Перегляд Повної Версії : з повагою
ilgrandeuomotigre
09-09-2012, 16:01
Привіт, друзі на першому малюнку корми я зробив це! я не представив, але вибачте мене, я не знав! Дякую, що прийняли вибачення! я радий бути вашим вже сьогодні!
msport (exil77grande)
09-09-2012, 16:03
Привіт, друзі на першому малюнку корми я зробив це! я не представив, але вибачте мене, я не знав! Дякую, що прийняли вибачення! я радий бути вашим вже сьогодні!
привіт і ласкаво просимо,тепер і ти тільки що зробив другий рисунок c.... тому що ми хотіли би адекватне уявлення типу:
ім'я
професії
вік
localita'
привіт і ласкаво просимо,тепер і ти тільки що зробив другий рисунок c.... тому що ми хотіли би адекватне уявлення типу:
ім'я
професії
вік
localita'
кафе. msport цієї презентації та регулювання ? був ваш хрест, починаючи з 1? користувач ahahahha а деякі після вони зробили, що змогли пробачити бути відмінні елементи.
ilgrandeuomotigre
09-09-2012, 16:16
Я Лука і Барі, студент-медик! Мої хобі: кіно і музика! Не дуже зручно на форумі, а ви помітили! Я сподіваюся, що завтра буде? випускник, купити там старовинний автомобіль "альфа-ромео"! Це моя пристрасть, крім жінок, звичайно!
Я Лука і Барі, студент-медик! Мої хобі: кіно і музика! Не дуже зручно на форумі, а ви помітили! Я сподіваюся, що завтра буде? випускник, купити там старовинний автомобіль "альфа-ромео"! Це моя пристрасть, крім жінок, звичайно!
привіт Цибулі добре приїхав, тепер ми! дай бог, і ін.? але ми зрозуміли, що ви молоді, принаймні, ch? ви не з курсу.
ilgrandeuomotigre
09-09-2012, 16:28
Ну ви fuorissimo звичайно, але я, як сказати, неприємності! Але в березні я повинен це зробити! Я 24 років.
sa80libero
10-09-2012, 10:20
привіт, бен прийшов на форум
ласкаво просимо людини тигра.... ;)
dvdtuning
11-09-2012, 16:46
Ласкаво просимо...