Прагляд Поўнай Версіі : Разлік кантрольнай сумы
159sportwagon
02-03-2014, 19:20
Усім прывітанне. Калі я іду, каб адкрыць файл BMW 320d мне кажа : "памылка пры вылічэнні кантрольнай сумы. Я хачу пісаць пад канец файла крычы на аўтамабілі .
вы робіце лепш зразумець ..і адправіць па пошце файл .. што даем вам паглядзеў вы прачыталі файл машыны????
159sportwagon
02-03-2014, 19:35
Гэта я чытаў, я . Я з дапамогай titanium і іх, што кажа мне : " гэта кантрольная сума
leandro89
02-03-2014, 23:03
прымацуеце файл, вы чыталі з mpps?
159sportwagon
02-03-2014, 23:59
Не, ложак з пеўнік v54 еўрапейскі
ок ..але мы прыкладзеце сто файлаў, каб убачыць, што вы прачыталі....
159sportwagon
03-03-2014, 07:04
Сення ў другой палове дня яго прыкладаю .
159sportwagon
03-03-2014, 13:20
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?92-bmw_Serie_3&p=85171#post85171
msport (exil77grande)
03-03-2014, 18:03
тое файл ori-ложак ўжо разлік ck такім чынам, калі вы жадаеце перапісаць гэта можна зрабіць спакойна, калі замест гэтага вы павінны запісаць файл mod вы павінны ўбачыць, калі певень кажа, што разлічваецца аўтаматычна, ск у выпадку, калі вы прымацаваныя.
Гэта я чытаў, я . Я з дапамогай titanium і іх, што кажа мне : " гэта кантрольная сума
што версія выкарыстоўвае тытан.
chiptuning.cro
03-03-2014, 19:37
з тытанам, то выкарыстоўвайце драйвера BMW>Серыя 3>Bxxx_776
159sportwagon
03-03-2014, 20:56
Гэта я ведаю, Дзякуй . BMW, калі acceler? добра . Так і зрабіў, калі не acceler? рухавік ідзе дрэнна . Я не ведаю, чаму
fabiovts88
07-03-2014, 00:53
прабачце, на інфармацыю, але калі певень пытае мяне, вы хочаце выправіць cks, і я націсну няма! я думаю, што яго ўжо выпраўленая, ecm, што адбываецца ? вы можаце блакаваць? xke мяне ? заблакавана тры разы і зарэгістраваны ен сказаў мне, што cks ен ужо разлічваецца...
прабачце, на інфармацыю, але калі певень пытае мяне, вы хочаце выправіць cks, і я націсну няма! я думаю, што яго ўжо выпраўленая, ecm, што адбываецца ? вы можаце блакаваць? xke мяне ? заблакавана тры разы і зарэгістраваны ен сказаў мне, што cks ен ужо разлічваецца...
што вы і заблакаваная, або пісьмова, або машына.
fabiovts88
07-03-2014, 11:42
машына напісання закрывае спакойна
машына напісання закрывае спакойна
тады паспрабуйце вырабіць cks інтэрфейс і паглядзець, калі так добра.
fabiovts88
07-03-2014, 18:05
я баюся, цяпер гэта зрабіць! не магу перапісаць у бд, затым ідзе prppio ў блок
я баюся, цяпер гэта зрабіць! не магу перапісаць у бд, затым ідзе prppio ў блок
выбачайце, fabio але тое, што машына і што эбу мы гаворым.
пытанне.... але калі вы адкрылі файл з тытанам вам ен сказаў, што было расшыфравана з дапамогай алгарытму edc16?
fabiovts88
07-03-2014, 20:02
эбу ? есць bosch me 7.4.5 для c2 vts мой сябар час таму спрабаваў яго супастаўленне з galletto клон v48 і v50, але нічога.. pero, я заўважыў такую рэч, што cliccava няма на разлік cks, перш чым пачаць пісаць, і я сказаў, што ен ужо разлічваецца.., па-твойму, уга было, што праблема.? вы ? калі-небудзь што-то падобнае?
yannsaba
07-03-2014, 20:13
Гэта я ведаю, Дзякуй . BMW, калі acceler? добра . Так і зрабіў, калі не acceler? рухавік ідзе дрэнна . Я не ведаю, чаму?
калі певень папрасіў вас выправіць cks азначае, што ecm не падлічыў, добра. магчыма, кіроўца быў няправы, ен быў з іншай ecu, не ведаю, але вы павінны націснуць "вы" і рабіць гэта выправіць al gallo. калі б ен быў cks патрэбным вам не будзе прапанавана выправіць яе.
калі певень папрасіў вас выправіць cks азначае, што ecm не падлічыў, добра. магчыма, кіроўца быў няправы, ен быў з іншай ecu, не ведаю, але вы павінны націснуць "вы" і рабіць гэта выправіць al gallo. калі б ен быў cks патрэбным вам не будзе прапанавана выправіць яе.
а fede87, а затым другі, м? ? заўседы лепш, каб разлічыць cks ад інструмента, які вы выкарыстоўваеце для запісу.
fabiovts88
10-05-2014, 15:50
я пытаюся! я ? была заблакаваная, 3volte эбу, тое, што хлопец ен разлічваецца з дапамогай ecm
faberecu
10-05-2014, 20:18
калі tita кажа памылка разліку кантрольнай сумы ? чаму? памер файла-ложак з памылкамі для kess ж, калі не рэжа файл, ложак у boot mode, калі не будзе tgliato tita не прызнае, і калі принудьте drivers вы ад гэтай памылкі , як вы праглядаеце файл ??? me 7.4.5 я думаю, толькі ў boot mode
fabiovts88
11-05-2014, 01:43
Файл ложак у бд і спрабаваў пісаць у бд, але нічога !! ведаю, калі хто зрабіў файл, калі іх даваў нейкія памылкі, але хлопчык казаў цы cks было правільна ў праграме за тое, cliccava на nn выправіць cks на перах.. спрабаваў увайсці ў рэжым загрузкі, але нічога не спыняў нават іх.. потым я вырашыў яе зрабіць з хлопцам, з абсталяванне з афіцыйнай kess v2 і ўсе ўладзілася ў бд