Прагляд Поўнай Версіі : Саветы выдаленне FAP і egr alfa 147
freddyecu
09-09-2012, 17:54
Прывітанне ўсім я хацеў погляд на esludione FAP, калі і лепш, ачысціце яго або ачысціце яго і ўстаўце трубку прама ўнутры... І якая розніца...затым egr, калі пасля яго выключаная ў эбу, калі і лепш, tapparla і якія адрозненні.. Дзякуй ваша дапамога
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:36
тады для egr проста выключыць яе ў электронным выглядзе і проста,для fap або пакладзеце трубку прама на месцы fap або пакладзеце трубку прама ўнутры fap, калі забітыя ў адваротным выпадку лепш пачакаць.
freddyecu
09-09-2012, 18:39
Я меў на ўвазе, калі паставіць шланг на фап ці пустое, толькі калі c' і' розніца
guidotacco
09-09-2012, 18:40
тады для egr проста выключыць яе ў электронным выглядзе і проста,для fap або пакладзеце трубку прама на месцы fap або пакладзеце трубку прама ўнутры fap, калі забітыя ў адваротным выпадку лепш пачакаць.
l egr я як корак ад ecu, і фізічна,таму што калі есць p? < пачынаюць валачэння
msport (exil77grande)
09-09-2012, 18:43
ну, вядома, калі ачысціць fap у вас невялікі пустога нізкія, у параўнанні з трубой.
хоць я аддаю перавагу, каб пакласці трубку, калі ? можна скіньце вакуум, які пу? выклікаць без fap, але я адчуваю, што больш продырявят, з наском з боку ў бок
guidotacco
09-09-2012, 19:14
вы розніцу вы адчуваеце сябе нізкім,але і паляпшае р? зверху,па-мойму
ну, вядома, калі ачысціць fap у вас невялікі пустога нізкія, у параўнанні з трубой.
вы розніцу вы адчуваеце сябе нізкім,але і паляпшае р? зверху,па-мойму
І ці праўда, што выдаленне egr на нізкіх абарачэннях gi? ? добрая розніца? калі вы пакладзеце трубку, вам трэба адкрыць фап, па меншай меры, з аднаго боку, затым прыварыць і ўсе, а калі ачысціць яго, вы заўседы можаце frantumarlo пакідаючы некранутымі зварных швоў арыгінальныя....
guidotacco
09-09-2012, 19:40
я паклаў усе трубкі адаптар замест fap? просты ў рэалізацыі
І ці праўда, што выдаленне egr на нізкіх абарачэннях gi? ? добрая розніца? калі вы пакладзеце трубку, вам трэба адкрыць фап, па меншай меры, з аднаго боку, затым прыварыць і ўсе, а калі ачысціць яго, вы заўседы можаце frantumarlo пакідаючы некранутымі зварных швоў арыгінальныя....
Трубы і лепшае рашэнне з пункту гледжання прадукцыйнасці, а калі ачысціць fap вы толькі страціце трохі ўніз
freddyecu
09-09-2012, 20:26
вялікі дзякуй...гэта было тое, што я хацеў бы ведаць, на самай справе, на нізкіх губляе трохі пасля 2000 абарачэнняў, і бомбы...і я fap апусцелі...
затым, паклаўшы трубку, права павінна пайсці добра
checcosassu
26-12-2012, 12:35
каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў з электронным кіраваннем, што вам трэба?
msport (exil77grande)
26-12-2012, 14:01
каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў з электронным кіраваннем, што вам трэба?
вось адказ, які таксама адносіцца да egr.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1659-mappare-147
я выдаліў Egr ў электронным выглядзе і замяніць Fap з трубе і выключаецца fap. Вынікі былі выдатныя, я не страціў нічога, і машына ? нашмат больш рэактыўнай. Позна ? была таксама супастаўленая
я выдаліў Egr ў электронным выглядзе і замяніць Fap з трубе і выключаецца fap. Вынікі былі выдатныя, я не страціў нічога, і машына ? нашмат больш рэактыўнай. Позна ? была таксама супастаўленая
Пацвярджаю, як сказаў Кзс, мая старая машына была 147, выдаліў fap паклаў трубку, прама, і нанес на карту. Выдатныя вынікі без якіх-небудзь праблем :)
Каманду электроніка
08-01-2013, 14:02
Шмат разоў я настойліва рэкамендую дзіркі ў часе
Cio? наконт праколвання dpf ?? Калі вы як цікава, я часта чуў, але ніколі не атрымалі, каб убачыць яго гуляе
tonybiond
14-01-2013, 20:39
я таксама зрабіў тыя ж змены thedik на 147 120cv з fap , цяпер я затрымаўся egr і паклаў трубку прамой машына ідзе выдатна
Калі вы не можаце? defappare ў электронным выглядзе адтуліны раблю з наканечнікам 12-і добра..калі няма, то ідзе яшчэ павелічэнне ў плане, дыяметр.. але ? рэдка..
відавочна, у цэнтральнай частцы fap скажам скразную адтуліну, некаторыя робяць нават тры трыкутніка, то кожны з іх мае сваю тэхніку, то тэставаць ўсе, як вы сказалі раней, калі не проста пашыраецца адтуліну...................
відавочна, у цэнтральнай частцы fap скажам скразную адтуліну, некаторыя робяць нават тры трыкутніка, то кожны з іх мае сваю тэхніку, то тэставаць ўсе, як вы сказалі раней, калі не проста пашыраецца адтуліну...................
cio? тлумачыцца аптымальным адтуліну 12 прыкладна ў сярэдзіне fap bucando cio? таксама ўнутраная частка, дзе мы кажам, з'? фільтруе элемент і выходзіць у верхняй частцы або няма ?
legendaryslave
15-01-2013, 11:13
cio? тлумачыцца аптымальным адтуліну 12 прыкладна ў сярэдзіне fap bucando cio? таксама ўнутраная частка, дзе мы кажам, з'? фільтруе элемент і выходзіць у верхняй частцы або няма ?
пакіньце яе прапусціць, гэтая тэхніка ламаецца, кераміка і трапляюць у фінал, выклікаючы вібрацыі і tappamenti
на самай справе, заўседы лепш, чым зняць фап і пакласці трубку, або зліць усе і ўставіць трубку ўнутр, што пі? бяспечнае....
пакіньце яе прапусціць, гэтая тэхніка ламаецца, кераміка і трапляюць у фінал, выклікаючы вібрацыі і tappamenti
ну і дарма...памятаеце, што dpf-fap дасягае вельмі высокіх тэмператур, нават калі адключыце рэгенерацыі...мы па 600?...(900?C рэгенерацыі) пайсці і аслабіць будынку з унікальнай, як, што адначасова будзе надзелены таксама і пэўны ціск у выхлапной...не ? большую частку жыцця...і ўсе напружання, якія есць у выхлапных газах..тэмпературы,ціску,вібрацыі,etc.. лепш пазбягаць свідравання адтулін у керамічнай...плюс у fap-dpf есць дарагія металы, як паладый або плаціна, якія таксама стаяць 100-150 еўра за грам...для гэтага ў некаторых раенах есць злодзеі, якія крадуць іх smontantandoli з-пад машыны...так што замест таго, каб bucarli... vendeteli цэнтраў, якія спецыялізуюцца...можа быць, racimolate p? ).....
motorsport
15-01-2013, 16:57
легендарныя прабачце, у чым? ваша тэхніка будзе ачышчана??
legendaryslave
15-01-2013, 17:04
легендарныя прабачце, у чым? ваша тэхніка будзе ачышчана??
не, калі машына новая і я заўседы імкнуся захаваць, паклаўшы трубку прамой(downpipe), калі ачысціць nacchina губляе ледзь-ледзь і гучыць mettalico мне не падабаецца, калі наш фільтр і intasatissimo і больш не выкарыстоўваць рэжучыя атакі і там баланс добры трубе.
? добра, каб паспрабаваць захаваць іх, вы не ведаеце, вас ніколі не пасылаюць у рэдакцыі спецыяльнай канфіскацыі буклета, што вы робіце пасля ricompri новы.
дакладна таксама ? праўда, увагу, што цяпер на дарогах правяраць машыны, калі ? defappata гэта значыць, па іх думку, сядай трубы прама ў кірунку аўтамабілізацыі? без выдаткаў, што тады трэба распачаць, то калі ? магчыма, каб захаваць цэласнасць яго, пакладзем, добрая труба, калі вы cuccano аднаўлення і ripiazzi fap, то вы можаце? зрабіць у кожнай сістэме, што вы хочаце..........
Miiiiiiiii, што шарыкі co sti дзірак...калі вы ўваходзіце аўтамабіля, майстэрня і вам трэба зрабіць, пайсці ў спешцы, і вы не можаце defapparla ў электронным выглядзе, а кліент не хоча марнаваць грошы на fap зноў зрабіце адтуліну, і далей.. аўто ідзе...у мяне есць кліенты, якія ўжо маюць? шлях больш за 100 000 км,рабіце вашыя меркаванні...вядома, яны згодныя з тым, што вы кажаце аб трубе і ўсе праблемы...
motorsport
15-01-2013, 22:19
на самай справе, нават я, такім чынам, я зрабіў усе дзіркі не было ніколі праблем,то кожны чалавек у яго ідэі...
antonio.o
17-01-2013, 21:54
Вы пу? мець, магчыма, фота з двума рашэннямі адтуліны і трубкі, права на захаванне арыгінала.
antonio.o
17-01-2013, 21:56
Miiiiiiiii, што шарыкі co sti дзірак...калі вы ўваходзіце аўтамабіля, майстэрня і вам трэба зрабіць, пайсці ў спешцы, і вы не можаце defapparla ў электронным выглядзе, а кліент не хоча марнаваць грошы на fap зноў зрабіце адтуліну, і далей.. аўто ідзе...у мяне есць кліенты, якія ўжо маюць? шлях больш за 100 000 км,рабіце вашыя меркаванні...вядома, яны згодныя з тым, што вы кажаце аб трубе і ўсе праблемы...
прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?
panterargento
17-01-2013, 22:11
не, калі машына новая і я заўседы імкнуся захаваць, паклаўшы трубку прамой(downpipe), калі ачысціць nacchina губляе ледзь-ледзь і гучыць mettalico мне не падабаецца, калі наш фільтр і intasatissimo і больш не выкарыстоўваць рэжучыя атакі і там баланс добры трубе.
? добра, каб паспрабаваць захаваць іх, вы не ведаеце, вас ніколі не пасылаюць у рэдакцыі спецыяльнай канфіскацыі буклета, што вы робіце пасля ricompri новы.
У downpipe, не ? у трубе, якая замяняе фап, а ? труба, якая замяняе першасны каталізатар адразу на выхадзе з турбіны, я настойліва рэкамендую пакласці яго разам у трубе, вядома, браць кіраванне бетону, cos? вы будзе адмяніць тыя contropressioni, якія падымаюць тэмпературы агульнага.
У агульным, добры палегку для усей выхлапной сістэмы.
panterargento
17-01-2013, 22:14
прабачце, але я правільна разумею, то defap электронны і без механічных змяненняў адтуліны або трубкі?
Калі вы defap электронны, не трэба свідраваць нічога, трэба замяніць шланг прамой, вазьмі адзін схільнасці датчыкаў.
вядома, калі вы defap электронны або ачысціць або пакладзеце трубку, права!!!!!