Перегляд Повної Версії : Kess v2 1.89 клон на edc17 cp14
hgtferma
03-03-2014, 13:04
привіт хлопці, хотів би запитати, якщо хто-небудь пробував kess на ці ecu завантаження tricore функції, і якщо я можу відчувати себе комфортно після того, як зробив резервну копію
я теж хотів би це знати .....
sa80libero
12-07-2014, 12:32
не повинно бути ніяких проблем......
не повинно бути ніяких проблем......
у вас є вже? зроблені які-небудь ?
sportknight
12-07-2014, 21:01
якщо є протоколи, робить його безпечним,єдина проблема може бути tprot..
якщо є протоколи, робить його безпечним,єдина проблема може бути tprot..
у protocolo c'? , ? для audi A4 (B8) від 3000 cc, але тільки не я посилання в папці "help" (за точність не маю навіть не один, і я не можу їх побачити) ти слюди посилання на цей ecu ?
що означає можливі проблеми, tprot...?
Дякую
подивитися ці pdf
8261
Спасибі, Sno , як дістатися до 80 повідомлень потро завантажити.... мені не вистачає ще 15:mad::)
файли повинні бути зміни на SD зробити Tricore
файли повинні бути зміни на SD зробити Tricore
вибачте, Ерік, але я не зрозумів, що ви хочете сказати :confused:
щоб змусити його працювати з клоном я додаю для редагування файлів з SD-карти.
щоб змусити його працювати з клоном я додаю для редагування файлів з SD-карти.
прости моє невігластво, але я все ще не розумію
legendaryslave
13-07-2014, 23:40
Це означає, що слід замінити файли в sd інструменту, в іншому випадку ви не можете прочитати і записати її
Це означає, що слід замінити файли в sd інструменту, в іншому випадку ви не можете прочитати і записати її
ок , тепер я зрозумів ... що ? дії, щоб змінити файли на sd карту і цю sd ? всередині інтерфейсу, і йде у відкриту ?
дякую і вибачте за питання, які, можливо, для вас вже тривіально, але для мене на даний момент виходить "p"? pi? складно
ок , тепер я зрозумів ... що ? дії, щоб змінити файли на sd карту і цю sd ? всередині інтерфейсу, і йде у відкриту ?
дякую і вибачте за питання, які, можливо, для вас вже тривіально, але для мене на даний момент виходить "p"? pi? складно
ви повинні мати зміст, sd добре читати і писати не те, утримання в toll........
ви повинні мати зміст, sd добре читати і писати не те, утримання в toll........
вибачте, Sno, але так, я думаю, не зрозуміти .... на практиці, що я повинен робити ?
Ми виходимо також з того, що я не знаю, де ? це SD....
rodcraft86
14-07-2014, 23:22
вміст sd не думав, що cos? важливо, ? можливо, щоб один з хороших, скажімо?
знайдена ця SD ... ви могли б сказати мені, що ходив, басейн l інтерфейс і всередині я знайшов цю SD , однак побачив, що там був я також зробив BK .
Я, чесно кажучи, ще не пробував це засіб на цьому ecu , так що я не знаю, чи нормально це чи ні , але так, щоб знати, як ви розумієте, якщо вміст SD ? добре це чи ні ?
дякуємо за співпрацю
Я не знаю, якщо я можу розмістити посилання, щоб завантажити його тут.
Дайте мені знати.
leandro89
20-07-2014, 15:07
Я не знаю, якщо я можу розмістити посилання, щоб завантажити його тут.
Дайте мені знати.
зовнішні посилання на матеріал chiptuning заборонені за правилами
отже, рішення в чому ? ...відкриває без обговорення ради. зміст, де слід шукати!
fabiovts88
29-08-2014, 13:26
Мені цікаво було б, навіть я, з-новини
vx135ste
22-02-2015, 17:27
Також я зацікавлений.... нічого на ці файли sd ?
Може бути, там допоможуть з цією проблемою...я був Би дуже зацікавлений, я теж цю річ....
пристрасть двигунів
22-03-2015, 23:55
Не ? секрет був, очевидно, не прагнете, ви просто подивіться на сайтах продавців, де є інформація і файли, які вам потрібні, не забувайте, що кілька з цих ecu antituning..............
Не ? секрет був, очевидно, не прагнете, ви просто подивіться на сайтах продавців, де є інформація і файли, які вам потрібні, не забувайте, що кілька з цих ecu antituning..............
на жаль, на сайтах продавців не знайшов нічого......
Що я знаю вміст SD йде до теперішнього часу тільки в той момент, коли ви йдете, щоб оновити Прошивку. І з новою прошивкою c'? папки SD-карти скопіювати в свій SD. Багато shelves SD оригінальний і замінити Sandisk ULTRAIII набагато швидше і кажуть краще швидкість? читання.
Я зробив ремонт на моєму kess v2 3.099, призвело до 4.036, реле в жовті встановлено, зумер, діод, Kline, з'єднання, відсутні 24v затикаєте і montanta SDHC - Class 5 і 4 тепер автомобілі, які раніше знадобилося 40 хвилин, тому 10.
Ніколи не бачив помилку, дзвінок - "будильник".
Ми до ****lli в ГРІ, як стабільність.
я підтверджую, що після оновлення інструмент займає набагато менше часу читати і писати!!!дуже добре!!!
сьогодні вранці я зробив daily edc17 якому update старий дав мені проблем, а тепер не кліпаючи читав, і написано, і найчастіше обчислює дату запису, в той час як півень латку!!!
Але вас це зробив FULL OBD daily або boot/Tricore??
EDC17-CPxx??
Fw 3.099 не робив, зрозуміло, щоденні із бош EDC16-C3x