(downpipe), калі ачысціць nacchina губляе ледзь-ледзь і гучыць mettalico мне не падабаецца, калі наш фільтр і intasatissimo і больш не выкарыстоўваць рэжучыя атакі і там баланс добры трубе.
? добра, каб паспрабаваць захаваць іх, вы не ведаеце, вас ніколі не пасылаюць у рэдакцыі спецыяльнай канфіскацыі буклета, што вы робіце пасля ricompri новы.

У downpipe, не ? у трубе, якая замяняе фап, а ? труба, якая замяняе першасны каталізатар адразу на выхадзе з турбіны, я настойліва рэкамендую пакласці яго разам у трубе, вядома, браць кіраванне бетону, cos? вы будзе адмяніць тыя contropressioni, якія падымаюць тэмпературы агульнага.
У агульным, добры палегку для усей выхлапной сістэмы.

panterargento
17-01-2013, 22:14
прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?

Калі вы defap электронны, не трэба свідраваць нічога, трэба замяніць шланг прамой, вазьмі адзін схільнасці датчыкаў.

tezzero
18-01-2013, 00:52
вядома, калі вы defap электронны або ачысціць або пакладзеце трубку, права!!!!!