КПК

Перегляд Повної Версії : блок управління IAW59f.m7

rondella72
03-03-2014, 01:03
Всім привіт, хлопці, приймаю поради, як це виправити благословив ебу підлягає від проклятого проблема, коли назад повернути двигун 3-циліндровий. Хтось з вас є вже? здійснюється ця операція?
Заздалегідь дякую :)
Даніеле.

амінь
04-03-2014, 16:24
Я повинен мати і фотографії, м3, ремонт зроблений, за? я не знаю, якщо за правилами я маю право, навіть у перший раз, коли я відкрив я пошкоджений, в поспіху, чому? я не пробурених добре заклепками.

giuseppe1374
04-03-2014, 16:42
ви можете? ремонт, відновлення "слід", але не ? сказав, що відхилено

rondella72
04-03-2014, 23:13
щоб дізнатися трек пошкоджений, як dev вчинити?

motorsport
05-03-2014, 00:01
насправді, якщо отримати в руїнах і краще!! :)

giuseppe1374
08-03-2014, 12:04
прислухайтеся до поради автоспорту в даний час ці ecu знайдете їх мало

jolidj
08-03-2014, 12:44
відкрийте зробіть na фотографії та пошти. якщо трек, здорового і ремонт повинні виконуватись іншого боку. якщо у вас manualita краще залишити його в спокої.
кращий шлях, що (як ви сказали) приймати в руїнах і scodificarla

legendaryslave
08-03-2014, 14:13
На жаль, також відремонтовані тривають мало, навіть іноді дають проблеми, навіть ті, відновлене,краще вибрати для злому довіри

magic heroes
09-03-2014, 20:21
ті, ECU мають аномалії пілотів котушок, ланцюг ? нижче розміру, ніж для поглинання вимагається від запалювання ? часто пропускає доріжки друкованої плати, що кільце pi? слабкі... в інший раз, особливо якщо це стосується обладнання, змінено серії, (з мосту посилений) в цьому випадку часто транзистор потужності. це Mosfet з каналом N... в будь-якому випадку, ви можете? перевірте цілісність? мультиметр після зняття ЕБУ. тим часом, рада-й? банально, що я можу тобі дати ? перевірити continuit? між кодом і GND (центральний провід mosfet). якщо ізольований повернути трек, ? що спалили.. щоб повторити, треба мати паяльник з урахуванням temperatua контролем, працює з температурою не вище 300?, я рекомендую, треба мати руки, дуже твердою і rapidit? у виконання! якщо перегрівається deteriori і згорите трек непоправно, то він стосується тебе кинути ебу. я давно, я навіть заміни модулів поклавши mosfet з корпусом То220 зовні, операції, для іншої підстави для розірвання договору, так як струм source-drain ? краще розсіюється, транзисторний плюс :-)