Прагляд Поўнай Версіі : Праграмы для дыягностыкі матацыкл Ducati з ELM 327
maximumwarp
01-03-2014, 15:16
Хто мне раіў бы праграма добра працуе для дыягностыкі матацыклаў Ducati з ELM 327?
Ducatidiag або ScanST.
M999
maximumwarp
02-03-2014, 18:26
Ducatidiag або ScanST.
M999
У рэальнасці? гэтыя 2 гі? я чытаў, але:
1. для Ducatidiag я чытала, што трэба дазваляе ліцэнзія, бясплатна аўтар, што за? сышоў з праекта.
2. ScanST я d? усе памылкі DLL, падчас ўстаноўкі.
Ты іх выкарыстаў?
legendaryslave
02-03-2014, 18:51
У рэальнасці? гэтыя 2 гі? я чытаў, але:
1. для Ducatidiag я чытала, што трэба дазваляе ліцэнзія, бясплатна аўтар, што за? сышоў з праекта.
2. ScanST я d? усе памылкі DLL, падчас ўстаноўкі.
Ты іх выкарыстаў?
ducatidiag не патрабуе актывацыі выкарыстоўваю паспяхова
maximumwarp
02-03-2014, 19:08
maurof650
03-03-2014, 18:40
Толькі калі ў вас есць 5Am не патрабуе ліцэнзіі. З 5-й РАНІЦЫ трэба файл ліцэнзіі скапіяваць у тэчку ўсталеўкі.
maximumwarp, аднак ELM 327 з ScanST300 працуе выдатна.
Выбачайце, вышэй я хацеў напісаць "толькі калі ў вас есць 59М не патрабуе ліцэнзіі".
maximumwarp
03-03-2014, 19:00
Толькі калі ў вас есць 5Am не патрабуе ліцэнзіі. З 5-й РАНІЦЫ трэба файл ліцэнзіі скапіяваць у тэчку ўсталеўкі.
maximumwarp, аднак ELM 327 з ScanST300 працуе выдатна.
Сапраўды, я ўжо? прачытаў гэтую рэч і таму? цікава... Я павінен выкарыстоўваць яго на Monster S2R 800 2005/2006, што 99,9% мантуе 5-й РАНІЦЫ, таму мне патрэбен файл ліцэнзіі, але я, здаецца, зразумеў, што аўтар іх не дае pi?, правільна? ScanST300 я d? памылка адсутнічае файл пасля завяршэння ўстаноўкі і запусціць яго, я павінен пайсці ў тэчку ўстаноўкі, чаму? не стварае n? група праграм у меню Пуск n? значок, пачынаючы, вядома, частка а, але мне засталося ўсе па-французску, а то я не ведаю, калі гэты файл адсутнічае, можа прывесці да наступстваў... акрамя Таго Ducatidiag мне здаецца праўдай-інтэрфейс pi? ясна!
Праграмнае забеспячэнне, VDST, што вы скажыце мне? Хто-небудзь з вас выкарыстоўвае яго? Не магу зразумець, калі ? бясплатна (і ў гэтым выпадку, дзе яго знайсці) або няма...
У VDST/S або Centurion, што заўгодна ? за дадатковую плату, але гэта прафесійны інструмент. Аб ScanST секунду, што вы няправільна што-небудзь, у ванне, на сайце вы таксама знойдзеце накіроўвалых беларуская, google і знойдзеш.
Таксама каля Ducatidiag не ? праўда, што праходзіць больш? ліцэнзіі і ? таксама пісаў на гэтым форуме, дзе і як гэта зрабіць...
M999
maximumwarp
04-03-2014, 19:07
У VDST/S або Centurion, што заўгодна ? за дадатковую плату, але гэта прафесійны інструмент. Аб ScanST секунду, што вы няправільна што-небудзь, у ванне, на сайце вы таксама знойдзеце накіроўвалых беларуская, google і знойдзеш.
Таксама каля Ducatidiag не ? праўда, што праходзіць больш? ліцэнзіі і ? таксама пісаў на гэтым форуме, дзе і як гэта зрабіць...
M999
Для ScanST c'? мала памыляцца: ? ўстаноўку, якая дазваляе выбіраць толькі шлях ўстаноўкі, і ніякай іншы варыянт, акрамя таго (і я не каб пахваліцца, але толькі, каб сказаць, што я не памыліўся) я нуб што тычыцца ECU, так як не разумею шмат рухавікоў, але эксперт вылічальная амаль 2 дзесяцігоддзі вопыту за спіной, таму я не магу рабіць памылкі пры ўсталеўцы просты ўтыліты. Я падазраю, што праблема можа паўстаць або з-за выкарыстання Windows 7 64-bit або адсутнасць якой-небудзь кампанент (калі я правільна памятаю, файл, на якім я атрымліваю паведамленне пра памылку ? DLL, якая называецца MZTools3, частка якой-то кампанент, які распрацоўшчык avr? выкарыстоўваецца для рэалізацыі праграмы).
maximumwarp
04-03-2014, 19:35
M999
racanacci
28-06-2014, 11:14
прывітанне ўсім, у мяне kawasaki z750 2007 года, і я хацеў бы ведаць, калі мой elm 327 магу зрабіць дыягностыку і, магчыма, з якім праграмным забеспячэннем?