Перегляд Повної Версії : модулі adblue
Clemi616
04-03-2014, 17:42
Привіт всім ..!
я бачив у мережі додаткові модулі adblue для iveco
хто-небудь знає, чи працюють вони?:confused:
chiptuning.cro
04-03-2014, 18:15
Я спробував один, автобусом setra, який має завод mercedes bosch, але не це було добре, мені, що' вантажівка і не автобус, але я намагався те ж саме... Як і те, programabille aspeto перший вантажівка, щоб повторити спробу...
Clemi616
04-03-2014, 18:45
але дивіться, я чув дещо, що робить гірський ...практично c' ? хто каже, що встановлювати його біля глушника , хто говорить, що встановлювати його поблизу, позаду, біля насоса, але не кожен його.
проблема, що я хочу цифри....
Сьогодні
08-03-2014, 21:41
Вибачте, але що модулі? Як вони називаються? Якщо адмін дають дозволу! Просто, щоб capirecome фірмами
пристрасть двигунів
08-03-2014, 22:57
Привіт всім ..!
я бачив у мережі додаткові модулі adblue для iveco
хто-небудь знає, чи працюють вони?:confused:Привіт, залежить від того, що і хто фірма купіть.....
leandro89
09-03-2014, 00:21
Вибачте, але що модулі? Як вони називаються? Якщо адмін дають дозволу! Просто, щоб capirecome фірмами
просто читати правила, а ? все ясно, про що писати, і замість "ні"
riccardo59
07-09-2014, 20:17
Ви повинні вказати, краще, якщо вони додаткові модулі для збільшення потужності або модулі, щоб заблокувати ебу ввести adblue.-
riccardo59
07-09-2014, 20:25
Привіт chiptuning.cro, подивитися, що, якщо гори всі форми потрібно перепрограмувати, інакше не працює, то ви можете відкрити його і поміняти тільки насос, які є bosch, все одно, на самому справі, якщо ви встановите манометр на трубах тиск має бути 5 atm
з особистого досвіду, у мене завжди було добре з моїми модулів щодо scania
Досвід є модулі та модулі .... До менше часу тому на Mercedes nn йшли, але на iveco, daf, Renault/Volvo, scania і man вони працюють добре, x? необхідний завод працює, принаймні, х-час в PRG
riccardo59
24-11-2014, 07:22
Завод ? завжди працює, навіть з модулями, не тільки не вводить adblu, ? fnzionante в іншому випадку всередині дає помилку, і вантажівка гальмує і не ходить
hftdelta
28-01-2015, 12:53
Рага мод для видалення ad-blue, є багато, пам'ятаєте? повідомте потенційному клієнтові, що якщо його спіймають, вони зняття коштів riomologazione і тріском тонкої будучи незаконні операції. не та, що я кажу це, щоб зламати, але краще попередити проти медалі, не думаю, що приємно бачити з вантажівка, щоб їхати в consegnia і перебувати з слуга, і не міг навіть скачати.(я маю на увазі колишній власник-водій)
є багато способів, щоб видалити adiblue : або додатковий модуль на лінії, яка може спотворювати сигнал лінії can або набагато більш ручної elenare деяких датчиків і зондів на глушник, якщо ви помітили на рот глушник після obbolizione у src рот глушника ви відразу назад після поїздок чорний