Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica усяго mjd 6jf
Я магу scodificare файл з ilil драйвер 6f3 рознага праграмнага забеспячэння. У immo універсальны decoding не знайсці. я толькі 6f3 і не 6jf
Менавіта на гэтую праграму c'? як 6F3, што 6JF...
У мяне версія 3.2, і я лічу, толькі 6f3 і 6j3
Я пацвярджаю, што, як fiat :6f3 і 6j3, як трохгадовы opel, а ў частковай 6jf. Цалкам магчыма, што гэта памылкі ў напісанні праграмы? з павагай
АЎТАМАБІЛЬНЫ праграмнае ЗАБЕСПЯЧЭННЕ працуе на гэтых ecu плануеце ў e2p?
Backgroop
05-03-2014, 10:12
АЎТАМАБІЛЬНЫ праграмнае ЗАБЕСПЯЧЭННЕ працуе на гэтых ecu плануеце ў e2p?
Я асабіста праверыў, і машыны забеспячэння на марелли 6jf і 6f3 з scodifica поўная і частковая, працуе выдатна, на 70cv трэба апрацаваць файл BL ад 448kb, а на 75 і 90cv файл e2prom 95320
хто-то мякка, я буду правяраць гэтую scodifica за ўсе?
Я асабіста праверыў, і машыны забеспячэння на марелли 6jf і 6f3 з scodifica поўная і частковая, працуе выдатна, на 70cv трэба апрацаваць файл BL ад 448kb, а на 75 і 90cv файл e2prom 95320
Гэта, што ў мяне ў руках ? адзін 70cv, і драйвер carsoftware d? таксама 70cv для scodifica за ўсе праз e2p.
Акрамя таго, так як, калі здабываюць гэта flash з файла ложак у bdm, я выцягнуць файл з 452kb?
Хто-то пу? мне дапамагчы? я спрабаваў ўсяго праз e2p, што праз micro з immo універсальны decoding, і машыны забеспячэння. Калі падключыць яго да школы дыягностыка заўседы кажа мне, што АЎТАР НЕ ДАЗВОЛЕНА
cinqueturbo
05-03-2014, 22:04
Пакладзеце n'roses момант ясна..
Аўтамабіль-CV-HW, а што вы хочаце, T або P..
Хто-то пу? мне дапамагчы? я спрабаваў ўсяго праз e2p, што праз micro з immo універсальны decoding, і машыны забеспячэння. Калі падключыць яго да школы дыягностыка заўседы кажа мне, што АЎТАР НЕ ДАЗВОЛЕНА
Прабачце, але як вы хочаце, што часткова вы дайце згоду стартара да школы?
у агульнай складанасці, можа быць, і я кажу : "можа быць",
але чаму? стараюся не sula аўтамабіль?
Гэта і Иммо Часткова..
кажу табе, gi? што трэба кадаваць пульверызатар,
націсніце счаплення для прызнання абмен
< 0,0
Для агульнай пошты HW і SW, і з тым, што трэба пісаць...
У архіў rar c'? у крычы. а то і ідэя, 1.3 mjd 70cv hw01c
__________________ я спрабаваў заўседы для ўсяго.
выкарыстанне для bdm100, але я таксама магу у паслядоўны
cinqueturbo
05-03-2014, 22:50
У архіў rar c'? у крычы. а то і ідэя, 1.3 mjd 70cv hw01c
__________________ я спрабаваў заўседы для ўсяго.
выкарыстанне для bdm100, але я таксама магу у паслядоўны
для ўсяго мне неабходна Mpc555-6 ад 448-452...
у паслядоўны, што HW выкарыстоўвайце Пеўня?
На жаль, я дома, і я не маю файлаў ззаду. Заўтра яго месца
Але чаму? carsoftware мне кажа: "файл няправільнага памеру" нагрузка, то 452kb, што тое, ад 448kb
У паслядоўны, я магу выкарыстоўваць, як певень, які mpps.
Чаргу, робіць гэтыя ecu правільна?
cinqueturbo
05-03-2014, 23:13
На жаль, я дома, і я не маю файлаў ззаду. Заўтра яго месца
Але чаму? carsoftware мне кажа: "файл няправільнага памеру" нагрузка, то 452kb, што тое, ад 448kb
У паслядоўны, я магу выкарыстоўваць, як певень, які mpps.
Чаргу, робіць гэтыя ecu правільна?
Калі? boo..
ніколі не выкарыстаў для гэтых мерапрыемстваў
HW - hw01c
SW - ?
blackwolf76
05-03-2014, 23:24
На гэтыя машыны вы immo off на flash, так і з толькі з meucci. Паспяхова пратэставаны на 70/75/90 рэзюмэ.
Трэба змяніць толькі два біта...
На 6JF змяненне мікра -, а на 6F3 рэдагаваць flash, e2prom вам не трэба рабіць нічога....мы кажам, што добра працуюць праграмы, амаль усе....Калі не ? супраць правілаў, пошты, файл micro для 6JF і мы дапаможам вам.,...
Паспрабуйце гэта, павінна пайсці.
cinqueturbo
06-03-2014, 10:26
Дзякуй усім
Калі трэба яшчэ 448Kb пісаць у паслядоўны 452KB для BDM
Дзякуй усім за клопат, n? паміж час я спрабаваў зрабіць файл micro з раз і на гэты раз l' стартара ? дазволена. Я прашу ў вас прабачэння, калі я зрабіў файл-безвынікова. І прыгожа ў вас людзей, на якіх можна пакласціся. Я спадзяюся, што змагу адказаць узаемнасцю.
Проста я лічу, 2 мін. нагрузкі мой працуе.
Я не забыўся!
Калі б хто-то служыць вось гэты файл працуе з иммо оф. У врі можна знайсці ў спецыяльным раздзеле
michele30
11-03-2014, 22:06
але файлы з immo off 448 452, размешчаныя ўпісваюцца ў e2p (95320 ) ці не так ?
ідуць добра, усе 1.3 mjet, так і 6f, што 6j ?