Прагляд Поўнай Версіі : Kess v2 1.89 клон на edc17 cp14
hgtferma
03-03-2014, 13:04
прывітанне хлопцы, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь спрабаваў kess на гэтыя ecu загрузкі tricore функцыі, і калі вы я магу адчуваць сябе камфортна пасля таго, як зрабіў рэзервовую копію
я таксама хацеў бы гэта ведаць .....
sa80libero
12-07-2014, 12:32
не павінна быць ніякіх праблем......
не павінна быць ніякіх праблем......
у вас есць ужо? зробленыя якія-небудзь ?
sportknight
12-07-2014, 21:01
калі есць пратаколы, робіць яго бяспечным,адзіная праблема можа быць tprot..
калі есць пратаколы, робіць яго бяспечным,адзіная праблема можа быць tprot..
у protocolo c'? , ? для audi A4 (B8) ад 3000 cc, але толькі не я спасылкі ў тэчцы "help" (за дакладнасць не маю нават не адзін, і я не магу іх убачыць) ты лушчака спасылку на гэты ecu ?
што азначае магчымыя праблемы, tprot...?
Дзякуй
паглядзець гэтыя pdf
8261
паглядзець гэтыя pdf
8261
Дзякуй, Зоркі , як дабрацца да 80 паведамленняў потра спампаваць.... мне не хапае яшчэ 15:mad::)
файлы павінны быць змены на SD зрабіць Tricore
файлы павінны быць змены на SD зрабіць Tricore
выбачайце, Эрык, але я не зразумеў, што вы хочаце сказаць :confused:
каб прымусіць яго працаваць з клонам я дадаю для рэдагавання файлаў з SD-карты.
каб прымусіць яго працаваць з клонам я дадаю для рэдагавання файлаў з SD-карты.
даруй мае невуцтва, але я ўсе яшчэ не разумею
legendaryslave
13-07-2014, 23:40
Гэта азначае, што варта замяніць файлы ў sd інструмента, у адваротным выпадку вы не можаце прачытаць і запісаць яе
Гэта азначае, што варта замяніць файлы ў sd інструмента, у адваротным выпадку вы не можаце прачытаць і запісаць яе
ок , цяпер я зразумеў ... што ? дзеянні, каб змяніць файлы на sd карту і гэтую sd ? унутры інтэрфейсу, і ідзе ў адкрытую ?
дзякуй і выбачайце за пытанні, якія, магчыма, для вас ужо трывіяльна, але для мяне на дадзены момант атрымліваецца "p"? pi? складана
ок , цяпер я зразумеў ... што ? дзеянні, каб змяніць файлы на sd карту і гэтую sd ? унутры інтэрфейсу, і ідзе ў адкрытую ?
дзякуй і выбачайце за пытанні, якія, магчыма, для вас ужо трывіяльна, але для мяне на дадзены момант атрымліваецца "p"? pi? складана
вы павінны мець ўтрыманне, sd добра чытаць і пісаць не тое, ўтрыманне ў toll........
вы павінны мець ўтрыманне, sd добра чытаць і пісаць не тое, ўтрыманне ў toll........
выбачайце, Зоркі, але так, я думаю, не зразумець .... на практыцы, што я павінен рабіць ?
Мы зыходзім з таго, што я не ведаю, дзе ? гэта SD....
rodcraft86
14-07-2014, 23:22
змесціва sd не думаў, што cos? важна, ? магчыма, каб адзін з добрых, скажам?
знойдзена гэтая SD ... вы маглі б сказаць мне, што хадзіў, басейн l інтэрфейс і ўнутры я знайшоў гэтую SD , аднак убачыў, што там быў я таксама зрабіў BK .
Я, шчыра кажучы, яшчэ не спрабаваў гэта сродак на гэтым ecu , так што я не ведаю, ці нармальна гэта ці не , але так, каб ведаць, як вы разумееце, калі змесціва SD ? добра гэта ці не ?
дзякуй за супрацоўніцтва
Я не ведаю, калі я магу размясціць спасылку, каб спампаваць яго тут.
Дайце мне ведаць.
leandro89
20-07-2014, 15:07
Я не ведаю, калі я магу размясціць спасылку, каб спампаваць яго тут.
Дайце мне ведаць.
знешнія спасылкі на матэрыял chiptuning забароненыя па правілах
такім чынам, рашэнне ў чым ? ...адкрывае абмеркаванне без рады. змест, дзе варта шукаць!
fabiovts88
29-08-2014, 13:26
Мне было б цікава, нават я, з-навіны
vx135ste
22-02-2015, 17:27
Таксама я зацікаўлены.... нічога на гэтыя файлы sd ?
Можа быць, там дапамогуць з гэтай праблемай...я быў Бы вельмі зацікаўлены, я таксама гэтую рэч....
запал рухавікоў
22-03-2015, 23:55
Не ? сакрэт быў, відавочна, не імкнецеся, вы проста паглядзіце на сайтах прадаўцоў, дзе есць інфармацыя і файлы, якія вам патрэбныя, не забывайце, што некалькі з гэтых ecu antituning..............
Не ? сакрэт быў, відавочна, не імкнецеся, вы проста паглядзіце на сайтах прадаўцоў, дзе есць інфармацыя і файлы, якія вам патрэбныя, не забывайце, што некалькі з гэтых ecu antituning..............
на жаль, на сайтах прадаўцоў не знайшоў нічога......
Што я ведаю змесціва SD ідзе да цяперашняга часу толькі ў той момант, калі вы ідзяце, каб абнавіць Прашыўку. І з новай прашыўкай c'? тэчку SD-карты скапіяваць у свой SD. Многія shelves SD арыгінальны і замяніць Sandisk ULTRAIII значна хутчэй і кажуць лепш хуткасць? чытання.
Я зрабіў рамонт на маім kess v2 3.099, прывяло да 4.036, рэле ў жоўтыя ўстаноўлены, зумер, дыед, Kline, злучэння, якія адсутнічаюць 24v затыкаеце і montanta SDHC - Class 5 і 4. цяпер аўтамабілі, якія раней спатрэбілася 40 хвілін, таму 10.
Ніколі не бачыў памылку, званок - "будзільнік".
Мы да ****lli ў КРЫЧЫ, як стабільнасць.
я пацвярджаю, што пасля абнаўлення інструмент займае значна менш часу, каб чытаць і пісаць!!!вельмі добра!!!
сення раніцай я зрабіў daily edc17 якім update стары даў мне праблем, а цяпер не міргаючы чытаў, і напісана, і часцей за ўсе вылічае дату ў запісу, у той час як певень лату!!!
Але вас гэта зрабіў FULL OBD daily ці boot/Tricore??
EDC17-CPxx??
Fw 3.099 не рабіў, зразумела, штодзенныя з bosch EDC16-C3x