Перегляд Повної Версії : Витратомір повітря VDO W168 A-klasse ремонт
raffaell0
02-03-2014, 19:48
Привіт, я помітив, що чума, серед великої кількості економічної політики автовиробників, які є, я за руку, і cio? на датчик витрати повітря VDO W168 що ? прилипла до ecu двигуна, та їх вартість для цієї моделі датчик витрати повітря коливається в німеччині в 300?, щоб зробити в спеціалізованих ремонтних майстерень. Звертаючись до веб-італія, я помітив, що вона коливається між 150 і 200?. Я не розумію різниці, що c?? між італією і німеччиною в методі, частина суми.
Питання:
Я можу дізнатися його, навіть я це зробити, якщо хтось з вас знає процес?
Буду вдячна керівництво, відео, методичні вказівки.
Дякую
magic heroes
03-03-2014, 00:05
є датчики запасних, які можуть замінити операцію ? дуже складний, але ? постійно делікатний і вимагає певної точності і делікатності в заміні.... варто руйнування нові датчики! щоб зробити хорошу роботу, на додаток до ремонту, необхідно повторити регулювання з хорошою діагностики. завжди краще Mb star diagnosis... я роблю це з то :-) знайомий в німеччині замінює частину повного внутрішнього датчика MAF, що це за операція ? pi? легко? я не знаю, де reperisca датчик в комплекті
raffaell0
03-03-2014, 08:20
Magic Heroes Браво!! Правильно, на операції, які виробляються в німеччині. І справді не c?? ніхто не знає, де знаходять елементи.Може бути, ви? Комплект ламелів l?я бачив тільки в італії. І ви можете заощадити за допомогою цього методу.У німеччині працює з фірм cos?, і cio? відправити шматок і тобі його ремонтують. Від 250 до 300€. Але я не думаю, що після ремонту ви повинні йти з діагнозом, крім видалення помилок, можливо, але не більше.
Питання буде спонтанним, в чому?? у differnza між цими двома методами? ? ефективно, в той же мотоцикла, комплект фрикційних дисків та / або датчика повного?
Ваш знайомий, ви знаєте, що сказати, якщо після ремонту повинні йти з діагнозом? З діагнозом я не маю на увазі читати помилки і видаляти їх.Чому? це пу? з autocom.
так що зміни ламелі або, що зміни все bedimetro всередині ви повинні потім зробити навчання з діагностики, і не всі це роблять, в іншому випадку я знаю деяких, які знімають зовсім, а потім працюють в карту, але я не знаю, операцію в деталях.
raffaell0
03-03-2014, 11:53
Уго ви завжди велику допомогу і дякую тобі. Ви можете мені сказати, якщо дії, економія з ламелями, а також фактична заміна датчика в комплекті? Чому? економія ? правильний аргумент, але якщо не порівнювати якість?/ціна нікуди не годиться. Це-те, чому? я хотів би мати підтвердження з особистого досвіду.
А я не переконаний тим фактом, що навіть зміна датчика потрібно зробити?навчання, за допомогою діагностики. Залежно від стратегії продажів, я читав, що не c?? не потрібно нічого робити, як відновити все у вихідне значення , і ін , і то тільки змонтувати його. Є німецькі сайти,і багато хто навіть англійських. Їх, змінюється тільки ціна. Звичайно, ви завжди перевищує 300 до 500€. Ви, виявляється, навіть тобі це?
Дякую