Прагляд Поўнай Версіі : справаздачу навучальны курс перапрызначэньне professionalchiptuning 28/02 - 01/03/14 Рым
dejanira17
02-03-2014, 13:05
я ўдзельнічаў у працэсе
працуюць co максімальнай seriet? а вам?.
вельмі вычарпальны пералік, у тлумачэнні і вельмі хворых , метад навучання, падыходзіць для ўсіх .
выкладчык тлумачыць, метад сапраўды добры.
дзякуючы супрацоўнікам
Добра, цікава чытаць, нават некаторыя водгукі тых, хто ўдзельнічаў... Колькі курсаў разлічваў арганізаваць у год?
Я пацвярджаю, вядома, пышная, тлумачэнне асноўнай, але поўны, каб даведацца, як супаставіць з 0.
Даступнасць? унікальны ў тлумачэнні рэчаў, нават больш? раз і ў rx на ўсе пытанні і сумневы.
Дзякуй усім.
dejanira17
04-03-2014, 06:09
вялікі msport і вельмі добры адмін у тым ліку
msport (exil77grande)
04-03-2014, 10:54
я адкрываю гэты пост, каб зрабіць невялікую справаздачу выканання,фатаграфіі і водгукі на навучальны курс перапрызначэньне блокаў кіравання працягласцю 2 дні тэорыя + практыка праведзена ў РЫМЕ, у супрацоўніцтве з magicmotorsport, які лячыў практыка робіць, і тлумачачы розныя тыпы блокаў кіравання ўведзеныя лічыльнік і метад працы,мы зацямнілі асобы ў выявы для вашай прыватнасці
1? дзень (тэорыя)
msport (exil77grande)
04-03-2014, 20:56
2? дзень (практыка)
і ў канцы усім удзельнікам быў выдадзены гэты сертыфікат.
ps: некаторыя сышлі раней, чым мы далі сертыфікат і 2 гаджэты, якія мы будзем адпраўляць па пошце.
прыгожа! Данііл і Марые вы выдатныя;
Віншую!!!
fuorigiri12000
05-03-2014, 21:31
Вельмі добра, вельмі цікава.
pdtechnology
06-03-2014, 11:48
курс, арганізаваны прафесіяналамі і сур'езнымі admn ен не грашыць...для тых, хто глядзіць на свет chiptuning ? вялікае значэнне ўдзелу ў працэсе так арганізаванай.тлумачэнні выразныя і простыя,даюць метад працы без прымусіць вас страціць у формулы і ўраўненні. рэкамендую, хто хоча зразумець болей, frenquentare адзін з іх курсаў. добрыя вялікія апладысменты!!!!
159sportwagon
06-03-2014, 22:31
Прывітанне ўсім . Таксама я павінен быў прыйсці на корсо у Рыме , але па працы, я вырашыў зрабіць гэта онлайн, і мы толькі што скончыўся . Данііл (admin) у яго было шмат цярпення, каб растлумачыць мне ўсе гэта так шмат разоў, пакуль не разумела . Я магу толькі рэкамендаваць курс тым, хто яшчэ не ў год зрабілі, і я хачу зрабіць . Вядома, мне ? спадабалася, і нават калі вы не почуствовали што-то адмін даў мне зразумець. Я быў вельмі рады .
mastomichele
08-03-2014, 02:18
ну, што сказаць, і было прыемна, перш за ўсе, ведаць два майстры-чалавека, пасля pi? два гады, што мы разам працавалі, нават не пазнаць адзін аднаго, я не магу пацвердзіць, што два чалавека ў рукі падрыхтаваныя і не вераць, што іх моцнай бокам, і ў супрацоўніцтве жаданне зрабіць і, перш за ўсе дакладнасць, якая ў гэтай вобласці мае вельмі а таксама быць гатовым шмат у галіне вынік, што даю на працягу 10 і я магу сказаць, што я даведаўся вельмі шмат маіх радасцяў, gi? мне я, здымаючы
механік 85
08-03-2014, 15:12
І было прыемна. данііл і быў вельмі ясным ў яго тлумачэнне вельмі прафесійна. Я рады, што ведалі, што гэты персанал
msport (exil77grande)
09-03-2014, 14:52
дзякуй, хлопцы, вашы водгукі-наша sodisfazione.
Цікава, вядома, і метад вучылі вельмі функцыянальны і практычны, а таксама велізарнае задавальненне ад таго, як заснавальнікі форуму і іншых карыстальнікаў.
Машыніст
18-03-2014, 19:45
Вось свежы ад онлайн-курс. Я хацеў бы падзякаваць Данііла за тое, што мяне патлумачыў розных дыспетчараў і розныя стратэгіі выкарыстоўваць. Я б сказаў, выдатны курс для тых, хто хоча пачаць змяняць, правільна блокі кіравання. Нічога не застаецца, як прымяняць вучэнні. :)
msport (exil77grande)
22-03-2014, 11:07
Вось свежы ад онлайн-курс. Я хацеў бы падзякаваць Данііла за тое, што мяне патлумачыў розных дыспетчараў і розныя стратэгіі выкарыстоўваць. Я б сказаў, выдатны курс для тых, хто хоча пачаць змяняць, правільна блокі кіравання. Нічога не застаецца, як прымяняць вучэнні. :)
дзякуй, але ў вашым выпадку я павінен сказаць, што, нягледзячы знайшоўшы, зрабіў онлайн у мяне быў выдатны alievo, што я зрабіў усе прасцей з хуткасць aqcuisizione дадзеных ўражвае,да наступнага разу.
хлопцы, сертыфікат не трымаю :-(
msport (exil77grande)
04-05-2014, 17:51
хлопцы, сертыфікат не трымаю :-(
прывітанне, прыгожая,але колькі вы ведаеце hehehehe.
сапраўды danie не трымаю :-(
механік 85
05-05-2014, 10:45
Прывітанне дані, дайце мне ведаць, калі робіш курс катання
Прывітанне дані, дайце мне ведаць, калі робіш курс катання
напрыклад, калі я раблю гэта?
выбачайце банэр у верхняй яго вы бачылі?
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6256-3%B0-Corso-di-formazione-mappature-centraline-professionalchiptuning