КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica всього mjd 6jf

Вже
Я можу scodificare файл з ilil драйвер 6f3 різного програмного забезпечення. У immo універсальний decoding не знайти. я тільки 6f3 і не 6jf

egs
Саме на цю програму c'? як 6F3, що 6JF...

Вже
У мене версія 3.2, і я вважаю, тільки 6f3 і 6j3

scinti
Я підтверджую, що, як fiat :6f3 і 6j3, як opel, а в частковій 6jf. Цілком можливо, що це помилки в написанні програми? з повагою

Вже
АВТОМОБІЛЬНИЙ програмне ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ працює на цих ecu плануєте e2p?

Backgroop
АВТОМОБІЛЬНИЙ програмне ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ працює на цих ecu плануєте e2p?

Я особисто перевірив, і машини забезпечення на мареллі 6jf і 6f3 з scodifica повна і часткова, працює відмінно, на 70cv потрібно обробити файл BL від 448kb, а на 75 і 90cv файл e2prom 95320

Вже
хтось м'яко, я буду перевіряти цю scodifica?

Я особисто перевірив, і машини забезпечення на мареллі 6jf і 6f3 з scodifica повна і часткова, працює відмінно, на 70cv потрібно обробити файл BL від 448kb, а на 75 і 90cv файл e2prom 95320

Це, що у мене в руках ? один 70cv, і драйвер carsoftware d? також 70cv для scodifica всього через e2p.

Крім того, так як, якщо витягаю це flash з файлу ліжко в bdm, я витягнути файл з 452kb?

Вже
Хтось пу? мені допомогти? я намагався все через e2p, що через micro з immo універсальний decoding, і машини забезпечення. Якщо підключити його до школи діагностика завжди говорить мені, що СТАРТЕР НЕ ДОЗВОЛЕНО

cinqueturbo
Покладіть ' момент ясно..
Автомобіль-CV-HW, а що ви хочете, T, або P..

Хтось пу? мені допомогти? я намагався все через e2p, що через micro з immo універсальний decoding, і машини забезпечення. Якщо підключити його до школи діагностика завжди говорить мені, що СТАРТЕР НЕ ДОЗВОЛЕНО

Вибачте, але як ви хочете, що частково ви дайте згоду стартера до школи?
у загальній складності, може бути, і я кажу : "",
але чому? намагаюся не sula автомобіль?

Це і Іммо Частково..
кажу тобі, gi? що потрібно кодувати форсунки,
натисніть зчеплення для визнання обмін
Км 0,0
Для загальної пошти HW і SW, і з тим, що треба писати...

Вже
В архів rar c'? у грі. а то й ідея, 1.3 mjd 70cv hw01c

__________________ я намагався завжди для всього.

використання для bdm100, але я також можу в послідовний

cinqueturbo
В архів rar c'? у грі. а то й ідея, 1.3 mjd 70cv hw01c

__________________ я намагався завжди для всього.

використання для bdm100, але я також можу в послідовний

для всього мені необхідно Mpc555-6 від 448-452...
у послідовний, що HW використовуйте Півня?

Вже
05-03-2014, 23:06
На жаль, я вдома, і я не маю файлів позаду. Завтра його місце
Але чому? carsoftware мені каже: "файл неправильного розміру" навантаження, то 452kb, що те, від 448kb

У послідовний, я можу використовувати, як півень, який mpps.

Чергу, робить ці ecu правильно?

cinqueturbo
На жаль, я вдома, і я не маю файлів позаду. Завтра його місце
Але чому? carsoftware мені каже: "файл неправильного розміру" навантаження, то 452kb, що те, від 448kb

У послідовний, я можу використовувати, як півень, який mpps.

Чергу, робить ці ecu правильно?

Коли? boo..
ніколи не використовував для цих заходів
HW - hw01c
SW - ?

blackwolf76
На ці машини ви immo off на flash, так і з meucci. Успішно протестований на 70/75/90 резюме.

Слід змінити лише два біта...

egs
На 6JF зміна мікро -, а на 6F3 редагувати flash, e2prom вам не потрібно робити нічого....ми говоримо, що добре працюють програми, майже всі....Якщо не ? проти правил, пошти, файл micro для 6JF і ми допоможемо вам.,...

Вже

Спасибі всім

egs
Спробуйте це, має піти.

cinqueturbo

Спасибі всім

Якщо потрібно ще 448Kb писати в послідовний 452KB для BDM

Вже
Спасибі всім за турботу, n? тим часом я намагався зробити файл micro з раз і на цей раз l' стартера ? дозволено. Я прошу у вас пробачення, якщо я зробив файл-безрезультатно. І красиво у вас людей, на яких можна покластися. Я сподіваюся, що зможу відповісти взаємністю.

Просто я вважаю, 2 хв. навантаження мій працює.

Вже
Я не забув!

Якщо б хто-то служити ось цей файл працює з іммо офф. У грі можна знайти в спеціальному розділі

michele30
але файли з immo off 448 452, розміщені вписуйте в e2p (95320 ) чи не так ?
йдуть добре, все 1.3 mjet, так і 6f, що 6j ?