Прагляд Поўнай Версіі : модулі adblue
Clemi616
04-03-2014, 17:42
Прывітанне ўсім ..!
я бачыў у сеткі дадатковыя модулі adblue для iveco
хто-небудзь ведае, ці працуюць яны?:confused:
chiptuning.cro
04-03-2014, 18:15
Я паспрабаваў адзін, на аўтобусе setra, які мае завод mercedes, bosch, але не гэта было добра, мне, што' грузавік і аўтобус не, але я спрабаваў тое ж самае... Як і то, programabille aspeto першы грузавік, каб паўтарыць спробу...
Clemi616
04-03-2014, 18:45
але глядзіце, я чуў некалькі, што робіць горны ...практычна c' ? хто кажа, што ўсталеўваць яго каля глушыцеля , хто кажа, што ўсталеўваць яго паблізу, ззаду, каля помпы, але не кожны яго.
праблема, што я хачу лічбы....
Прабачце, але што модулі? Як яны называюцца? Калі адмін даюць дазволу! Проста, каб capirecome фірмамі
запал рухавікоў
08-03-2014, 22:57
Прывітанне ўсім ..!
я бачыў у сеткі дадатковыя модулі adblue для iveco
хто-небудзь ведае, ці працуюць яны?:confused:Прывітанне, залежыць ад таго, што і хто фірма купіце.....
leandro89
09-03-2014, 00:21
Прабачце, але што модулі? Як яны называюцца? Калі адмін даюць дазволу! Проста, каб capirecome фірмамі
проста чытаць правілы, а ? усе ясна, аб чым пісаць, і замест "няма"
riccardo59
07-09-2014, 20:17
Вы павінны паказаць, лепш, калі яны дадатковыя модулі для павелічэння магутнасці або модулі, каб заблакаваць эбу ўвесці adblue.-
riccardo59
07-09-2014, 20:25
Прывітанне chiptuning.cro, паглядзець, што, калі гары ўсе формы трэба перапраграмаваць, інакш не працуе, то вы можаце адкрыць яго і памяняць толькі помпа, якія з'яўляюцца bosch, усе роўна, на самай справе, калі вы ўсталюеце манометр на трубах ціск павінна быць 5 atm
з асабістага вопыту, у мяне заўседы было добра з маімі модуляў адносна scania
Вопыт есць модулі і модулі.... Да менш часу таму на Mercedes nn ішлі, але на iveco, daf, Renault/Volvo, scania і man яны працуюць добра, x? неабходны завод працуе, па крайняй меры, х-час у PRG
riccardo59
24-11-2014, 07:22
Завод ? заўседы працуе, нават з модулямі, не толькі не ўводзіць adblu, ? fnzionante у адваротным выпадку ўнутры дае памылку, і грузавік спыніцца і не ходзіць
hftdelta
28-01-2015, 12:53
Рага мод для выдалення ad-сіні, есць шмат, памятаеце? паведаміце патэнцыйнаму кліенту, што калі яго зловяць, яны зняцця сродкаў riomologazione і трэскам тонкай будучы незаконныя аперацыі. не і, што я кажу гэта, каб зламаць, але лепш папярэдзіць супраць медалі, не думаю, што прыемна бачыць з грузавік, каб ехаць у consegnia і знаходзіцца з слуга, і не мог нават спампаваць.(я маю на ўвазе былы-уладальнік-кіроўца)
есць шмат спосабаў, каб выдаліць adiblue : або дадатковы модуль на лініі, якая можа скажаць сігнал лініі can або значна больш ручной elenare некаторых датчыкаў і зондаў на глушыцель, калі вы заўважылі на рот глушыцель пасля obbolizione у src рот глушыцеля вы адразу назад чорны пасля паездак